Tender

Iduće sedmice tender za gradnju novog mosta u Banjaluci

Iduće sedmice biće raspisan tender za izbor izvođača koji će graditi novi most preko Vrbasa u naselju Srpske toplice u Banjaluci, što je i jedan od prvih koraka za realizaciju ovog velikog projekta.

Ministarstvo odbrane nabavlja vozila vrijedna 21 milion maraka

SARAJEVO - Ministarstvo odbrane ne odustaje od nabavke 250 vozila za Oružane snage BiH u vrijednosti 21,2 miliona maraka. Tender koji je prvi put raspisan prošle godine ponovljen je i nakon što je na žalbu prethodnog ponuđača postupak nabavke poništila Kancelarija za razmatranje žalbi, zbog suprotnosti pojedinih dijelova dokumentacije sa Zakonom o javnim nabavkama.

Raspisan tender za Sarajevsku obilaznicu

SARAJEVO - Autoceste FBiH objavile su tender za gradnju LOT-a 3b Sarajevske obilaznice, između petlje Vlakovo i Mostarskog raskršća.

Vrijednost tendera za nabavku službenih vozila u prošloj godini viša od 93 miliona KM

SARAJEVO - Institucije i javne kompanije u BiH pokrenule su tokom 2018. godine tendere za nabavku službenih vozila vrijednih više od 93 miliona KM za 1.666 vozila, pokazuju podaci Birnove baze o službenim automobilima u BiH.

Odgođeno zatvaranje tendera za most kod Gradiške

BANJALUKA - Tender za izgradnju mosta preko Save kod Gradiške nije zatvoren ni danas, ponovo zbog velikog interesa ponuđača.

Ponovljen tender za vrtić na Starčevici

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka ponovila je tender za rekonstrukciju još jednog poslovnog prostora za potrebe novog vrtića, nastojeći da što veći broj djece dobije priliku za adekvatno predškolsko obrazovanje.

Previsoka cijena oborila tender za nastavak gradnje istočnog tranzita

BANJALUKA - Preduzeće "Putevi RS" poništilo je javnu nabavku za izbor izvođača za izgradnju istočnog tranzita od Krfske ulice do Ulice Gavrila Principa u Obilićevu jer su cijene ponuda bile znatno veće od obezbijeđenih sredstava, saznaju "Nezavisne".

Ponovljen tender za novi most u Dragočaju

BANJALUKA - Za izgradnju novog mosta u banjalučkom naselju Dragočaj ponovo je pokrenuta javna nabavka za izbor izvođača radova, nakon što je prvi tender poništen pošto je pristigla ponuda bila veća od procijenjene vrijednosti, rečeno je Srni u Odjeljenju za saobraćaj i puteve Gradske uprave Banjaluka.

Tender za most na Savi sljedeće sedmice, radovi počinju na proljeće

BANJALUKA - Tender za izgradnju mosta na Savi kod Gradiške, gotovo deset godina od početka projekta, biće raspisan naredne sedmice ili najkasnije za deset dana, a radovi bi trebalo da počnu na proljeće, potvrđeno je ekskluzivno "Nezavisnim" u Ministarstvu komunikacija i transporta BiH i Ministarstvu saobraćaja i veza RS.

Raspisan tender za RTB "Bor"

BEOGRAD - Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je javni poziv za strateškog investitora za Rudarsko-topioničarski basen "Bor", kojim je predviđena obavezna novčana dokapitalizacija kompanije u iznosu od 350 miliona dolara.

Najčitanije