Tanja Stupar-Trifunović

Tanji Stupar Trifunović uručen "Zlatni suncokret"

Vitalova nagrada "Zlatni suncokret" za najbolju knjigu na srpskom jeziku u 2019. godini uručena je danas Tanji Stupar Trifunović za roman "Otkako sam kupila labuda".

"Važnije je da priče o knjigama traju duže od nagrada"

BEOGRAD - Tanja Stupar Trifunović laureat je nagrade "Zlatni suncokret" za najbolju knjigu na srpskom jeziku u 2019. godini, koju 23. put dodjeljuje fabrika "Vital" iz Vrbasa, a nagrađen je njen roman "Otkako sam kupila labuda", objavljen u izdanju "Arhipelaga".

Nagrada "Zlatni suncokret" Tanji Stupar Trifunović

Nagrada "Zlatni suncokret" za najbolju knjigu na srpskom jeziku u 2019. godini pripala je Tanja Stupar Trifunović za roman "Otkako sam kupila labuda" u izdanju Arhipelaga iz Beograda, saopštili su danas organizatori.

Tanja Stupar Trifunović: Nagrade unose dinamiku u književni život

BEOGRAD - Širi izbori, uži izbori, kao i same nagrade i sva ta priča o njima služe više da čitaocima i javnosti unesu dinamiku u književni život, koji sam po sebi nije previše zanimljiv, gledano spolja, iz perspektive čitalaca.

Tanja Stupar Trifunović dobitnik nagrade "Risto Ratković"

Tanja Stupar Trifunović iz Banjaluke dobitnica je ovogodišnje nagrade "Risto Ratković" za knjigu poezije "Razmnožavanje domaćih životinja", jednoglasno je odlučio žiri.

Tanja Stupar-Trifunović predstavila svoje romane

BILEĆA - Književnica Tanja Stupar-Trifunović u Bileći je predstavila romane "Satovi u majčinoj sobi" i "Otkako sam kupila labuda", kao i zbirku pjesama "Razmnožavanje domaćih životnja", u kojima je najviše govorila o ženi, njenoj ulozi majke, osjećanjima i položaju u društvu.

Promovisano književno stvaralaštvo Tanje Stupar Trifunović

KOTOR VAROŠ - U kotorvaroškoj Narodnoj biblioteci promovisano je književno stvaralaštvo Tanje Stupar Trifunović i predstavljeni njen roman "Satovi u majčinoj sobi" i knjiga pjesama "Razmnožavanje domaćih životinja".

Tanja Stupar-Trifunović: Poezija traži da osvijetli zatamnjenja

BANJALUKA - Poezija uvijek ima te svoje univerzalne teme, kojih se ja ne odričem i vrlo su mi drage, a negdje su novi načini ili pokušaji da se da i lični pečat vremena pošto nas ono obilježi svakako i ja ne bježim od toga da pristupim na savremen način, odnosno iz savremene perspektive zato što me i te kako zanima društvo u kojem živimo.

Promocija knjige Tanje Stupar-Trifunović

BANJALUKA - Promocija knjige "Razmnožavanje domaćih životinja" Tanje Stupar-Trifunović biće održana večeras s početkom u 19 časova u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor u organizaciji Uduženja za promociju i popularizaciju književnosti "Imperativ".

Stupar-Trifunovićevoj nagrada "Milica Stojadinović Srpkinja"

NOVI SAD - Tanja Stupar-Trifunović je laureat književne nagrade "Milica Stojadinović Srpkinja", saopštio je ovo Zavod za kulturu Vojvodine koji dodjeljuje ovo priznanje.

Najčitanije