Svjedok

Eksplodirao automobil svjedoka protiv Šarića

VALJEVO - Automobil Valjevca Gorana Nikolaševića, svjedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko-bosa Darka Šarića, eksplodirao je noćas.

Tetka Jelene Marjanović svjedočila na suđenju

BEOGRAD - Na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu svjedočila Jelenina tetka po majci Ljubica Marković.

Svjedok: Krunića smo zamotali u tepih i odvezli u bolnicu

BANJALUKA - Kada mi je javljeno da je pucano na gazdu, krenuo sam do ranča i s lijeve strane puta vidio da neko kleči u kanalu s rukama savijenim iznad glave i gleda u nas. Izašao sam, rekao mu da podigne ruke, ali nije reagovao pa sam ispalio metak upozorenja tri do četiri metra od njega, ali mu je glava samo pala na prsa.

Haradinaj pozvan kao svjedok u slučaju "Veterani"

KOSOVSKA MITROVICA - Advokat Arianit Koci izjavio je da je pozvao odlazećeg premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja kao svjedoka u slučaju "Veterani".

Kongres traži da Pompeo svjedoči o ubistvu Sulejmanija

VAŠINGTON - Odbor za spoljne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD uputio je državnom sekretaru Majku Pompeu obavezujući (subpoena) poziv na saslušanje kako bi pružio informacije u vezi s naredbom predsjednika Donalda Trampa da se u Iraku ubije visoki iranski general.

Svjedok čuo da su tijela ubijenih vojnika JNA bačena na Bentbaši

​SARAJEVO - U nastavku suđenja komandantu Specijalne jedinice MUP-a Armije RBiH Draganu Vikiću i još trojici optuženih za ubistvo zarobljenih pripadnika JNA 1992. godine u Sarajevu, svjedok "E" je rekao da je čuo da je Juka Prazina naredio Nerminu Uzunoviću zvanom Šok i Bakiru Hotiću da iz Miljacke izvade tijela ubijenih vojnika koja su bila bačena na Bentbaši.

Svjedok otkrio detalje o seriji pljački u Banjaluci: Dječurlija nosala ukradeni milion

BANJALUKA - Svjedok pod imunitetom Milan Reljić ustvrdio je da je, nakon pljačke 1.035.230 maraka iz Komercijalne banke u Banjaluci, optuženi Aljoša Galić (29), koji je bio zadužen da novac sakrije, pare dao svom kumu, a potom ih je ovaj dao "nekoj dječurliji".

Najčitanije