Tehnički pregled

Danas besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila

BANJALUKA - Stručne ekipe Auto-moto saveza Republike Srpske danas će besplatno i preventivno kontrolisati tehničku ispravnost vozila na pokretnom tehničkom pregledu u Šamcu, na parkingu ispred Auto-moto društva.

Besplatne kontrole auta do 20. jula u RS

​BANJALUKA - Preventivna akcija besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila počela je juče u banjalučkom naselju Lazarevo, koju su stručne ekipe Auto-moto saveza RS obavljale na pokretnom tehničkom pregledu.

Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila u Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas počinje preventivna akcija besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila.

Na vanredni tehnički pregled upućeno 45 vozila

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik u dvodnevnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju 45 vozila je upućeno na vanredni tehnički pregled, od 239 kontrolisanih, saopšteno je danas iz ove uprave.

Tehnički neispravno više od polovine kontrolisanih vozila

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška utvrdili su tehničku neispravnost kod 64 od 113 kontrolisanih vozila, dok ih je šest upućeno na vanredni tehnički pregled.

Nije prao auto 40 godina, bez problema prolazio tehnički pregled

Berlin ima niz znamenitosti, ali je jedna itekako specifična iako samo rijetki u njoj vide nešto posebno.

Svi kontrolisani autobusi u Bijeljini manje ili više neispravni

BIJELJINA - Od 28 autobusa i kombija u javnom prevozu koje je policija uputila na liniju tehničkih pregleda, kod devet je konstatovana veća tehnička neispravnost, a kod 19 vozila manja, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Tehnička kontrola: Svako peto vozilo neispravno

BANJALUKA - Kontrolom 2.543 vozila kojima se obavlja javni prevoz putnika, kod 538 je utvrđena tehnička neispravnost, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Od danas pojačana kontrola tehničke ispravnosti vozila

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske od danas će sprovoditi pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila, prvenstveno autobusa i kombija kojima se obavlja javni prevoz putnika.

Zbog fiktivnih tehničkih pregleda katanac na 15 stanica

BANJALUKA - Zbog fiktivnog tehničkog pregleda, bez prisustva i testiranja vozila, zbog deklarisanja neispravnog vozila ispravnim te zbog neprisustvovanja stručnih lica kontroli, u toku 2018. godine izrečena je privremena zabrana rada za 15 stanica tehničkog pregleda u RS, potvrdili su u Inspektoratu RS.

Najčitanije