Tešanj

Hakeri sa računa firmi u Tešnju skinuli više stotina hiljada maraka

TEŠANJ - Nekolicina tešanjskih kompanija u zadnjih nekoliko dana bila je na meti hakerskih napada, prenosi tešanjski ZOS Radio.

U FBiH neradni dan, vatrogasci iz Teslića gasili požar u Tešnju

TEŠANJ - Presudnu ulogu u gašenju velikog požara koji je izbio u restoranu "Ukus" u poslovnoj zoni "Bukva" u Tešnju imali su vatrogasci iz Teslića u Republici Srpskoj.

Gori restoran u Tešnju

TEŠANJ - Veliki požar izbio je u resotranu “Ukus”, a širi se i na cijeli kompleks u kojem je smjenšten i tržni centar „Bingo“ u Tešnju. Gori objekt koji se nalazi u industrijskoj zoni Bukva.

Bježao pa udario policajca kod Tešnja, MUP tvrdi da nije obaviješten

Prava drama odvijala se u ponedjeljak u mjestu Bukva kod Tešnja.

Usred noći ukradena koza u Tešnju

Nesvakidašanji slučaj krađe dogodio se u noći sa petka na subotu u mjestu Lepenica kod Tešnja, kada je, još nepoznata osoba, u gluva doba noći odlučila ukrasti kozu u vlasništvu A.H. iz Tešnja.

Sabira se šteta u Tešnju: Poplavljeno 240 objekata, oštećeni putevi

TEŠANJ - Brojne službe i građani opštine Tešanj rade na saniranju posljedica poplava koje su oštetile objekte i puteve. U pomoć su pristigli i vatrogasci iz Doboja, a prema do sada prikupljenim informacijama, poplavljeno je više od 220 stambenih i 20 poslovnih objekata.

Tešnju na raspolaganju pomoć Doboja nakon nevremena

DOBOJ - Grad Doboj stavio je na raspolaganje ljudsku i materijalno-tehnički pomoć susjednoj, federalnoj opštini Tešanj koja je zbog sinoćnjeg nevremena proglasila stanje prirodne nesreće, rečeno je Srni u Gradskoj upravi.

Jako nevrijeme poharalo Tešanj

TEŠANJ - Područje opštine Tešanj sinoć oko 22 sata zahvatilo je nevrijeme praćeno jakim vjetrom, gradom i obilnim kišnim padavinama.

Stanare i Tešanj povezivaće asfalt, a ne makadam

STANARI - Skoro četvrtinu vijeka nakon završetka prošlog rata u BiH, najmlađa lokalna zajednica u RS i federalna opština Tešanj umjesto makadamskim povezaće se asfaltnim putem dugim 8,2 kilometra.

Ukrali golf pa uhapšeni tokom saobraćajne kontrole

DOBOJ - Policija iz Doboja uhapsila je dva lica iz federalne opštine Tešanj zbog krađe putničkog vozila golf dva na području Dervente, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije