TESLIĆ

U Tesliću oduzeta droga

TESLIĆ - Kod osobe M.M. iz Tešnja u srijedu je pronađeno i oduzeto je 8,2 grama opojne droge spid i 4,6 marihuane, kao i predmeti koji mogu poslužiti za konzumiranje opojne droge, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ukrao kamere jer su mu smetale da zamkom hvata srne

TESLIĆ - Nedeljko G. (54) iz Teslića osumnjičen je da je ukrao dvije kamere nakon što ih je na lokalnom lovištu primijetio tokom obilaska sajle, koju je postavio za hvatanje i ubijanje srneće divljači, potvrdili su sagovornici "Nezavisnih".

Fizički napad u Tesliću, oštećena i brava vozila

DOBOJ - Lice iz Teslića čiji su inicijali D.T. prijavljeno je policiji da je verbalno prijetilo, a zatim i fizički nasrnulo na D.Đ. i tom prilikom otkinulo bravu sa njegovog automobila tojota.

Osumnjičen za dvije krađe i tri pokušaja krađa

TESLIĆ - Osoba inicijala A.T. iz Tešnja osumnjičena je da je izvršila dva krivična djela “Teška krađa” i tri krivična djela “Teška krađa” u pokušaju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Požar u Tesliću, izgorjeli šuma i nisko rastinje

DOBOJ - Više dunuma borove šume i niskog rastinja izgorjelo je u požaru u teslićkim naseljima Rastuša i Radešići, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Teslićanin krao struju

TESLIĆ - Osoba S.P. iz Teslića trošila je električnu energiju mimo električnog brojila, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske

Uslovi za trening nisu baš sjajni, ali rukometaši "Teslića" ostvaruju veoma dobre rezultate. Do sada nisu imali dovoljno dobru opremu, ni adekvatnu pomoć u radu, pa je na njihovu adresu kompanija Mozzart poslala dvije garniture novih dresova za sve igrače.

Milan Miličević za "Nezavisne": Treba biti oprezan sa DNS-om

Kompletan politički život smo podredili rovovskoj borbi političkih partija, s jedne strane SNSD, a sa druge SDS. Mislim da je to pogrešan pristup, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS-a.

Maskirani i naoružani razbojnik opljačkao pumpu u Tesliću

TESLIĆ - Sinoć je na benzinskoj pumpi u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, nepoznata maskirana osoba uz prijetnju vatrenim oružjem od radnika uzela novac od pazara, nakon čega je pobjegla trčeći, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

"Mladić s drveta" ponovo osumnjičen za krađu

TESLIĆ - Eldin Horić (35) iz Teslića, koji je prije tri godine s omčom oko vrata na drvetu sjedio 22 sata, ponovo je uhapšen i predat Okružnom javnom tužilaštvu Doboj jer je nastavio s teškim krađama.

Najčitanije