Tejlor Svift

Tejlor Svift objavila naslovnu numeru sa novog albuma

Lagano se bliži 23. avgust, kada će Tejlor Svift objaviti album 'Lover', a pjevačica je danas premijerno predstavila i naslovnu numeru sa albuma.

Forbs: Tejlor Svift najplaćenija zabavljačica

NJUJORK - Prema najnovijoj Forbsovoj listi 100 najplaćenijih javnih ličnosti iz svijeta muzike, sporta i zabave, "od Holivuda do Bolivuda", na prvom mestu je pjevačica Tejlor Svift sa 185, a zatim slijede rijaliti zvijezda Kajli Džener sa 170, a na trećem njen zet Kanje Vest sa zarađenih 150 miliona dolara.

Tejlor Svift odbila da odgovori na pitanje o majčinstvu

Muzička zvijezda Tejlor Svift u intervjuu za njemačke medije odbila je da odgovori na pitanje novinara koje je smatrala seksističkim.

Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljici

Pop zvijezda Tejlor Svift napravila je potez vrijedan divljenja kada je obožavateljici Stefani odlučila kupiti kuću. Stefani je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao.

Tejlor Svift kupila kuću obožavateljki

Pop zvijezda Tejlor Svift napravila je potez vrijedan divljenja kada je odlučila kupiti kuću obožavateljki Stefani.

Ćevabdžinica jedna od lokacija u spotu Tejlor Svift

Tejlor Svift je tokom vikenda uradila spot za pjesmu sa novog albuma u Londonu, a jedna od lokacija na kojoj je 27-godišnja američka pjevačica snimala bila je i ćevabdžinica na sjeveru Londona, prenijeli su britanski mediji.

Tejlor Svift optužena za krađu pjesme

Svima nam je jasno da osvetoljubivi tekstovi pjesama Tejlor Svift (27) bole više od pravog udarca, no čini se da Tejlorina osveta ipak nije originalna.

Da li ste spremni za novu pjesmu Tejlor Svift?

Američka pjevačica Tejlor Svift objavila je novu pjesmu "...Ready For It?" koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

Dodijeljene MTV nagrade: Ed Širan umjetnik godine

Na dodjeli muzičkih nagrada MTV Video Music Awards, održanoj u nedjelju u Los Anđelesu, najvažnije nagrade osvojili su britanski kantautor Ed Širan u kategoriji umjetnika godine i američki reper Kendrik Lamar, čiji je hit "Humble" osvojio nagradu za video godine i najbolju hip-hop pjesmu.

Novi album Tejlor Svift izlazi u novembru

Američka pop zvezda Tejlor Svift prekinula je neizvesnost podstaknutu puštanjem videa sa dijelovima zmije preko društvenih mreža i objavila naziv svog novog albuma "repjutejšn" (reputation), i preko Instagrama najavila da će album izaći 10. novembra.

Najčitanije