Tehnički pregled

Kamerama protiv fiktivnih tehničkih pregleda

BANJALUKA - Mogućnost fiktivnih tehničkih pregleda potpuno je spriječena od početka ove godine zahvaljujući kamerama na stanicama za te preglede koje prate cjelokupan proces.

Katanac na 14 stanica zbog fiktivnih tehničkih pregleda vozila

BANJALUKA - Republički saobraćajni inspektori u ovoj godini u Srpskoj privremeno su zabranili rad za 14 stanica tehničkog pregleda, jer su obavljale fiktivne tehničke preglede, odnosno, primjera radi, radile su ih bez prisustva i testiranja vozila.

Tim AMS vrši besplatnu kontrolu ispravnosti vozila od 2. do 27. novembra

BANJALUKA - Republička preventivna kampanja "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020", koja podrazumijeva besplatnu kontrolu tehničke ispravnosti vozila, počeće sutra u banjalučkom naselju Lazarevo.

Danas besplatan tehnički pregled u Novom Gradu

Stručni tim Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske u saradnji sa Auto-moto društvom "Una" i Policijskom stanicom Novi Grad realizuje danas na području ove opštine akciju "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite".

Nova stručna institucija kontroliše tehničke preglede

U Banjaluci se danas i sutra održava obuka za zaposlene u stanicama za tehnički pregled vozila. Nova stručna institucija za tehničke preglede vozila u Republici Srpskoj na taj način omogućava polaznicima da obnove licence koje su osnov za nastavak rada. Na predavanjima koja će se u kontinuitetu održavati tokom godine polaznici će se upoznati s propisima iz oblasti tehničkih pregleda vozila, ispitivanjem vozila i načinom obavljanja tehničkih pregleda.

U RS ukinuti popusti pri registraciji vozila

BANJALUKA - Građane Srpske koji su prethodnih dana registrovali vozila dočekao je hladan tuš, jer osiguravajuće kuće više ne odobravaju popuste za ovu uslugu.

Tehnički pregledi u Njemačkoj otkrili koji su automobili najkvalitetniji

U Njemačkoj je TÜV organizacija koja prati i nadzire tehničke preglede, a upravo je objavila izvještaj s pregleda obavljenih u njenim stanicama za tehničke preglede.

Ulje za kočnice malo ko mijenja

BANJALUKA - Kočiona tečnost u sistemu za kočnice najčešći je problem kontrolisanih vozila tokom prvog dana republičke preventivne kampanje besplatne kontrole tehničke ispravnosti motornih vozila, koja je danas počela u Banjaluci pod nazivom "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2019".

Počela besplatna kontrola ispravnosti vozila

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske i auto-moto društva /AMD/ danas pokreću veliku republičku preventivnu kampanju besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila.

Besplatna kontrola vozila uoči početka zimske sezone

BANJALUKA - U 33 lokalne zajednice širom Srpske od ponedjeljka, 4. novembra, do 29. novembra preventivnu kampanju besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2019" realizovaće Auto-moto savez (AMS) Republike Srpske i auto-moto društva.

Najčitanije