Tereza Mej

Pariz traži izmjene nacrta sporazuma o izlasku Britanije, Merkel zadovoljna

PARIZ - Francuska je danas predvodnik kampanje da se izmjeni nacrt sporazuma o izlasku Britanije iz bloka, što samo pogoršava nesigurnost oko sudbine dogovora dok se premijer Tereza Mej suočava sa protivnicima kod kuće.

Vlada podržala plan Tereze Mej

LONDON - Britanski premijer Tereza Mej potvrdila je večeras da se Vlada saglasila sa nacrtom sporazuma o izlasku Britanije iz EU, nakon "duge, detaljne i žive debate", objavio je večeras "Gardijan".

Automobil udario u konvoj automobila premijera Britanije i Belgije

BRISEL - Dva policajca na motociklima, koji su bili u pratnji konvoja premijera Britanije i Belgije, povrijeđena su kada je na njih naletio automobil na putu u Belgiji, a vjeruje se da radi o nesretnom slučaju, javili su belgijski mediji.

Mej: Neću postići dogovor o Brexitu po svaku cijenu

LONDON - Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je danas da neće postići dogovor o Brexitu sa Evropskom unijom "po svaku cijenu", u trenutku kada su dvije strane u ćorsokaku zbog irske granice.

Mej: Neće biti drugog referenduma

OSLO - Britanski premijer Tereza Mej ponovila je danas da neće biti drugog referenduma o istupanju Britanije iz EU.

Bler: Odbacite plan Tereze Mej

LONDON - Bivši britanski premijer Toni Bler savjetovao je danas poslanike iz Laburističke stranke da glasaju protiv plana za "Brexit" koji premijer Tereza Mej pokušava da usaglasi sa EU.

Mej uz hit ABBE poručila: Podržite me

BIRMINGEM - Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je danas da pregovori o izlasku Britanije iz Evropske unije ulaze u najtežu fazu i pozvala svoju podijeljenu konzervativnu partiju da prestane sa prepucavanjem oko Brexita i podrži njen plan o budućem trgovinskom sporazumu.

Mej spremila novu ponudu za Brexit

BIRMINGEM - Britanski premijer Tereza Mej izjavila je danas da je spremna da uputi novu ponudu Evropskoj uniji da bi se odblokirao proces pregovora o Brexitu.

Mej: Učiniću Brexit uspješnim bez obzira na ishod pregovora

LONDON - Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je danas tvrdnje da ne vjeruje u Brexit i istakla da će ga učiniti uspješnim "bez obzira na ishod pregovora" sa EU.

Džonson: Plan Mejove moralno i intelektualno poniženje

LONDON - Bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson pozvao je premijera Velike Britanije Terezu Mej da odustane od svog prijedloga za Brexit.

Najčitanije