Svetislav Pešić

Pešić: Čeka nas neizvesna utakmica u Belgiji

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić izjavio je da našu selekciju sutra u gostima protiv Belgije očekuje vrlo neizvjesna utakmica.

Pešić: Srećan sam što smo pokazali karakter

Selektor košarkaša Srbije Svetisalv Pešić rekao je da je ponosan na svoj tim što je pokazao karakter u duelu protiv Letonije.

Pešić odredio 12 košarkaša za povratnički debi na klupi Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić odredio je tim koji će se večeras suprotstaviti Letoniji na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Svetislav Pešić izašao iz bolnice

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić napustio je Klinički centar Srbije, osjeća se dobro i odmah se vratio redovnim reprezentativnim obavezama, saopštio je KSS.

Pešićev sin se oglasio o zdravstvenom stanju svog oca

Marko Pešić, sin selektora košarkaša reprezentacije Srbije Svetislava Pešića, oglasio se povodom spekulacija o zdravstvenom stanju njegovog oca.

Svetislav Pešić u bolnici, otkazano okupljanje reprezentacije

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usljed zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Svetislav Pešić.

Pešić: Dobili ste ono što ste tražili

Proslavljeni stručnjak Svetislav Pešić vratio se na selektorsku klupu Srbije, a tim povodom upriličena je njegova promocija.

Svetislav Pešić novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije

Trofejni trener Svetislav Pešić novi je selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, objavio je Košarkaški savez Srbije (KSS).

Svetislav Pešić u Kući slavnih

FIBA ukazala najveće priznanje trofejnom srpskom treneru Svetislavu Kariju Pešiću.

"Pešić? Čvrst jugoslovenski karakter, van terena prijatan"

Španski košarkaš Pjer Oriola govorio je o tome kako se suočava s pauzom sezone.

Najčitanije