Talačka kriza

Kraj talačke krize u Njemačkoj, napadač prijetio sjekirom

Jedna osoba bila je zadržana kao talac u kladionici u Rasthof Buholcu u Njemačkoj, u Donjoj Saksoniji, javio je Sputnjik.

Oslobođeni taoci u Tuluzu

TULUZ - Naoružani tinejdžer oslobodio je sve taoce koje je držao u prodavnici novina u Blanjaku, predgrađu Tuluza, potvrdile su gradske vlasti.

Naoružana osoba drži taoce u prodavnici u Tulzu

TULUZ - Francuska policija saopštila je danas da je jedna naoružana osoba uzela nekoliko ljudi za taoce u jednoj prodavnici duvana u predgrađu Tuluza.

Talačka kriza u Ohaju, ubijen zamjenik šerifa

SINSINATI - Zamjenik šerifa ubijen je iz vatrenog oružja tokom 12-časovne talačke krize u stambenom kompleksu u Ohaju, u kojoj je drugi zamjenik šerifa ranjen, nakon čega je osumnjičeni napadač stavljen u pritvor, saopštile su danas američke vlasti.

Talačka kriza na psihijatriji u Njemačkoj, napadač uhapšen

BERLIN - Policija je opkolila psihijatrijsku bolnicu u njemačkom gradu Degendorf u Bavarskoj, gdje je četrdesetogodišnji muškarac uzeo ženu kao taoca, izvještava "Pasau noje nahrihten".

Završena talačka kriza u banci u Češkoj

PRAG - Češka policija privela je muškarca koji je u petak popodne napao banku u mjestu Pšibramu, u centralnom dijelu zemlje.

Talačka kriza u brazilskoj banci, 11 mrtvih

RIO DE ŽENEIRO - Jedanaest ljudi, uključujući petero talaca, ubijeno je prilikom pljačke banke u gradu Milagresu na sjeveroistoku Brazila, u regiji Cariri.

Pet godina Trebinjcu koji je držao svoju djecu kao taoce

TREBINJE - Trebinjac Miroslav Milišić (31), koji je početkom juna ove godine izazvao talačku krizu držeći nekoliko časova kao taoce svoje dvoje maloljetne djece od 11 i devet godina, pod prijetnjom da će ih raznijeti ručnom bombom koju je sve vrijeme držao u rukama, nagodio se s okružnim tužiocem da prihvati kaznu zatvora od pet godina.

Talačka kriza u Kelnu: Muškarac zarobio nekoliko osoba u apoteci, čuli se pucnji

KELN - Na glavnoj željezničkoj stanici u Kelnu vlada opsadno stanje. Policija je opkolila ovo područje i radi na evakuaciji prisutnih jer je nepoznata osoba zarobila više talaca u apoteci.

Pucao u svoju babu, pa uzeo taoce u radnji u Los Anđelesu, jedna žrtva

LOS ANÐELES - Tokom talačke krize u supermarketu "Trejder Džoz" u Los Anđelesu, kojoj je prethodila pucnjava i policijska jurnjava za osumnjičenim koji je potom uzeo taoce, ubijena je jedna žena i ranjeno šest osoba, uključujući i napadača koji se predao.

Najčitanije