Tajson Fjuri

Pravo bogatstvo Fjuriju za meč protiv Vajdera

Boks meč između Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera održaće se u Njujorku 18. maja, a Fjuri će od ovog meča zaraditi nevjerovatnih 20 miliona funti.

Fjuri posrnuo na kraju, pojas ostao kod Vajldera

U meču za titulu šampiona WBC teške kategorije viđen je remi između Tajsona Fjurija i Diontea Vajldera, kojim je Amerikanac odbranio titulu.

Ispovijest Tajsona Fjurija: Kupio sam novi Ferrari i krenuo da se ubijem

Bokser Tajson Fjuri otvoreno je priznao da je 2016. godine razmišljao o samoubistvu i da je zbog stalne depresije lijek pokušao da pronađe u konzumiranju droge i alkohola.

Vajlder u pripremi za Fjurija poslao maskotu u bolnicu

Američki bokser Diontej Vajlder će najvverovatnije biti idući izazivač Entonija Džošue ukoliko 1. decembra odbrani WBC pojas protiv Tajsona Fjurija.

Haos na prvom suočavanju Fjurija i Vajdera

Pred nama je bokserski spektakl godine koji će biti održan 1. decembra u Stejpls centru u Los Anđelesu u borbi dva velika šampiona - Tajsona Fjurija i Diontija Vajldera.

Tuča na tribinama tokom Fjurijeve borbe

Iako je dvije i po godine pauzirao od boksa, "Kralj cigana" potvrdio je da nije zaboravio da boksuje, i da albanski bokser pod zastavom Švajcarske nije neko ko bi mu bio ravnopravan protivnik.

Pobjeda Fjurija u povratničkoj borbi

Irski bokser Tajson Fjuri se vratio u ring nakon 924 dana izbivanja i tehničkim nokautom u četvrtoj rundi savladao nedoraslog Sefera Seferija, Švajcarca albanskih korijena.

Fjuri se vraća boksu

Bivši svjetski šampion u superteškoj kategoriji Tajson Fjuri vraća se boksu, a njegov prvi rival poslije pauze biće Albanac Sefer Seferi.

Tajson Fjuri dobio dozvolu da se vrati u ring

Bivši svjetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Tajson Fjuri dobio je dozvolu da nastavi profesionalnu karijeru.

Tajson Fjuri završio karijeru?

Svjetski bokserski šampion Tajson Fjuri, po svemu sudeći, najavio je povlačenje iz ringa.

Najčitanije