Telefon

Iduće godine Iphone bez porta za punjenje?

Internetom kruže glasine da Apple planira potpuno izbacivanje portova, i da bismo uskoro mogli da vidimo iPhone bez ijednog "ulaza".

Telefon na punjaču cijelu noć - dobro ili loše za bateriju?

S obzirom na to da ih koristimo tokom većine dana, uobičajeni način da napunimo baterije svojih mobilnih telefona jeste da ih ostavimo na punjaču cijele noći. Međutim, da li je to zaista neophodno?

Uznemirenost i strah od korone najčešći razlog za poziv stručnjaka

BANJALUKA - Otkako je uvedena psihološka pomoć na području grada za osobe koje su u izolaciji zbog virusa korona ili su zaražene, uznemirenost i strah od dobijanja bolesti su najčešći razlozi poziva.

Apple službeno predstavio svoj najjeftiniji iPhone dosad

Apple je predstavio svoj obnovljeni iPhone SE , model druge generacije u iznosu od 400 USD s obnovljenim dizajnom sličnim iPhoneu 8,a cijena će mu biti 399 dolara.

Francuska uvodi praćenje ljudi posredstvom mobilnih telefona

U okviru mjera borbe protiv širenja virusa korona, vlada Francuske uvodi aplikaciju praćenja građana posredstvom mobilnih telefona.

Honor Play 9A - budžetski telefon sa velikom baterijom

Honor Play 9A je zvanično predstavljen, a stiže u budžetski segment. Telefon karakteriše velika baterija od 5000mAh, što je za 1000mAh više od onoga što imaju Honor 9X i Play 3 modeli.

Pojavio se dizajn poleđine Honora 30S

Nedavni izvještaji su otkrili da će Honor predstaviti Honor 30 seriju telefona tokom aprila. Detalji o Honor 30 uređajima su šturi, ali se očekuje da će linija uključivati Honor 30 i Honor 30 Pro modele. Telefone bi trebalo da pokreće Kirin 990 5G čipset.

Kako pravilno da očistite svoj mobilni telefon

Kako pravilno da očistite mobilni telefon u jeku svih gripova i virusa koji nas vrebaju?

Bolesti uzrokovane pametnim telefonima

Razvoj tehnologije donio je mnoge pozitivne stvari i može se reći da je naše današnje društvo, zahvaljujući razvoju tehnologije, doguralo mnogo dalje od mjesta gdje su bili naši preci. Konkretno, razvili smo lijekove koji liječe opake bolesti, istražili smo svemir i planiramo turističke ture u svemir, izvodimo izrazito komplikovane operacije i tako spasavamo živote, imamo automobile koji idu bez vozača, sve informacije koje nam trebaju u datom trenutku možemo pronaći za nekoliki sekundi na omiljenoj spravici koju nazivamo pametni telefon itd.

Uskoro stiže Redmi K30 Pro

Veći broj izvještaja sugeriše da će nasljednik Redmi K30 Pro biti objavljen u martu, a početkom mjeseca je Redmi potvrdio da će prestati da prodaje Redmi K20 Pro.

Najčitanije