TeleGroup

TeleGroup i Yunex Traffic: Podignuta ljestvica u oblasti inteligentnih sistema saobraćaja

Kompanija TeleGroup potpisala je Sporazum o saradnji sa Yunex Trafficom, kompanijom koju je osnovao Siemens AG Njemačka, s ciljem nastavka partnerske saradnje u oblasti unapređenja efikasnosti saobraćaja u našem regionu.

Otvoren međunarodni plivački miting "Borac TeleGroup Grand Challenge"

BANJALUKA - Na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci u subotu je počeo međunarodni plivački miting 10. "Borac TeleGroup Grand Challenge".

TeleGroup sponzor "Borac Grand Challenge 2021"

Plivački klub Borac iz Banjaluke dobio je još jedno snažno pojačanje - globalnu IT kompaniju TeleGroup.

Detekcija opasnih uslova uskoro na banjalučkim saobraćajnicama

Jedan od projekata koji bi, u sklopu programa "Banjaluka - pametni grad", trebalo da bude realizovan na području grada do kraja godine jeste i "Detekcija opasnih uslova na saobraćajnicama".

Telegroup i ETF Banjaluka u zajedničkom projektu Tech Hub

Šesnaest najperspektivnijih studenata sa Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci su tokom proteklih šest mjeseci obavljali stručnu praksu u kompaniji TeleGroup Banjaluka, kao dio prve generacije programa – TeleGroup Tech Hub. U petak, 21. septembra, na ETF-u su im dodjeljene diplome.

Studenti napravili aplikaciju "Nezavisnih" za male ekrane

BANJALUKA - Pobjedničku aplikaciju "Nezavisnih novina" kroz radionicu "Razvoj android TV aplikacije" napravio je tim čiji su članovi bili studenti Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci Nemanja Đokić, Aleksina Matić, Milica Tadić i Vladimir Čeko.

Studenti elektrotehnike kreiraju android aplikaciju za TV

​BANJALUKA - Studenti iz BiH i zemalja EU kroz radionicu "Razvoj android TV aplikacije" tokom ove sedmice na Elektrotehničkom fakultetu u Banjaluci učestvuju na kreiranju android aplikacije za pametne televizore.

"Nezavisne" i "TeleGroup" organizuju radionicu o razvoju Android TV aplikacije

"Nezavisne novine" u saradnji sa kompanija "TeleGroup", "EESTEC" (Eletrical Engineering Students European Association) i Elektrotehničkim fakultetom u Banjaluci, organizuje studentsku radionicu na temu ’"Razvoj Android TV aplikacije", koja će se održati od 26. do 31. marta 2018. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Banjaluci.

Otvoren Telegroup Tech Hub

BANJALUKA - Na Elektrotehničkom fakultetu u Banjaluci otvoren je TeleGroup Tech Hub koji će studentima omogućiti da kroz plaćenu stručnu praksu dobiju mogućnost da rade na međunarodnim projektima u oblasti razvoja softvera, informacione bezbjednosti, telekomunikacija i elektroenergetike.

Najčitanije