Taksi

Rodila u taksiju: Lazar požurio da dođe na svijet

Kada je Rada Božović iz gornjomilanovačkog sela Drenova osjetila porođajne bolove, nije ni slutila da njena beba neće željeti da čeka ni pet minuta i da će se, umjesto kao većina žena, u bolnici, ona poroditi u taksiju.

Indijski legendarni taksi izbačen iz upotrebe

Mnogi legendarni taksi Premier Padmini u Indiji porede s popularnim londonskim taksijem, ali to prolazi samo po popularnosti. No, taksiju Premier Padmini u Indiji došlo je vrijeme reći – zbogom!

Kod putnika u taksiju pronađena marihuana

MRKONJIĆ GRAD – Policija u Mrkonjić Gradu je u ponedjeljak uveče tokom kontrole taksi prevoznika na području opštine Jezero pronašla marihuanu kod putnika E.Z. iz Jajca.

Poznata svjetska taksi kompanija Uber dolazi u Srbiju?

BEOGRAD - Veliki broj taksista širom Srbije danas je dobio ponudu da putnike prevoze preko aplikacije Uber, piše B92.net.

Povrijeđen taksista, zapalili mu vozilo

NIŠ - Taksista iz Niša povređen je oko tri časa poslije ponoći na Matejevačkom putu u Nišu, kada su za sada nepoznati mladići zapalili njegovo taksi vozilo, prenose mediji.

Uhapšen zbog sumnje da je taksijem prevozio migrante iz BiH u Hrvatsku

ZAGREB - U Policijskoj stanici Knin je završeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom osumnjičenim za protivzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj članici EU ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Mladi taksista besplatno vozi djecu sa poteškoćama u razvoju

Mladi taksista iz Zavidovića na svojoj Facebook stranici objavio je sjajne vijesti za sve roditelje djece sa poteškoćama u razvoju - nudi im besplatan prijevoz.

Njujork odobrio prvi električni taksi

Samo jedan električni automobil se smije koristiti za legendarni NYC Taxicab.

"Jugo taksi" besplatno vozi gastarbajtere u Cirihu

Tokom interkulturalnog festivala “O nama!” (About Us!) komičar i muzičar Danko Rabrenović svojom crvenom "zastavom 101" besplatno vozi putnike kroz Cirih – do ljudi i mjesta koji su na neki način povezani s bivšom Jugoslavijom.

Građanima dodijali protesti taksista, izbili incidenti

BEOGRAD - Tokom današnjeg protesta taksista u centru Beograda došlo je do prvih incidenata na ulicama, a Tanjug javlja da je policija privela dvije osobe, zbog remećenja javnog reda i mira.

Najčitanije