Tajger Vuds

Tajger Vuds se probudio nakon operacije

Legendarni igrač golfa Tajger Vuds se probudio i oporavlja se nakon što je operisan poslije saobraćajne nesreće, objavljeno je rano jutros na njegovom zvaničnom Twitter nalogu.

Tajger Vuds imao težak udes, vatrogasci sjekli vozilo

Tajger Vuds, jedan od najboljih igrača golfa svih vremena, povrijeđen je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Los Angelesu.

Marka: Felps najbolji u 21. vijeku, Đoković na 11. mjestu

MADRID - Čuveni američki plivač Majkl Felps izabran je za najboljeg sportistu planete u 21. vijeku u anketi uglednog španskog lista Marka.

Tajger Vuds osvojio prvi Masters od 2008. godine

Legendarni golfer Tajger Vuds osvojio je Masters u Augusti i nakon 11 godina čekanja osvojio je jedan od četiri najveća turnira u ovom sportu.

One su od Tajger Vudsa napravile 'životinju' u krevetu

Tajger Vuds slovi za jednog od najboljih golfera svih vremena. Ovaj 42-godišnji Amerikanac se nakon 10-mjesečne pauze ponovo vraća na teren.

Objavljeni "porno" uraci Lindzi Von i Tajgera Vudsa

"Sportska" vijest dana stiže iz SAD, tačnije sa sajta "Celeb Jihad" koji je objelodanio "vruće" fotografije slavnih američkih sportista Tajgera Vudsa i Lindzi Von iz vremena dok su bili u vezi.

Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge

Legendarni golfer Tajger Vuds imao je 5 različitih vrsta droge u organizmu kada je u maju uhapšen pod sumnjom da je vozio pijan, potvrdio je toksikološki nalaz.

Mekinro uporedio Đokovića sa Tajgerom Vudsom

Džon Mekinro neumjesno je uporedio Novaka Đokovića i Tajgera Vudsa rekavši da se situacija u kojoj se nalazi Srbin slična kao kod legendarnog golfera.

Tajger Vuds uhapšen zbog navodne vožnje u pijanom stanju

MAJAMI - Poznati američki golfer Tajger Vuds uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju u gradu Jupiter na Floridi, međutim, on je to demantovao i kazao da se radi o "neočekivanoj reakciji na lijekove".

Najčitanije