TREBINJE

Kostajnica zahvalna Trebinju na pomoći

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja ine.Mirko Ćurić razgovarao je danas sa načelnikom Opštine Kostajnica Nikolom Janjetovićem koji je posjetio Trebinje i tom prilikom se zahvalio ovom gradu i njegovim službama zaštite i spasavanja, kao i svim građanima na svesrdnoj podršci u saniranju posljedica zemljotresa koji je pogodio to mjesto krajem prošle god

Gradonačelnik Trebinja potpisao ugovore: Stipendije i studentima "ispod crte"

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i njegova zamjenica Slađana Skočajić potpisali su ugovore o stipendijama sa 101 trebinjskim studentom, koje će u narednoj školskoj godini dobijati od Gradske uprave.

"I ovog ljeta Trebinje te čeka"

TREBINJE - Petnaestak turističkih novinara iz regiona boravilo je u Trebinju u studijskoj posjeti upriličenoj u svrhu turističke promocije ovoga grada, u okviru kampanje "I ovog ljeta Trebinje te čeka".

Moćan defile motocikala pristiglih sa svih strana svijeta

TREBINJE - U Trebinju je, nakon prošlogodišnje pauze, ovog vikenda održan 21. Moto-skup "Trebinje 2021", na kome je zabilježen rekordni dolazak oko 1.500 motocikala sa svih strana svijeta.

Van Gog u Trebinju prvi put uživo od početka pandemije

Beogradska rok grupa Van Gog nastupila je u petak u Trebinju, u okviru 21. festivala Moto.

Dvije žene u Trebinju ukrale novčanik

TREBINJE - Trebinjska policija je uhapsila ženu S.P. iz Gradiške koja je osumnjičena za krađu novčanika, zajedno sa drugom ženskom osobom inicijala H.T. koja je u bjekstvu.

Van Gogh i Generacija 5 na Moto vikendu u Trebinju

Beogradske rok grupe Van Gogh i Generacija 5 biće zvezde 21. festivala Moto vikend u Trebinju, koji će se održati sutra i u subotu, najavili su organizatori.

Obnovljeni bunar u trebinjskom naselju napojiće žedne i spojiti mlade

TREBINJE - Mještani trebinjskog naselja Pridvorci su, zahvaljujući pomoći gradske uprave i preduzeća "Hidroelektrane na Trebišnjici", obnovili stari bunar sagrađen još daleke 1938. godine, a pored bunara je izgrađeno i dječije igralište na lokalitetu Oglavci.

U Trebinju se ponovo traži krevet više

TREBINJE - Predstavnici grada Trebinja na čelu s gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, kao i turistički i hotelijerski radnici, te brojni privrednici i društveni radnici Hercegovine, ozvaničili su u trebinjskom "Gradu sunca", zajedno s Rodoljubom Draškovićem, predsjednikom "Swisslion sistema", početak turističke sezone.

Turističke organizacije Trebinja i Valjeva potpisale protokol

Turističke organizacije Trebinja i Valjeva ozvaničile su svoju dugogodišnju saradnju protokolom koji su potpisale direktorice ove dvije organizacije Mirjana Putica i Ana Marković.

Najčitanije