Takmičenje

Vikimedija Srpske na takmičenju u dodavanju referenci

Vikimedija Srbije u saradnji sa Univerzitetskom bibliotekom "Svetozar Marković", Bibliotekom grada Beograda i Vikimedijinom zajednicom Republike Srpske učestvuje u takmičenju dodavanja referenci na Vikipediji na srpskom jeziku #1Lib1Ref (jedan bibliotekar, jedna referenca).

Oko 700 plesača pokoriće Banjaluku

Plesanje razvija kreativnost i daje mogućnost da pronađete svoju nekonvencionalnu, umjetničku stranu. Najbolje to znaju oni koji se profesionalno bave plesom i žive svaki njegov pokret.

Takmičio se sa psom ko će prije pojesti rezanac, neočekivan epilog

Izazovi koji uključuju hranu nisu rijetki na internetu, ali teško je naći one koji uključuju i kućne ljubimce. Jedan čovjek zato je odlučio provjeriti ko će prije slistiti rezanac - on ili njegov zlatni retriver.

Počeo novi ciklus m:tel App takmičenja

Pod sloganom "Lansiraj svoju ideju!" počeo je i ovogodišnji, peti po redu ciklus m:tel App takmičenja u izradi aplikacija za mobilne uređaje, namijenjen srednjoškolcima u BiH.

Ljepote podvodnog svijeta uhvatili okom kamere

TUZLA - Podvodna fotografija je veoma zahtjevna, ali sve je više onih koji žele istražiti podvodni svijet, a tu aktivnost promoviše Eko-ronilačka grupa invalida iz Lukavca, koja je proteklog vikenda organizovala Međunarodni kup u podvodnoj fotografiji na jezeru Kop Šićki brod u Tuzli

Skokovi sa Kamenog mosta u Trebinju 21. avgusta

TREBINJE- U okviru manifestacije “Dani Trebišnjice”, koju organizuju Turistička organizacija i Društvo prijatelja Trebinja, u ovom gradu se u subotu, 21. avgusta, u 18 časova, organizuju “Skovovi s Kamenog most”, nakon čega slijedi koncert grupe “Tri roga”.

Mask sponzoriše takmičenje: Pobjedniku - 50 miliona dolara

Takmičenje "XPRIZE Carbon Removal" počinje na Dan planete Zemlje i trajaće četiri godine.

U ponedjeljak audicija za talente na Sokocu

SOKOLAC - Na Sokocu će u ponedjeljak, 15. februara, biti održana audicija za učešće na muzičkom takmičenju "Ritam Evrope", namijenjenom mladima talentovanim za pjevanje i ples uzrasta od 14 do 21 godine.

Otvorene prijave za "Bicom Systems Hackathon" 2020.

Bicom Systems organizuje 4. tradicionalni hackathon, koji će se ove godine realizovati u online formatu. Takmičenje se održava od 20. do 27. novembra, a prijaviti se mogu studenti u timovima iz cijele Bosne i Hercegovine. Ovaj događaj će trajati sedam dana, gdje je 48 ćasova rezervisano za programiranje, rad i razvoj ideja.

Trebinjska omladina spremna za „Ritam Evrope“

TREBINJE- Desetak mladih Trebinjaca i Trebinjki, uzrasta od 12 do 20 godina, učestvovaće, kao najbrojnija ekipa, na muzičkom takmičarskom festivalu „Ritam Evrope“ za djecu i omladinu, na kome će 19. septembra u Istočnom Sarajevu nastupiti mladi iz 14 gradova i opština Republike Srpske.

Najčitanije