Tajland

Studenta ugrizla zmija za polni organ

Osamnaestogodišnjeg studenta iz Nonthaburija u blizini Bangkoka, ugrizao je piton dok je ovaj bio na toaletu.

Tajland: Stotine slonova na ivici gladi zbog korone

Stranih turista na Tajlandu nema od kada je počela pandemija virusa korona, a to znači da slonovima, koje tamo koriste u turističkoj industriji, prijeti glad jer su drastično pali prihodi od turizma.

Tajland počeo testiranje vakcine za Covid-19 na majmunima

BANGKOK - Tajland je danas počeo sa testiranjem vakcine protiv novog virusa korona na majmunima nakon pozitivnih ispitivanja na miševima, saopštio je tajlandski ministar nauke i prosvete Suvit Misinci.

Na Tajlandu liftove pozivaju nogom kako bi spriječili širenje virusa

BANGKOK - Tržni centar u Bangkoku zamijenio je dugmad za pozivanje lifta sa nožnim papučicama u namjeri da se spriječi širenje virusa korona i pomogne kupcima da steknu osjećaj sigurnosti kako bi se opustili i lakše donosili odluku kada dođu u šoping, prenosi Bankgkok post.

Zatvoreno mjesto koje godišnje posjeti više od 10 miliona ljudi

Popularno ostrvsko ljetovalište na Tajlandu Puket zatvorilo je sve ulaze i izlaze na kopnu i moru do 30. aprila kako bi pokušalo da ograniči širenje virusa korona.

Sobe za disanje: Tajland ima rješenje za bijeg od zagađenja

Zagađenje vazduha je problem u cijelom Tajlandu, ali glasovi nezadovoljnih najglasniji su u Bangkoku gdje je vazduh bio na nezdravom nivou veći dio januara.

U Tajlandu prvi smrtni slučaj izazvan virusom korona

BANGKOK - Tajland je zabilježio prvi smrtni slučaj izazvan virusom korona, saopštili su danas zvaničnici na pres konferenciji.

Masovna pucnjava u tržnom centru na Tajlandu

BANGKOK - Jedna osoba je ubijena, a jedna povrijeđena u masovnoj pucnjavi u tržnom centru u Bangkoku, koja se dogodila samo deset dana nakon pucnjave u kojoj je poginulo najmanje 20 ljudi.

Zbog ljutnje na punicu svog komandira ubio 29 ljudi

TAJLAND - Vlasti na sjeveru Tajlanda vraćaju tijela žrtava rodbini nakon što su snage bezbjednosti ubile vojnika koji je izveo masovnu pucnjavu u višečasovnoj opsadi tržnog centra u kojoj je usmrtio 29, a ranio 58 ljudi.

Ubijen napadač sa Tajlanda: Najmanje 27 poginulih, 57 ranjenih

Tajlandski vojnik Džakrapanth Toma koji je juče ubio najmanje 27 osoba i ranio više od 20 u jednom tržnom centru, tokom noći je ubijen, saopštila je policija.

Najčitanije