Takmičenje

Mask sponzoriše takmičenje: Pobjedniku - 50 miliona dolara

Takmičenje "XPRIZE Carbon Removal" počinje na Dan planete Zemlje i trajaće četiri godine.

U ponedjeljak audicija za talente na Sokocu

SOKOLAC - Na Sokocu će u ponedjeljak, 15. februara, biti održana audicija za učešće na muzičkom takmičenju "Ritam Evrope", namijenjenom mladima talentovanim za pjevanje i ples uzrasta od 14 do 21 godine.

Otvorene prijave za "Bicom Systems Hackathon" 2020.

Bicom Systems organizuje 4. tradicionalni hackathon, koji će se ove godine realizovati u online formatu. Takmičenje se održava od 20. do 27. novembra, a prijaviti se mogu studenti u timovima iz cijele Bosne i Hercegovine. Ovaj događaj će trajati sedam dana, gdje je 48 ćasova rezervisano za programiranje, rad i razvoj ideja.

Trebinjska omladina spremna za „Ritam Evrope“

TREBINJE- Desetak mladih Trebinjaca i Trebinjki, uzrasta od 12 do 20 godina, učestvovaće, kao najbrojnija ekipa, na muzičkom takmičarskom festivalu „Ritam Evrope“ za djecu i omladinu, na kome će 19. septembra u Istočnom Sarajevu nastupiti mladi iz 14 gradova i opština Republike Srpske.

Trka za vanzemaljcima: Kinezi ili Amerikanci, ko će ih prvi pronaći

Kineski istraživači koji rade na FAST teleskopu, najvećem radio-teleskopu na svijetu, razrađuju strategiju potrage za vanzemaljskim životom. Tako se i Kina uključila u trku za vanzemaljcima, u kojoj se s Amerikancima nadmeću ko će ih prvi pronaći.

FS RS: Prekid takmičenja u svim ligama, niko ne ispada u niži rang

Na današnjoj onlajn sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske donesena je odluka o prekidu takmičenja u svim ligama pod ingerencijama FS RS.

Na takmičenju muzičkih škola učestvovalo oko 200 učesnika

DOBOJ - Na takmičenju devet muzičkih škola iz Republike Srpske i Federacije BiH, koje je održano danas u Doboju, učestvovalo je oko 200 učenika.

Gimnazijalci iz Srbije treći na svjetskom takmičenju iz fizike

BEOGRAD - Na svjetskom takmičenju iz fizike, koje se održava u Poljskoj, tim gimnazijalaca iz Srbije osvojio je bronzanu medalju.

Na prvenstvu u slaganju Rubikove kocke 55 takmičara

BANJALUKA - U Banjaluci se danas i sutra održava četvrto Otvoreno prvenstvo u slaganju Rubikove kocke i drugih mozgalica, na kojem učestvuje 55 takmičara iz devet zemlja koji će pokazati svoje vještine u 13 disciplina.

Takmičenje inovatora se nastavlja, kompanija AS d.o.o. ima izazove za vas

Nakon prvog takmičenja “Vispak Innovation challenge”, kompanije koje su pod krovom AS Grupacije nastavljaju rad sa mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove. Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha, ovog puta kompanija AS d.o.o. iz Jelaha za vas ima posebne izazove.

Najčitanije