Svilaj

Mitrović i Džakula: Ugovor preduslov za prelaz putnika na Svilaju

BANJALUKA – Za nesmetan rad privremenog graničnog prelaza na mostu kod Svilaja neophodno je da Savjet ministra BiH potpiše Ugovor o graničnim prelazima sa Republikom Hrvatskom kako bi se rješio status novoizgrađenog graničnog prelaza Svilaj.

UIO BiH: Nesmetan početak izgradnje graničnog prelaza Svilaj

ODŽAK - Uprkos brojnim ograničenjima uzrokovanim virusom COVID 19, Uprava za indirektno oporezivanje osigurala je nesmetan početak izgradnje graničnog prelaza Svilaj.

Potpisan ugovor o izgradnji graničnog prelaza Svilaj vrijedan 18.713.999 KM

BANJALUKA - Ugovor o izgradnji novog graničnog prelaza Svilaj, koji bi trebalo da bude završen u narednih 300 dana i čija ukupna vrijednost iznosi 18.713.999 KM, potpisan je danas, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Džakula: Početkom marta počinje izgradnja graničnog prelaza Svilaj

SARAJEVO - Direktor Uprave ze indirektno oporezivanje BiH (UIO) Miro Džakula najavio je da se za početak marta očekuje potpisivanje ugovora sa izabranim izvođačem radova za izgradnju graničnog prelaza Svilaj, kao i prelaza Bratunac.

Nađeno sedam miliona za prelaz kod Svilaja

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH trebalo bi u februaru da u posao izgradnje graničnog prelaza na mostu Svilaj uvede firmu "Niskogradnja", a u međuvremenu Savjet ministara BiH obezbijediće dodatnih sedam miliona KM za ovaj projekat.

Most u Svilaju u potpunosti spojen

Most na rijeci Savi u Svilaju u potpunosti je spojen.

U avgustu tenderi za prelaze u Bratuncu i Svilaju

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH polovinom avgusta mogla bi raspisati tendere za izgradnju graničnog prelaza Bratunac između BiH i Srbije i prelaza Svilaj na sjeveru koridora 5c, ukupne vrijednosti oko 25 miliona KM.

Tužilaštvo BiH sprema optužnicu zbog mosta kod Svilaja?

SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što je Bosna i Hercegovina i zvanično od austrijske kompanije "Štrabag" izgubila spor težak više od 1,2 miliona KM, na potezu je Tužilaštvo BiH, koje sada, nakon što je nastala šteta, ima osnova da reaguje i procesuira one koji su za to odgovorni.

Kamen temeljac za most u Svilaju, spoj između EU i BiH

SARAJEVO - Denis Zvizdić, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Johanes Han, komesar EU za proširenje i Oleg Butković, ministar prometa Hrvatske, prisustvovali su danas ceremoniji simboličnog postavljanja kamena temeljca za izgradnju prekograničnog mosta na rijeci Savi u Svilaju.

Najčitanije