Tajger Vuds

Marka: Felps najbolji u 21. vijeku, Đoković na 11. mjestu

MADRID - Čuveni američki plivač Majkl Felps izabran je za najboljeg sportistu planete u 21. vijeku u anketi uglednog španskog lista Marka.

Tajger Vuds osvojio prvi Masters od 2008. godine

Legendarni golfer Tajger Vuds osvojio je Masters u Augusti i nakon 11 godina čekanja osvojio je jedan od četiri najveća turnira u ovom sportu.

One su od Tajger Vudsa napravile 'životinju' u krevetu

Tajger Vuds slovi za jednog od najboljih golfera svih vremena. Ovaj 42-godišnji Amerikanac se nakon 10-mjesečne pauze ponovo vraća na teren.

Objavljeni "porno" uraci Lindzi Von i Tajgera Vudsa

"Sportska" vijest dana stiže iz SAD, tačnije sa sajta "Celeb Jihad" koji je objelodanio "vruće" fotografije slavnih američkih sportista Tajgera Vudsa i Lindzi Von iz vremena dok su bili u vezi.

Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge

Legendarni golfer Tajger Vuds imao je 5 različitih vrsta droge u organizmu kada je u maju uhapšen pod sumnjom da je vozio pijan, potvrdio je toksikološki nalaz.

Mekinro uporedio Đokovića sa Tajgerom Vudsom

Džon Mekinro neumjesno je uporedio Novaka Đokovića i Tajgera Vudsa rekavši da se situacija u kojoj se nalazi Srbin slična kao kod legendarnog golfera.

Tajger Vuds uhapšen zbog navodne vožnje u pijanom stanju

MAJAMI - Poznati američki golfer Tajger Vuds uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju u gradu Jupiter na Floridi, međutim, on je to demantovao i kazao da se radi o "neočekivanoj reakciji na lijekove".

Najčitanije