Tanja Savić

Tanja Savić se sunča na "skrivenoj" plaži

Popularna pevačica Tanja Savić odmara na moru, a sve je oduševila izgledom u dvodjelnom kupaćem kostimu.

Tanja Savić sa sinovima nakon godinu i po dana

Pjevačica Tanja Savić je poslije više od godinu dana vidjela svoje sinove, nakon što ih je njen još uvijek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, nakon čega se, kako je tvrdila, grčevito borila za kontakt sa njima.

Tanja Savić dobila djecu na sudu, ali prvo će morati u karantin

Pjevačica Tanja Savić će morati po dolasku u Australiju da bude u karantinu zbog pandemije, pa tek onda da završi papirologiju.

Tanja Savić se pomirila sa mužem

Pjevačica Tanja Savić se pomirila sa suprugom Dušanom Jovančevićem!

Tanja Savić: Svekrva mi govorila da sam ružna žena i loša majka

Tanja Savić progovorila je o tome šta proživljava zbog toga što joj je muž Dušan Jovančević bez dozvole odveo djecu u Australiju.

Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Muž Tanje Savić otkrio zbog čega je djecu odveo u Australiju

Borba pjevačice Tanje Savić da vidi sinove, koje je početkom marta iz Srbije u Australiju odveo njen suprug Dušan Jovančević, i dalje traje. I dok se pjevačica svim silama trudi da u javnosti objasni porodičnu situaciju, otac djece se tek nedavno oglasio za medije.

Tanja Savić se čula sa sinom, baba mu rekla da joj spusti slušalicu

Pjevačica Tanja Savić razdvojena je od svojih sinova Maksima i Đorđa više od četiri mjeseca odnosno od trenutka kada je njen suprug, a njihov otac, Dušan Jovančević odveo dječake u Australiju bez njenog pristanka.

Tanja Savić: Dušan pričao deci da želim da umru od korone

Pjevačica Tanja Savić prijavila je muža Dušana Jovančevića za otmicu dece, ali i da joj je uzeo novac, a u policiji je navodno ispričala da je Jovančević huškao djecu protiv nje, dok su bili u Srbiji.

Ivica Dačić pomaže Tanji Savić da vrati djecu

Pjevačica Tanja Savić na mukama je već nekoliko mjeseci jer ne može da vidi i čuje svoje sinove, koje je njen suprug Dušan Jovančević, kako ona kaže, u aprilu bez njenog znanja odveo u Australiju.

Najčitanije