Tabla

Šta uraditi ako vam se upali lampica za ulje?

Ako vam tokom vožnje u automobilu zasvijetli crvena lampica sa simbolom kantice ulja, to ne znači samo da je pao pritisak ulja u motoru nego i da trebate odmah zaustaviti automobil i ugasiti ga.

Greške na stajalištima u Banjaluci: Putuju od "kasrane" do "rasklrsnice"

BANJALUKA - Natpisi na dvije table, koje označavaju autobusko stajalište u naselju Lazarevo, već više od 10 godina zbunjuju i nasmijavaju građane jer nisu pravilno napisani.

Novi vandalizam na Kosovu: Polomljena tabla na prilazu manastiru Draganac

Nepoznata lica polomila su tablu sa putokazom za Manastir Draganac u Kosovskom pomoravlju, rekao je iguman Manastira Visoki Dečani arhimandrit Sava Јanjić.

Šta znače lampice na instrument tabli automobila

Kako bi znali prepoznati šta se dešava vašem automobilu, potrebno je poznavati 10 svjetlosnih simbola koji se najčešće javljaju na instrument tabli.

Besplatan pristup sadržajima "Pornhaba" stanovnicima Fukinga

Oko 100 stanovnika austrijskog mjesta "Fucking" moći će ubuduće da koriste besplatne usluge poznatog porno portala "Pornhub".

I Octavia dobila digitalnu instrument tablu

Digitalni instrument panel pojavio se na češkom sajtu Škode, gdje kao opcija košta oko 350 evra.

Postavljene table upozorenja na javnim česmama u Banjaluci

BANJALUKA - Gradski inspektori postavili su table obavještenja da voda nije za piće na onim javnim česmama kod kojih je nalaz to i pokazao u cilju zaštite zdravlja ljudi, potvrđeno je u Odjeljenju za inspekcijske poslove.

ZEV zabranio djeci da se igraju

BANJALUKA - Dječju igru u Ulici Rajka Bosnića 21 na Starčevici zabranila je zajednica etažnih vlasnika (ZEV) nepropisnim postavljanjem table sa natpisom: "Zabranjeno je: igranje loptom i stvaranje buke u okolini ove zgrade. ZEV."

Najčitanije