Televizor

Samsung kažnjen zbog cijene televizora

HAG - Holandsko tijelo za tržište i prava potrošača kaznilo je Samsung sa više od 39 miliona evra zbog vršenja "nepropisnog uticaja" na cijene televizora koje prodaju radnje putem interneta.

Samsung objavio da može daljinski da onemogući ukradene televizore

Ovu funkcija je objelodanjena pošto su ukradeni televizori kompanije iz skladišta u Južnoj Africi.

Isporuka televizora na rekordno visokom nivou, dva proizvođača se izdvajaju

Globalna isporuka televizora je, tokom trećeg tromjesečja ove godine, zabilježila rekordne rezultate. Prema izvještaju analitičke kompanije TrendForce, ističe se da je u ovom tromjesečju isporučeno 62 miliona TV uređaja.

Evo zašto ne treba da kupujete nove televizore

​Razvoj televizora kao da je usporio jer sami princip onoga što ti uređaji nude jeste što kvalitetnija slika, što bolji zvuk, što veći ekran, što manje odsjaja i dizajn koji se uklapa u interijer.

Iz kuće ukradeni televizori i nakit

DOBOJ - Na području Doboja su iz kuće u vlasništvu osobe koja je na privremenom radu u inostranstvu ukradena dva televizora i nakit, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Šta gosti najviše kradu u hotelima s četiri i pet zvjezdica?

MINHEN - Većina hotelskih gostiju smatra sapune, kesice šampone, olovke, kape za tuširanje... suvenirima koje imaju pravo da spakuje u svoj kofer pri povratku kući, ali ima i onih koji iz hotela odnose televizore, klavire, dušeke, pa čak i preparirane životinje.

FBI upozorava: Pametni televizori vas mogu špijunirati

Američki FBI upozorava da su pametni televizori, koji se za razliku od običnih povezuju na internet, posebno podložni napadima hakera koji tako mogu da uđu u nečiji dom.

Eksplodirao televizor u stanu, troje povrijeđeno

BEOGRAD - Tri osobe lakše su povrijeđene kada je u jednom stanu u Sremčici eksplodirao televizor, a zbog sumnje na trovanje prevezene su u Vojnomedicinsku akademijum, javio je RTS.

Pustite ovaj video i saznajte da li je vrijeme za novi TV

Do sagorijevanja ekrana dolazi kada se ista slika prikazuje na displeju televizora duži vremenski period.

Samsungovi 8K televizori stižu u avgustu

Samsung je svoje 8K televizore prvi put prikazao tokom ovogodišnjeg CES sajma, a kompanija je izrazila želju da ovu rezoluciju načini široko dostupnom i pored toga što je 4K tek počeo da dobija na popularnosti.

Najčitanije