Telefon

Pojačana kontrola korišćenja pojasa i telefona u saobraćaju u Srpskoj

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas i sutra sprovešće akciju pojačane kontrole korišćenja bezbjednosnog pojasa I telefona u saobraćaju, saopšteno je iz MUP-a.

Ovim lošim navikama uništavate svoj telefon

Evo sedam savjeta kako da izbjegnete loše (pa i pogubne) navike koje mogu da skrate vrijeme tokom kojeg možete koristiti svoj telefon.

Šta je potrebno uraditi prije prodaje starog telefona

Jednog dana, kada dođe vrijeme za nadogradnju vašeg smartfona, cijenu kupovine novog možete sniziti prodajom starog. Prije nego što se pozdravite sa vašim starim Androidom ili iPhoneom, poztrebno je da odradite nekoliko kratkih i jednostavnih provjera kako biste osigurali da na bivšem telefonu ne ostavljate privatne informacije poput razgovora ili internet naloga.

Stiže Redmi Note 11T Pro i nudiće turbo performanse

​Redmi je prošle godine u Indiji predstavio Redmi Note 11T 5G, koji je u Kini dostupan kao Redmi Note 11. Sada je brend najavio da će kasnije ovog mjeseca na domaćem tržištu predstaviti i Redmi Note 11T Pro.

Pojavile su se specifikacije telefona koji je zagolicao maštu korisnika

​Moguće karakteristike predstojećeg Nothing Phone (1) uređaja, pojavile su se onlajn, koje ukazuju na glavne specifikacije telefona koji se uskoro očekuje na tržištu.

Mediji: Telefoni "sletjeli" na krov Istražnog zatvora u Spužu

PODGORICA - Na krovu Istražnog zatvora u Spužu pronađena su četiri mobilna telefona, koja je, najvjerovatnije, ispustio dron, rečeno je Vijestima iz više izvora iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).

Premijera opere "Telefon" u NPS: 23 minuta scenskog rolerkostera

SARAJEVO - Opera bufa u jednom činu "Telefon", rađena na muziku Đan-Karla Menotija, premijerno će biti izvedena sutra sa početkom u 19.30 u Narodnom pozorištu Sarajevo (NPS), pod dirigentskom palicom Darija Vučića i u režiji Aleksandra Nikolića.

Nikolić za "Nezavisne": Ružičasta opera "Telefon" krije nešto neprijatno

Kamerna minijatura i ljubavni rolerkoster su riječi koje opisuju novu operu "Telefon" u režijskoj postavci Aleksandra Nikolića, koja se gleda u jednom dahu. Iako prati uspone i padove jednog ljubavnog para, ona je na kraju šarmantni trijumf ljubavi i razumijevanja te je uzbudljiva, puna neobičnih preokreta i scenskih dešavanja.

Znamo kada Diablo Immortal stiže na PC i mobilne uređaje

Blizzard Entertainment je potvrdio da Diablo Immortal više nije ekskluziva samo za mobilne uređaje, a potvdio je da će igra 2. juna biti objavljena za Android, iOS i Windows PC, a na PC stiže kao otvorena beta.

7 načina kako možete produžiti život mobilnom telefonu

Donosimo pregled sedam savjeta i trikova pomoću kojih ćete održati pametni telefon u dobrom stanju i produžiti mu radni vijek.

Sve više djece ima govorne poteškoće: Telefon mališane šalje logopedu

BANJALUKA - Prekomjerno korišćenje mobilnih telefona i manjak fizičke aktivnosti glavni su uzroci govornih problema sve više mališana u Srpskoj, što su pokazali i rezultati sistematskih pregleda za upis u školu.

Poznato kada stiže prvi telefon sa Snapdragon 8 Gen 1+ čipom

Snapdragon 8 Gen 1+ čipset bi se mogao pojaviti ranije nego što se očekivalo. Prema navodima neimenovanog izvora, Plus model premijum čipa kompanije Qualcomm se očekuje najranije tokom juna, a najkasnije u julu.

Znate li da telefon čuva mapu s mjestima na kojima ste fotografisali

Nema sumnje, živimo u vremenu kada mnoge kompanije imaju puno informacija o nama, htjeli mi to ili ne. Ponekad se ovi podaci sakupljaju i čuvaju čak i bez našeg znanja, a ovaj tekst skreće pažnju na jedan takav slučaj.

Evo zbog čega nije dobro nositi telefon sa sobom kada idete u toalet

Prema britanskom istraživanju, prosječna osoba provede nešto duže od 3 sata nedjeljno u toaletu, što daleko premašuje preporučenih 10 do 15 minuta dnevno.

Novi Google telefon se pojavio na fotografiji

Google je u oktobru prošle godine predstavio novu generaciju pametnih telefona, koja je specifična po procesoru koji pokreće te uređaje.

Najčitanije