Teksas

Dvije žene ubijene, dječak povrijeđen u pucnjavi

DALAS - Dvije žene su ubijene, a dječak je povrijeđen u pucnjavi u jednom univerzitetskom kampu u Teksasu, saopštila je policija.

Pucnjava na univerzitetu u Teksasu, ima mrtvih i ranjenih

Dvoje ljudi je ubijeno, a jedna osoba je odvezena u bolnicu tokom pucnjave koja se desila na univerzitetu u Teksasu, A&M University Commerce.

"Neka Amerika vrati Teksas Meksiku"

MOSKVA - Predsjednik komisije za informacionu politiku Savjeta Federacije Rusije Aleksej Puškov prokomentarisao je riječi bivšeg komandanta američke vojske u Evropi generala Bena Hodžisa o pripadnosti Krima Rusiji i pozvao Vašington da vrati Teksas Meksiku.

Dvoje mrtvih u pucnjavi u crkvi, širi se snimak napada

U pucnjavi koja se dogodila u gradu Fort Vort u Teksasu ubijene su dvije osobe, a jedna je u kritičnom stanju, javile su lokalne vlasti.

Upucao frizera jer je napravio lošu frizuru njegovom sinu

Policija u Teksasu traga za čovjekom koji je upucao frizera jer je napravio lošu frizuru njegovom 13-godišnjem sinu, objavio je šerif okruga Heris.

Izvršena 22. smrtna kazna u SAD ove godine

HANTSVIL - Američka savezna država Teksas pogubila je zatvorenika osuđenog da je ubio svog nadzornika, a to je 22. smrtna kazna izvršena u ovoj godini u SAD.

Zbog požara u hemijskom postrojenju evakuisano 10.000 ljudi

Deset hiljada stanovnika države Teksas moralo je napustiti svoje domove zbog niza eksplozija koje su u srijedu zahvatile hemijsko postrojenje kompanije TPC Group.

Mornarički veteran pronađen mrtav u stanu, umro prije tri godine

DALAS - Veteran američke mornarice pronađen je mrtav u svom stanu u Dalasu, u američkoj državi Teksas, a umro je prije tri godine, javio je BBC.

Upucao sina jer je mislio da je provalnik

Policajac iz Teksasa upucao je svog sina misleći od njega da je provalnik.

U pucnjavi u Teksasu poginule dvije osobe, 14 ranjeno

GRINVIL - Dvije osobe su poginule, a 14 je povrijeđeno u pucnjavi koja se dogodila na zabavi u blizini kampusa univerziteta u Grinvilu u Teksasu.

Najčitanije