Tehnički pregled

Nije prao auto 40 godina, bez problema prolazio tehnički pregled

Berlin ima niz znamenitosti, ali je jedna itekako specifična iako samo rijetki u njoj vide nešto posebno.

Svi kontrolisani autobusi u Bijeljini manje ili više neispravni

BIJELJINA - Od 28 autobusa i kombija u javnom prevozu koje je policija uputila na liniju tehničkih pregleda, kod devet je konstatovana veća tehnička neispravnost, a kod 19 vozila manja, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Tehnička kontrola: Svako peto vozilo neispravno

BANJALUKA - Kontrolom 2.543 vozila kojima se obavlja javni prevoz putnika, kod 538 je utvrđena tehnička neispravnost, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Od danas pojačana kontrola tehničke ispravnosti vozila

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske od danas će sprovoditi pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila, prvenstveno autobusa i kombija kojima se obavlja javni prevoz putnika.

Zbog fiktivnih tehničkih pregleda katanac na 15 stanica

BANJALUKA - Zbog fiktivnog tehničkog pregleda, bez prisustva i testiranja vozila, zbog deklarisanja neispravnog vozila ispravnim te zbog neprisustvovanja stručnih lica kontroli, u toku 2018. godine izrečena je privremena zabrana rada za 15 stanica tehničkog pregleda u RS, potvrdili su u Inspektoratu RS.

Neispravno 30 odsto autobusa u RS

BANJALUKA - Vanrednim tehničkim pregledom 273 autobusa u Republici Srpskoj utvrđeno je da ih je 30 odsto saobraćalo sa nekom vrstom neispravnosti, najčešće na kočionom sistemu, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

Skoro trećina autobusa za prevoz đaka neispravna

BIJELJINA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je da je do sada u Republici Srpskoj obavljen tehnički pregled na 191 autobusu za prevoz đaka, od kojih je 31,4 odsto neispravnih.

Vanredni tehnički pregledi autobusa od ponedjeljka

BANJALUKA - Preventivna aktivnost vanrednog tehničkog pregleda autobusa će početi u ponedjeljak, s ciljem unapređenja bezbjednosti u saobraćaju na putevima Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja.

Zapalio automobil jer nije prošao na tehničkom pregledu

U centru Požege danas je izgorio jedan automobil, koji je planuo voljom svog vlasnika.

Besplatno kontrolisana tehnička ispravnost vozila

NOVI GRAD - Predstavnici Auto-moto saveza Republike Srpske i Auto-moto društva "Una" danas su u Novom Gradu obavili besplatan tehnički pregled 25 vozila u okviru preventivne akcije "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite".

Najčitanije