Telefon

Google uskoro počinje prodaju telefona sa 5G mrežom

Američka kompanija "Google" saopštila je da će prvi modeli telefona sa 5G mrežom "Pixel 4a" i "Pixel" biti dostupni u prodaji na jesen po cijeni od 499 dolara.

Osumnjičen da je tražeći dopune građane oštetio za 200.000 KM

MODRIČA - Siniša Pejić iz Modriče, koji je policiji poznat odranije, uhapšen je zbog sumnje da je, tražeći preko Facebook Messengera dopune za mobilni telefon, lakovjerne građane oštetio za oko 200.000 maraka.

Od sto vozača u Gradišci sedam ih telefonira za volanom

GRADIŠKA, BIJELJINA - Na području Policijske uprave Gradiška utvrđen je najveći procenat vozača koji za volanom koriste mobilni telefon.

Način na koji držite telefon otkriva vaš karakter

Naučnici su istraživali kako ljudi drže svoje telefone. Pokazalo se da to direktno odražava našu ličnost, kako tvrdi Line Today.

Pet načina da spasite vaš telefon ako upadne u vodu

Ukoliko vam se to dogodi van kuće, brzo ga odnesite kod majstora, dok u kući možete da primjenite neku od sljedećih metoda…

Poslije Iphonea i Samsung možda dođe bez punjača

Izvještaji kažu da kompanija Apple možda neće uključiti punjač u kutije mobilnih telefona iPhone 12 i iPhone 12 Pro kasnije ove godine. Ta odluka je posljednjih dana žestoko kritikovana, ali sada izgleda da bi Samsung uskoro mogao da krene istim stopama.

OnePlus Nord će imati 48MP glavnu kameru sa OIS podrškom

Mobilni telefon OnePlus Nord će biti predstavljen 21. jula, a neke detalje otkrio je suosnivač brenda Karl Pei koji je u jednom intervjuu govorio o karakteristikama sistema kamera telefona.

Ubola muža zbog slika u telefonu

NIŠ - Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podnesena krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Može li vaš telefon da vam prenese virus korona?

Savremeni mobilni telefoni nisu u tolikoj mjeri zaslužni za širenje mikroba, tvrdi profesor mikrobiologije i higijene sa njemačkog Univerziteta Furtvangen Markus Egert.

Korona usijala "plavi telefon", strah od virusa najviše mučio građane

Od sredine marta do danas smo zaprimili više od 350 poziva, a najčešće su nam se obraćale osobe starije od 50 godina koje su tražile savjet u vezi sa kriznom situacijom izazvanom virusom korona, rekla je za "Nezavisne" Snježana Ivanović, koordinatorka savjetodavne linije "plavi telefon".

Najčitanije