Tanja Savić

Tanja Savić: Svekrva mi govorila da sam ružna žena i loša majka

Tanja Savić progovorila je o tome šta proživljava zbog toga što joj je muž Dušan Jovančević bez dozvole odveo djecu u Australiju.

Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Muž Tanje Savić otkrio zbog čega je djecu odveo u Australiju

Borba pjevačice Tanje Savić da vidi sinove, koje je početkom marta iz Srbije u Australiju odveo njen suprug Dušan Jovančević, i dalje traje. I dok se pjevačica svim silama trudi da u javnosti objasni porodičnu situaciju, otac djece se tek nedavno oglasio za medije.

Tanja Savić se čula sa sinom, baba mu rekla da joj spusti slušalicu

Pjevačica Tanja Savić razdvojena je od svojih sinova Maksima i Đorđa više od četiri mjeseca odnosno od trenutka kada je njen suprug, a njihov otac, Dušan Jovančević odveo dječake u Australiju bez njenog pristanka.

Tanja Savić: Dušan pričao deci da želim da umru od korone

Pjevačica Tanja Savić prijavila je muža Dušana Jovančevića za otmicu dece, ali i da joj je uzeo novac, a u policiji je navodno ispričala da je Jovančević huškao djecu protiv nje, dok su bili u Srbiji.

Ivica Dačić pomaže Tanji Savić da vrati djecu

Pjevačica Tanja Savić na mukama je već nekoliko mjeseci jer ne može da vidi i čuje svoje sinove, koje je njen suprug Dušan Jovančević, kako ona kaže, u aprilu bez njenog znanja odveo u Australiju.

Tanja Savić prijavila muža za otmicu djece?

Pjevačica Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju, a nedavno je najavila da će zatražiti razvod braka, kao i da od aprila nije vidjela sinove, koji su sa ocem u Australiji.

Ispovijest Tanje Savić: Sa decom se čujem samo preko Vibera

Pjevačica Tanja Savić nedavno je doživjela pravu dramu kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihova dva sina, Maksima i Đorđa, u Australiju bez njenog znanja.

Tanja Savić: Otplaćujem suprugove kockarske dugove

Tanja Savić platila je 20.000 evra za dugove svog supruga Dušana Jovančevića, koji se zadužio zbog kocke.

Muž Tanje Savić na liječenju od droge

Tanja Savić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad. Poslije dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od narkotika, morala je da donese tešku odluku.

Najčitanije