Teksas

Rekordan rast zaraze u Kaliforniji i Teksasu

LOS ANĐELES - Kalifornija i Teksas su zabilježili rekordan rast novih infekcija virusom korona tokom prethodnog dana, pokazuju zvanični podaci, a Los Anđeles je izvijestio o "alarmantnom" rastu zaraze u drugom po veličini gradu u SAD.

Teksas privremeno obustavio otvaranje privrede

Guverner američke savezne države Teksas Greg Abot rekao je danas da je privremeno obustavljeno postepeno otvaranje privrede zbog nedavnog rasta broja oboljelih od Kovida-19.

Dvije žene ubijene, dječak povrijeđen u pucnjavi

DALAS - Dvije žene su ubijene, a dječak je povrijeđen u pucnjavi u jednom univerzitetskom kampu u Teksasu, saopštila je policija.

Pucnjava na univerzitetu u Teksasu, ima mrtvih i ranjenih

Dvoje ljudi je ubijeno, a jedna osoba je odvezena u bolnicu tokom pucnjave koja se desila na univerzitetu u Teksasu, A&M University Commerce.

"Neka Amerika vrati Teksas Meksiku"

MOSKVA - Predsjednik komisije za informacionu politiku Savjeta Federacije Rusije Aleksej Puškov prokomentarisao je riječi bivšeg komandanta američke vojske u Evropi generala Bena Hodžisa o pripadnosti Krima Rusiji i pozvao Vašington da vrati Teksas Meksiku.

Dvoje mrtvih u pucnjavi u crkvi, širi se snimak napada

U pucnjavi koja se dogodila u gradu Fort Vort u Teksasu ubijene su dvije osobe, a jedna je u kritičnom stanju, javile su lokalne vlasti.

Upucao frizera jer je napravio lošu frizuru njegovom sinu

Policija u Teksasu traga za čovjekom koji je upucao frizera jer je napravio lošu frizuru njegovom 13-godišnjem sinu, objavio je šerif okruga Heris.

Izvršena 22. smrtna kazna u SAD ove godine

HANTSVIL - Američka savezna država Teksas pogubila je zatvorenika osuđenog da je ubio svog nadzornika, a to je 22. smrtna kazna izvršena u ovoj godini u SAD.

Zbog požara u hemijskom postrojenju evakuisano 10.000 ljudi

Deset hiljada stanovnika države Teksas moralo je napustiti svoje domove zbog niza eksplozija koje su u srijedu zahvatile hemijsko postrojenje kompanije TPC Group.

Mornarički veteran pronađen mrtav u stanu, umro prije tri godine

DALAS - Veteran američke mornarice pronađen je mrtav u svom stanu u Dalasu, u američkoj državi Teksas, a umro je prije tri godine, javio je BBC.

Najčitanije