Tejlor Svift

Tejlor Svift poharala American Music Awards

Američka pjevačica Tejlor Svift ponovno je trijumfovala na American Music Awards osvojivši šest nagrada, sada već ukupno 29, čime je nadmašila rekord Majkla Džeksona koji je prikupio 24 nagrade.

Zašto Tejlor Svift ne smije da izvodi svoju muziku

Slavna pjevačica Tejlor Svift kaže da je njeno učešće na predstojećim Američkim muzičkim nagradama (AMA) pod znakom pitanja zbog zabrane da izvodi pjesme koje je napisala.

Tejlor Svift glavno priznanje na MTV Muzičkim i video nagradama

Izvanredna karijera Misi Eliot, reperke, pjevačice, tekstopisca, producentkinje i plesačice čiji muzički video snimci su pomakli muzički svijet posljednje dvije decenije dobila je priznanje za svoju kreativnost na MTV Muzičkim i video nagradama za 2019, gde je Tejlor Svift osvojila glavnu nagradu svojom gej prajd pesmom "You Need to Calm Down".

Tejlor Svift objavila naslovnu numeru sa novog albuma

Lagano se bliži 23. avgust, kada će Tejlor Svift objaviti album 'Lover', a pjevačica je danas premijerno predstavila i naslovnu numeru sa albuma.

Forbs: Tejlor Svift najplaćenija zabavljačica

NJUJORK - Prema najnovijoj Forbsovoj listi 100 najplaćenijih javnih ličnosti iz svijeta muzike, sporta i zabave, "od Holivuda do Bolivuda", na prvom mestu je pjevačica Tejlor Svift sa 185, a zatim slijede rijaliti zvijezda Kajli Džener sa 170, a na trećem njen zet Kanje Vest sa zarađenih 150 miliona dolara.

Tejlor Svift odbila da odgovori na pitanje o majčinstvu

Muzička zvijezda Tejlor Svift u intervjuu za njemačke medije odbila je da odgovori na pitanje novinara koje je smatrala seksističkim.

Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljici

Pop zvijezda Tejlor Svift napravila je potez vrijedan divljenja kada je obožavateljici Stefani odlučila kupiti kuću. Stefani je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao.

Tejlor Svift kupila kuću obožavateljki

Pop zvijezda Tejlor Svift napravila je potez vrijedan divljenja kada je odlučila kupiti kuću obožavateljki Stefani.

Ćevabdžinica jedna od lokacija u spotu Tejlor Svift

Tejlor Svift je tokom vikenda uradila spot za pjesmu sa novog albuma u Londonu, a jedna od lokacija na kojoj je 27-godišnja američka pjevačica snimala bila je i ćevabdžinica na sjeveru Londona, prenijeli su britanski mediji.

Tejlor Svift optužena za krađu pjesme

Svima nam je jasno da osvetoljubivi tekstovi pjesama Tejlor Svift (27) bole više od pravog udarca, no čini se da Tejlorina osveta ipak nije originalna.

Najčitanije