Tehnički pregled

Tim AMS vrši besplatnu kontrolu ispravnosti vozila od 2. do 27. novembra

BANJALUKA - Republička preventivna kampanja "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020", koja podrazumijeva besplatnu kontrolu tehničke ispravnosti vozila, počeće sutra u banjalučkom naselju Lazarevo.

Danas besplatan tehnički pregled u Novom Gradu

Stručni tim Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske u saradnji sa Auto-moto društvom "Una" i Policijskom stanicom Novi Grad realizuje danas na području ove opštine akciju "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite".

Nova stručna institucija kontroliše tehničke preglede

U Banjaluci se danas i sutra održava obuka za zaposlene u stanicama za tehnički pregled vozila. Nova stručna institucija za tehničke preglede vozila u Republici Srpskoj na taj način omogućava polaznicima da obnove licence koje su osnov za nastavak rada. Na predavanjima koja će se u kontinuitetu održavati tokom godine polaznici će se upoznati s propisima iz oblasti tehničkih pregleda vozila, ispitivanjem vozila i načinom obavljanja tehničkih pregleda.

U RS ukinuti popusti pri registraciji vozila

BANJALUKA - Građane Srpske koji su prethodnih dana registrovali vozila dočekao je hladan tuš, jer osiguravajuće kuće više ne odobravaju popuste za ovu uslugu.

Tehnički pregledi u Njemačkoj otkrili koji su automobili najkvalitetniji

U Njemačkoj je TÜV organizacija koja prati i nadzire tehničke preglede, a upravo je objavila izvještaj s pregleda obavljenih u njenim stanicama za tehničke preglede.

Ulje za kočnice malo ko mijenja

BANJALUKA - Kočiona tečnost u sistemu za kočnice najčešći je problem kontrolisanih vozila tokom prvog dana republičke preventivne kampanje besplatne kontrole tehničke ispravnosti motornih vozila, koja je danas počela u Banjaluci pod nazivom "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2019".

Počela besplatna kontrola ispravnosti vozila

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske i auto-moto društva /AMD/ danas pokreću veliku republičku preventivnu kampanju besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila.

Besplatna kontrola vozila uoči početka zimske sezone

BANJALUKA - U 33 lokalne zajednice širom Srpske od ponedjeljka, 4. novembra, do 29. novembra preventivnu kampanju besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2019" realizovaće Auto-moto savez (AMS) Republike Srpske i auto-moto društva.

Svaki četvrti autobus ima neispravne kočnice

BANJALUKA - Svakom četvrtom kontrolisanom autobusu u Republici Srpskoj su neispravne kočnice, pokazala je nedavna akcija vanrednog tehničkog pregleda ovih vozila.

Od danas besplatan tehnički pregled autobusa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj će od danas do 31. avgusta biti sprovedena besplatna kontrola tehničke ispravnosti i opremljenosti autobusa, sa ciljem povećanja bezbjednosti đaka u saobraćaju, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

Najčitanije