Talačka kriza

Nova talačka kriza u Ukrajini: Napadač oslobodio taoca i pobjegao u šumu

KIJEV - Naoružani muškarac koji je ranije oteo policajca u ukrajinskom gradu Poltavi ostavio je automobil i taoca, te pobjegao u šumu, saopštila je danas policija.

Zelenski brani odluku o ispunjenju bizarnog zahtjeva otmičara

KIJEV - Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski stao je danas u odbranu svoje odluke da ispuni bizaran zahtjev otmičara i objavi preporuku da svi treba da pogledaju određeni dokumentarni film čime je okončana dvanaestočasovna opsada autobusa i oslobođeni taoci u gradu Lucku.

Okončana talačka kriza u Ukrajini: Taoci oslobođeni, policija privela teroristu

KIJEV - Putnici autobusa otetog u ukrajinskom Lucku oslobođeni su nakon što su pripadnici snaga policije zauzeli jurišem vozilo.

Policija i dalje pregovara sa muškarcem kod Gradiške, stigao i Lukač

GRADIŠKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, stigao je u Turjak kod Gradiške gdje policija od sinoć pregovara sa mještaninom koji se, nakon što je na komšiju bacio bombu, sa majkom zatvorio u kuću, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kraj talačke krize u Njemačkoj, napadač prijetio sjekirom

Jedna osoba bila je zadržana kao talac u kladionici u Rasthof Buholcu u Njemačkoj, u Donjoj Saksoniji, javio je Sputnjik.

Oslobođeni taoci u Tuluzu

TULUZ - Naoružani tinejdžer oslobodio je sve taoce koje je držao u prodavnici novina u Blanjaku, predgrađu Tuluza, potvrdile su gradske vlasti.

Naoružana osoba drži taoce u prodavnici u Tulzu

TULUZ - Francuska policija saopštila je danas da je jedna naoružana osoba uzela nekoliko ljudi za taoce u jednoj prodavnici duvana u predgrađu Tuluza.

Talačka kriza u Ohaju, ubijen zamjenik šerifa

SINSINATI - Zamjenik šerifa ubijen je iz vatrenog oružja tokom 12-časovne talačke krize u stambenom kompleksu u Ohaju, u kojoj je drugi zamjenik šerifa ranjen, nakon čega je osumnjičeni napadač stavljen u pritvor, saopštile su danas američke vlasti.

Talačka kriza na psihijatriji u Njemačkoj, napadač uhapšen

BERLIN - Policija je opkolila psihijatrijsku bolnicu u njemačkom gradu Degendorf u Bavarskoj, gdje je četrdesetogodišnji muškarac uzeo ženu kao taoca, izvještava "Pasau noje nahrihten".

Završena talačka kriza u banci u Češkoj

PRAG - Češka policija privela je muškarca koji je u petak popodne napao banku u mjestu Pšibramu, u centralnom dijelu zemlje.

Najčitanije