Tajson Fjuri

Fjuri i Vajlder u ringu 19. decembra, traži se lokacija

Treća borba Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera trebalo bi da bude održana 19. decembra, a organizatori traže lokaciju "širom svijeta".

Fjuri: I ja sam žrtva rasizma

Svjetski bokserski prvak Britanac Tajson Fjuri izjavio je da je žrtva rasizma zbog svog porijekla i istakao da je rasizam neprihvatljiv bez obzira na boju kože.

Poznat datum revanša Fjurija i Vajldera

Prema svemu sudeći jedan od najiščekivanijih revanša u svijetu boksa, onaj između Dionteja Vajldera i Tajsona Fjurija održaće se 22. februara u Las Vegasu.

Tajson Fjuri želi u UFC

Dana Vajt, prvi čovjek UFC-a, nedavno je gostovao na jednoj američkoj radio stanici i tom prilikom je podgrijao ideju da bi Tajson Fjuri mogao da se priključi pomenutoj organizaciji.

Pravo bogatstvo Fjuriju za meč protiv Vajdera

Boks meč između Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera održaće se u Njujorku 18. maja, a Fjuri će od ovog meča zaraditi nevjerovatnih 20 miliona funti.

Fjuri posrnuo na kraju, pojas ostao kod Vajldera

U meču za titulu šampiona WBC teške kategorije viđen je remi između Tajsona Fjurija i Diontea Vajldera, kojim je Amerikanac odbranio titulu.

Ispovijest Tajsona Fjurija: Kupio sam novi Ferrari i krenuo da se ubijem

Bokser Tajson Fjuri otvoreno je priznao da je 2016. godine razmišljao o samoubistvu i da je zbog stalne depresije lijek pokušao da pronađe u konzumiranju droge i alkohola.

Vajlder u pripremi za Fjurija poslao maskotu u bolnicu

Američki bokser Diontej Vajlder će najvverovatnije biti idući izazivač Entonija Džošue ukoliko 1. decembra odbrani WBC pojas protiv Tajsona Fjurija.

Haos na prvom suočavanju Fjurija i Vajdera

Pred nama je bokserski spektakl godine koji će biti održan 1. decembra u Stejpls centru u Los Anđelesu u borbi dva velika šampiona - Tajsona Fjurija i Diontija Vajldera.

Tuča na tribinama tokom Fjurijeve borbe

Iako je dvije i po godine pauzirao od boksa, "Kralj cigana" potvrdio je da nije zaboravio da boksuje, i da albanski bokser pod zastavom Švajcarske nije neko ko bi mu bio ravnopravan protivnik.

Najčitanije