TK

Oko 100 djece se u TK razboljelo od nepoznatog virusa

TUZLA- Oko 100 djece u prethodna četiri dana javilo se u UKC Tuzla sa istim simptomima, odnosno imaju proljev, povraćanje i dehidriranost.

Kadrija Hodžić na čelu Vlade Tuzlanskog kantona

TUZLA - Tuzlanski kanton zvanično je dobio novog premijera i nove ministre, pa će tako na čelu Vlade TK naredne dvije godine biti Kadrija Hodžić.

Otvorena izložba Udruženja likovnih umjetnika Tuzlanskog kantona

TUZLA - Tradicionalna selektivna izložba radova članova Udruženja likovnih umjetnika Tuzlanskog kantona otvorena je u utorak naveče u Velikoj galeriji BKC Tuzla.

Predložen pritvor Tuzlaku osumnjičenom za ubistvo maloljetnika

Adisu Mujkanoviću (39) iz Tuzle, osumnjičenom da je tokom tuče oštrim predmetom ubio maloljetnika R.R. (17) te pokušao ubiti njegovog brata S.R., predložen je pritvor.

U Tuzlanskom kantonu ove godine 24 maloljetnika otišla od kuće

TUZLA - Trinaestogodišnja Ajiša Mazić iz Živinica se u utorak navečer vratila porodici nakon što je njen nestanak prijavljen u ponedjeljak, a kako su nam nadležni potvrdili u Tuzlanskom kantonu tokom ove godine čak su 24 maloljetne osobe bile otišle od kuće.

Bez ATP čelendžera Srpska open u 2020.

ATP čelendžer Srpska open koji je trebalo da bude održan u septembru u Banjaluci otkazan je zbog pandemije virusa korona.

Muškarac povrijeđen u pucnjavi prevezen u UKC Tuzla

TUZLA - Muškarac (51) teško je povrijeđen u pucnjavi na području Gračanice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Racija u Tuzli: U apartmanu pronađeno osam migranta

TUZLA - Policija je danas tokom racije u apartmanu u Tuzli koji je u vlasništvu lica čiji su inicijali A.V. zatekla osam ilegalnih migranata i oni su upućeni u imigracioni centar u Blažuj kod Sarajeva.

Dječak i tinejdžerka povrijeđeni kod Živinica, vozač uhapšen

TUZLA - Djevojčica (17) i dječak (10) povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u naselju Priluk kod Živinica, a policija je uhapsila vozača koji se udaljio sa mjesta nezgode, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Motociklom sletio s puta

TUZLA - Muškarac iz Gradačca N.D. (49) povrijeđen je kada je motociklom sletio sa puta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije