Taksi

"Krivokapić je u Skupštinu došao taksijem, a ne majbahom"

Srećko Crnogorac, član ekspertskog tima lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore", izjavio je da je Zdravko Krivokapić, kog je predstavio kao budućeg premijera Crne Gore, na konstitutivnu sjednicu Skupštine došao taksijem, a ne majbahom, aludirajući na skupocjeno vozilo Mila Đukanovića.

Avio-taksi sve popularniji u Srbiji

U Srbiji je u posljednje vrijeme veoma popularan avio-taksi, a prema podacima Direktorata civilnog vazduhoplovstva, postoji sedam operatera sa sertifikatom da obavljaju prevoz putnika uz naknadu, od kojih šest koristi avione, a jedan helikoptere.

Taksista svjedočio porođaju na sjedištu njegovog vozila

Sasvim običan radni dan taksiste Željka Cvetojevića u Subotici pretvorio se juče u nezaboravno iskustvo kada se mušterija, žena koju je vozio u bolnicu porodila na zadnjem sjedištu njegovog auta i rodila djevojčicu.

Taksimetar na ivici egzistencije

BANJALUKA, BIJELJINA - Taksi prevoz u BiH radi na ivici egzistencije, tvrde taksisti i ističu da turista i dijaspore nema u BiH tokom ovog perioda, te da su to samo neki od razloga zbog čega sad u prosjeku rade na 40 odsto kapaciteta posla koji su imali prije pojave pandemije virusa korona.

Taksisti koji se zaletio u policijski kordon određen pritvor

BEOGRAD - Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas na prijedlog tužilaštva pritvor do 30 dana taksisti S.S. koji se u srijedu uveče vozilom zaletio u kordon policije na uglu Bulevera kralja Aleksandra i Takovske ulice.

Od ponedjeljka izdavanje taksi naljepnica

BANJALUKA - Od ponedjeljka, 1. juna, počeće izdavanje evidencionog broja, odnosno tzv. taksi naljepnica za svih 265 taksi vozila, koje saobraćaju u Banjaluci. Ova naljepnica služi kao dokaz da se radi o registrovanom taksi prevozniku.

Prevoz osoba sa invaliditetom u Banjaluci ponovo u funkciji

BANJALUKA - Usluga prevoza osoba sa invaliditetom - "In taksi" koja funkcioniše na principu taksi prevoza, od danas je ponovo u funkciji u Banjaluci, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve grada.

"In taksi" ponovo u funkciji u Banjaluci

BANJALUKA - "In taksi", usluga prevoza osoba sa invaliditetom koja funkcioniše na principu taksi prevoza, biće ponovo u funkciji od sutra, saopšteno je danas iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve grada Banjaluka.

Rodila u taksiju: Lazar požurio da dođe na svijet

Kada je Rada Božović iz gornjomilanovačkog sela Drenova osjetila porođajne bolove, nije ni slutila da njena beba neće željeti da čeka ni pet minuta i da će se, umjesto kao većina žena, u bolnici, ona poroditi u taksiju.

Indijski legendarni taksi izbačen iz upotrebe

Mnogi legendarni taksi Premier Padmini u Indiji porede s popularnim londonskim taksijem, ali to prolazi samo po popularnosti. No, taksiju Premier Padmini u Indiji došlo je vrijeme reći – zbogom!

Najčitanije