Tablice

U Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu prijeteće poruke na autima sa srpskim tablicama

KOSOVSKA MITROVICA - Na automobilima u Kosovskoj Mitrovici i u Zvečanu, uglavnom onim sa srpskim registarskim tablicama, ovog jutra su osvanule prijeteće poruke uvredljivog sadržaja u vidu odštampanih probnih kosovskih tablica, a kojima se poziva na to da se te tablice ne uzimaju.

Oduzeti golf dva i tablice, vozač dužan skoro 15.000 KM

DOBOJ - U dobojskom naselju Bare oduzet je golf dva registarskih oznaka za kojima je Policijska uprava Zenica raspisala potragu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

"Urazumite nerazumne, mi ćemo umeti da zaštitimo našu zemlju"

BEOGRAD - Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, u obraćanju javnosti u vezi s aktuelnim dešavanjima na Kosovi zamolio je predstavnike međunarodne zajednice da urazume nerazumne i da ih privedu civilizovanom ponašanju.

Vučić: Znali smo šta Priština planira, ovo je jedan od najtežih dana

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na početku obraćanja javnosti iz Palate Srbija rekao da je ovo jedan od najtežih dana za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Rosu upotrijebila suzavac, upućene dodatne jedinice

PRIŠTINA - Kosovske policijske snage bacile su suzavac na okupljene građane kod prelaza Brnjak i kod administrativnog punkta Jarinje u opštini Zubin Potok.

Veliki broj Srba i na Merdaru čeka probne tablice

MERDARE - Veliki broj Srba iz Gračanice i okolnih srpskih sela je i na prelazu Merdare kako bi izvadili probne tablice, javlja reporter Kosovo onlajna.

Pokradene tablice sa automobila koji nisu registrovani u Zagrebu

ZAGREB - Ispred Zagrebačkog velesajma jutros oko 3.50 sa više parkiranih automobila ukradene su registarske tablice.

Pojačana kontrola ispravnosti registarskih tablica u Srpskoj

BANJALUKA - Policija će u narednom periodu kontrolisati da li su registarske tablice vozila vidljive i čitljive, odnosno oštećene i adekvatno postavljene na vozilu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Hapšenje u Banjaluci: Imao diplomatske tablice, a pao po potjernici

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.M. za kojim je bila raspisana Centralna potjernica po naredbi Osnovnog suda Gradiška zbog krađe.

Vozila s bh. registarskim tablicama mogu na Kosovo

PRIŠTINA - Vozilima s registarskim oznakama BiH dopušten je ulazak na Kosovo i u tom pravcu nema reciprociteta između Kosova i BiH, izjavio je u nedjelju Bašmir Džemaj, savjetnik kosovskog ministra vanjskih poslova.

Najčitanije