Tehnološka škola

Učenice Tehnološke škole poklonile bakama kraljevski tretman

BANJALUKA - Kozmetički i frizerski tretman izmamio je danas osmijehe oko 30 bakica, korisnica iz nekoliko udruženja, dok su ih uljepšavali učenici Tehnološke škole povodom današnjeg praznika - Dana žena.

Kontroverzni profesor Spaso Šakota dobio otkaz u Tehnološkoj školi

BANjALUKA - Spaso Šakota (59), koji je zbog seksualnog uznemiravanja učenica početkom oktobra osuđen na šest mjeseci zatvora, više nije zaposlen u Tehnološkoj školi u Banjaluci, gdje je godinama radio kao profesor fizičkog vaspitanja.

Fotografi se vraćaju u učionice

BANJALUKA - Nakon tri godine pauze, Tehnološka škola ponovo je spremna za upis još jedne generacije fotografa, koji će kroz trogodišnje školovanje dobiti kompletno saznanje o fotografiji i proći programe za njenu obradu, rekao je Slobodan Lešić, nastavnik praktične nastave za fotografe u ovoj školi.

Banjaluka okupana mladošću: Maturanti tri škole slave maturu

BANJALUKA - Uži centar Banjaluke večeras je bio okupan ljepotom i mladošću jer je nekoliko stotina maturanata Gimnazije, Muzičke škole „Vlado Milošević“ i Tehnološke škole okupiralo ovaj dio grada.

Bakice kraljice na jedan dan (FOTO)

BANJALUKA - Osmijeh i zadovoljstvo zbog pažnje koju su dobile krasili su juče lica desetak bakica korisnica Dnevnog centra za stare osobe, koje su učenice Tehnološke škole uljepšavale povodom današnjeg praznika - Međunarodnog dana žena.

Najčitanije