Tanja Bošković

Tanja Bošković i Rade Marjanović sutra u Banjaluci

BANJALUKA - Beogradski glumci Tanja Bošković i Rade Marjanović sutra s početkom u 20 časova u Kulturnom centru Banski dvor, a u organizaciji agencije "Venturo" iz Banjaluke, izvešće predstavu "Dobrodošli u kabare Beograd".

Tanja Bošković u Prijedoru i Banjaluci

BANJALUKA - Regionalna diva kinematografije i pozorišta Tanja Bošković gostovaće 26. septembra u Prijedoru, a dan kasnije u Banjaluci sa predstavom "Dobrodošli u kabare Beograd".

Operisana Tanja Bošković

​Jedna od najomiljenijih srpskih glumica Tanja Bošković (65) uspješno se oporavlja od aneurizme i njeno stanje je svakim danom sve bolje, saznaje Glorija.

Upoznajte kćerku Tanje Bošković

Lana Karaklajić, ćerka čuvene glumice Tanje Bošković, ispričala je kako je napustila studije sociologije kako bi se ostvarila na “daskama koje život znače”.

Tanja Bošković počasni građanin Herceg Novog

HERCEG NOVI - Srpska glumica Tanja Bošković, dobitnik Povelje Herceg Novog, razgovarala je danas sa čelnicima te opštine o mogućnostima kulturnog razvoja Herceg Novog i mladih umjetnika koji žive u njemu.

Tanja Bošković: Žalim što nisam imala dar za udaju

Tanja Bošković je rođena u Beogradu, a odrasla je u Aranđelovcu.

Tanja Bošković želi da se zamonaši

Poznata glumica otkrila je da ima jaku želju da postane monahinja, navodeći da je u vjeri pronašla duhovni mir, što je iznenadilo mnoge, dok je o religiji i ranije u više navrata govorila i dala naznake da bi moglo da dođe do ovog koraka.

Najčitanije