SzP

Centralna izborna komisija kaznila SzP sa rekordnih 28.000 KM

BANJALUKA - Najžešće nastupe u predizbornoj kampanji u Republici Srpskoj imali su opozicionari, ako je suditi po kaznama koje je Centralna izborna komisija BiH izrekla kandidatima na opštim izborima.

Ivanić: Ubijeđen sam u izbornu pobjedu

BANJALUKA- Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić smatra da će danas biti praznik demokratije, te da je ubijeđen u izbornu pobjedu.

Krsmanović: Izvjesna pobjeda Govedarice i Ivanića

FOČA - Nosilac liste koalicije NDP-NS-SNS-Sloboda u Izbornoj jedinici devet Zdravko Krsmanović ocijenio je sa završnog mitinga u Foči da je izvjesna pobjeda kandidata Saveza za pobjedu (SzP) za predsjednika Srpske Vukote Govedarice i za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

SzP: Pozivamo i drugu stranu da otkaže skup

BANJALUKA - Završni predizborni miting Saveza za pobjedu (SzP) koji je trebalo da bude održan u petak u Banjaluci biće otkazan.

SzP otkazuje skup zakazan za 5. oktobar u Banjaluci

PRIJEDOR - Kandidat Saveza za Pobjedu (SzP) za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je u Prijedoru da će ova koalicija otkazati predizborni skup u Banjaluci najavljen za petak, 5. oktobar.

Ivanić: Zainteresovani smo za mirne izbore

KOZARSKA DUBICA - Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je večaras da je Savez zainteresovan za mirne izbore, te da građani 7. oktobra izađu i glasaju po svojoj volji.

SzP uvjeren u izborni trijumf

TREBINJE - Savez za pobjedu očekuje trijumf na predstojećim opštim izborima u Republici Srpskoj, što su na centralnoj predizbornoj tribini održanoj u Trebinju poručili lideri stranaka okupljenih u ovu koaliciju.

Govedarica u Ljubinju: Prioritet putna komunikacija preko Žegulje

LJUBINJE - Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je danas u Ljubinju da je prioritet riješiti putnu komunikciju između ovog hercegovačkog mjesta i Stoca preko prevoja Žegulje, poboljšati privredni ambijent i otvoriti projekte u vezi sa solarnom energijom.

Govedarica: Vratiti borcima oduzeta prava

​STANARI - Kandidat Saveza za pobjedu (SzP) za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Stanarima da će, ako pobijedi na izborima, boračkoj populaciji vratiti zagarantovana prava.

Govedarica: Narod više neće živjeti u strahu

BANJALUKA - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras da će aktuelna vlast na predstojećim izborima biti poražena olovkom.

Najčitanije