Tea Kovačević

Nova dupla kruna: Nestvarna i briljantna Tea Kovačević pokorila i Pariz

Nakon što je ove godine pokorila Majorku (Akademija Rafael Nadal) i Frankfurt (Boris Beker), čudesna mlada teniserka iz Gradiške, Tea Kovačević (11) danas je osvojila duplu krunu i na prestižnom turniru „Paris Bowl“.

Čudesna Tea Kovačević pokorila i Akademiju Boris Beker

Mlada, a sada već velika teniska zvijezda iz Gradiške, Tea Kovačević (11) nastavila je bilježi fantastične rezultate.

Čudo od djeteta: Tea Kovačević iz Gradiške ponovo pokorila Majorku

Tenisko čudo od djeteta Tea Kovačević po drugi put uzastopno osvojila je prestižni turnir “Rafa Nadal Tournament Ten-Pro Global” u svojoj U-11 kategoriji. Teniserka iz Gradiške još jednom je oduševila svijet, te na Majorci pokazala da je trenutno najtalentovanija djevojčica na svijetu.

Priča Koko Gof kao vodilja Tei Kovačević, teniskom čudu iz Gradiške

Nakon što je pokorila Ameriku osvojivši prestižni "Little Mo" turnir, zatim Pariz (Paris Bowl), a krajem prošle godine je na Akademiji Rafaela Nadala na Majorki uspjela istovremeno da osvoji dva pehara (U-10, U-11), Tea Kovačević (10), tenisko čudo iz Gradiške, i u 2021. ima za cilj da nastavi sa vrhunskim rezultatima i da u BiH ostane na prvom mjestu na tabeli kada je u pitanju U-12 kategorija.

Čudo iz Gradiške: Tea Kovačević ponovo šokirala teniski svijet

Tenisko čudo iz Gradiške, Tea Kovačević (10) još jednom je šokirala teniski svijet. Djevojčica koja je već odavno opčinila sve zaljubljenike tenisa napravila je pravo sportsko čudo na Majorci.

Novi uspjeh mlade teniserke iz Gradiške: Pred Teom pao i Pariz

Mlada teniserka iz Gradiške Tea Kovačević osvojila je novu titulu, ovaj put na prestižnom turniru u prestonici Francuske ''Paris Boul'', prenosi portal Mikro mreža.

Osmogodišnja Tea Kovačević iz Gradiške je tenisko čudo

Osmogodišnja Tea Kovačević iz Gradiške tenisko je čudo od djeteta. Prve životne korake napravila u teniskoj dvorani, a sa reketom i lopticom druži se još od svoje prve godine.

Najčitanije