Teretana

Obračun u teretani u Banjaluci: Potukli se zbog sprave za vježbanje

BANJALUKA - Policija traga za jednom osobom koja je napala tridesetčetvorogodišnjeg Banjalučanina u teretani "4 life" u Banjaluci.

Katarina Grujić u teretani tri mjeseca poslije porođaja

Katarina Grujić porodila se krajem decembra prošle godine i na svijet je donijela kćerku Katju.

Skarlet Johanson otkrila kada je krenula u teretanu

Skarlet Johanson (37) pojavila se u devet Marvelovih filmova, počevši od 2010. kada je utjelovila Natašu Romanof ili Crnu udovicu u Iron Manu 2. Za Vanity Fair otkrila je da do tada zapravo nije kročila u teretanu.

Dženifer Lopez otkrila svoju trening rutinu i pokazala mišiće

Dženifer Lopez pokazala je svoje impresivne trbušnjake u majici s kratkim rukavima, dok je završavala sesiju vježbanja, zajedno s dizanjem tegova i vježbajući trbušnjake.

Trening za jači pol: Šta izabrati - slobodne tegove ili sprave za vježbanje?

Većina muškaraca koji posjećuju teretanu imaju dva cilja - izgradnju mišićne mase ili gubitak masnog tkiva.

Zbog ovih grešaka se budimo mrzovoljni

Mnogi ljudi, uprkos dobrom i kvalitetnom snu, jutarnja mrzovolja prisutna je kod mnogih.

Brutalna tuča u teretani u Beogradu

BEOGRAD - Stravična tuča dogodila se u petak u jednoj teretani u Borči, kada je nešto poslije 17 sati napadnut vlasnik Nikola Restak i to u trenutku kada se nalazio ispod glomazne sprave za vježbanje i naočigled korisnika, prenosi Telegraf.rs.

Ponovo otvorene teretane i bazeni u Sloveniji

LJUBLJANA - Teretane i bazeni su od danas otvoreni u Sloveniji, nakon nove mjere slovenačke vlade, kojim se dozvoljava i mladim sportistima koji su članovi državnog tima da ponovo treniraju.

Teretana u Poljskoj postala "Crkva zdravog tijela"

Popularna teretana u Krakovu, u Poljskoj, uspjela je da zadrži svoje klijente i nastavi s radom tokom pandemije virusa korona tako što je promijenila djelatnost iz teretane u crkvu i prodavnicu.

Bivši trener osumnjičen za krađe u teretani

BANJALUKA - Dragana Ć. iz Laktaša uhapsila je banjalučka policija u sklopu operativne akcije "Teg", a osumnjičen je da je počinio seriju krađa u jednoj teretani gdje je ranije bio zaposlen kao instruktor.

U planu teretane na otvorenom u još tri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - U namjeri da se sugrađanima omoguće novi sportsko-rekreativni sadržaji, ovih dana pokrenute su aktivnosti za izgradnju novih teretana za vježbanje na otvorenom u više banjalučkih naselja, saopštila je Gradska uprava.

Ana Kokić pokreće privatni biznis

Ana Kokić (37) pokreće privatni biznis koji će joj, pored pjevanja, donositi novac. Pevačica će u posao uložiti novac koji je uštedjela, a nije riječ o pokretanju klasičnog "ženskog posla", s obzirom na to da većina žena mahom otvara kozmetičke salone ili butike.

Čuvajte zdravlje i dok vježbate

Kroz brojna istraživanja otkriveno je kako se mnoge bakterije i virusi donose kući iz teretane, te zbog toga mnogi izbjegavaju odlaske na trening.

Otvorena teretana za osobe s invaliditetom

SANSKI MOST - Fitnes-centar i teretana za osobe s invaliditetom i fizičkim oštećenjima započeli su nedavno s radom u Sanskom Mostu, a radi se o projektu koji realizuje Savez udruženja invalidnih osoba USK.

Teretana na otvorenom u Bijeljini

BIJELJINA - U Gradskom parku u Bijeljini danas je predata na upotrebu teretana na otvorenom čiju su izgradnju finansirali grad sa 47.800 KM i EU sa 15.000 KM.

Najčitanije