Telefon

Realme 7 Pro stigao u Evropu

Mobilni telefon Realme 7 Pro, koji je predstavljen prošlog mjeseca, u Evropi je u pretprodaji dostupan od prošle nedelje a sada je dostupan u prodaji preko Realme sajta i Amazona.

Usijao se "Plavi telefon", više od 400 poziva mjesečno

BANJALUKA - Savjetodavna linija za djecu i mlade "Plavi telefon" ove godine je zaprimila 4.062 poziva, odnosno prosječno više od 400 poziva mjesečno.

Apple predstavio iPhone 12 i iPhone 12 mini

Kompanija Apple danas je predstavila najnoviji iPhone 12 koji podržava superbrzu 5G mrežu, prenosi Reuters.

Danas stiže Apple iPhone 12 i to u četiri varijante

​Kompanija Apple će danas u 19 sati predstaviti iPhone 12 u četiri varijante.

Pojavile se specifikacije Huawei Mate 40 Pro telefona

Specifikacije Huawei Mate 40 Pro telefona su se pojavile na Geekbenchu, pred zvaničnu objavu koja je zakazana za 22. oktobar. Huawei model NOH-NX9, za koji se vjeruje da je Pro varijanta dolazeće Mate 40 serije, se pojavio na benchmarking sajtu, otkrivajući glavne karakteristike.

Lenovo Legion Duel gejming telefon dostupan u Evropi

Lenovo Legion Duel gejming telefon je stigao u Evropu. Telefon kombinuje Snapdragon 865+ čipset i 144Hz AMOLED displej (6.65", 1080p+), a tu je i pop-up selfi kamera sa strane.

Sony Xperia 1 III će imati svjetliji displej i bolju selfi kameru

Nakon što su ovogodišnji Xperia 1 II i 5 II telefoni ozvaničeni, pažnja se usmjerava ka modelu Xperia 1 III koji se očekuje početkom naredne godine. Sada su se pojavili prvi izvještaji, koji navodno potiču od pouzdanog izvora.

Predstavljen Poco X3, sa većom baterijom i bez NFC podrške

Xiaomijeva podružnica POCO je ranije ovog meseca predstavila Poco X3 NFC, a sada je brend u Indiji objavio isti model telefona, ali bez NFC podrške i sa većom baterijom.

Jugoslovenski telefon i kiosk u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti

Jugoslovenski industrijski dizajn bio je poznat i masovno primijenjen širom planete o čemu svjedoče dva remek-djela: telefon ETA 80/85 i kiosk K67. Kroz uspješno spajanje dopadljive forme i neprikosnovene funkcionalnosti, dizajneri Savnik i Mahtig svoje su zamisli utjelovili u objektima neuobičajeno privlačne estetike za jednu socijalističku zemlju.

Realme predstavio Narzo 20 liniju pristupačnih telefona

Realme Narzo linija telefona je debitovala u maju, a sada joj se pridružuju tri nova modela: Narzo 20A, Narzo 20 i Narzo 20 Pro.

Najčitanije