TIjelo

Pronađeno tijelo u Savi

SARAJEVO - Pripadnici jedinica za spašavanje na vodi i pod vodom Federalne uprave civilne zastite (FUCZ) u rijeci Savi, deset metara od obale, pronašli su beživotno tijelo.

Leš muškarca umotan u najlone pronađen u Beogradu

BEOGRAD - Muški leš pronađen je jutros oko 9 sati u parku na Savskom vencu u Beogradu.

Pronađeno tijelo, sumnja se da je smrt nastala zbog predoziranja

NOVI PAZAR - Tijelo muškarca pronađeno je oko 16.00 sati u širem centru Novog Pazara, prenosi portal Indeksonline.

Detoks tijela i uma: Kako se oporaviti od praznika

Odmaknite nakratko prste od kutije s kolačima i daljinskog upravljača i napravite lagani praznični detoks tijela i uma. Ako ste srećnici koji imaju nekoliko slobodnih dana, relaksirajte se koliko možete i napunite baterije, tako da orni uđete u novu godinu.

Suprugovo tijelo 10 godina držala u zamrzivaču da bi primala penziju

Američka policija vjeruje da je žena koja je čuvala suprugovo tijelo u zamrzivaču 10 godina to učinila da bi u pomenutom periodu mogla koristiti njegovu veteransku penziju u ukupnom iznosu od 170.000 dolara, kao i ostale povlastice.

Pronađeno tijelo muškarca u kući u Banjaluci

BANJALUKA - Beživotno tijelo muškarca pronađeno je u kući u banjalučkom naselju Dolac, potvrđeno je za "Nezavisne" u PU Banjaluka.

Pronađeno tijelo muškarca u Skadarskom jezeru

PODGORICA - Na Skadarskom jezeru u blizini manastira jutros je pronađeno tijelo muškarca, potvrdili su iz crnogorske Uprave policije.

Tijelo muškarca pronađeno u stanu, sumnjaju da je mrtav već pet godina

BEOGRAD - Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli da provjere bezbjednost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Pronađeno tijelo Srbina u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Tijelo Srbina čiji su inicijali V.M. (51) pronađeno je u njegovom stanu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe (KPS) za region sjever Branislav Radović.

U Sarajevu pronađeno tijelo

SARAJEVO - Tijelo nepoznate osobe pronađeno je danas u sarajevskom naselju Stup, nedaleko od auto-kuće "Pantera", rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Najčitanije