Tesla

Tesla lansirao "pseći mod"

Američki proizvođač električnih automobila predstavio je takozvani "pseći mod" koji kućne ljubimice privremeno ostavljene u vozilu štiti od toplotnog udara.

"Vensi" preuzeo aerodrom "Nikola Tesla"

BEOGRAD - "Početak rada kompanije Vensi, 'Vensi erports Srbija', na beogradskom aerodromu veliki je i važan dan, za Aerodrom 'Nikola Tesla' i za Srbiju, jer je to partnerstvo prva koncesija u istoriji naše zemlje", poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Počelo useljavanje studenta u prvi paviljon SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Nakon sanacije paviljona jedan, Studentskog centra "Nikola Tesla" danas je počelo useljenje za 350 studenata bajalučkog univerziteta u obnovljene prostorije.

Tesla opet daje popust za Model 3

Već drugi put ove godine kompanija Tesla je spustila cijene svog Modela 3.

Tesla šalje Model 3 u Evropu

Tesla motors konačno kreće s isporukom Modela 3 u Evropu.

Izložba o Tesli od sutra u Japanu

Izložba o Nikoli Tesli koja prezentuje najvažnije segmente iz života genijalnog izumitelja, njegove ideje i doprinose savremenoj civilizaciji i budućim generacijama biće otvorena sutra u Japanu.

Tesla otpušta 3.000 radnika

ANKARA – Američki proizvođač automobila i električnih motora Tesla otpustiće skoro 3.000 radnika.

Rajčević: Povećanje studentskog standarda primarni cilj

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izrazio je zadovoljstvo što su u predviđenom roku okončani radovi na sanaciji Paviljona jedan Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, te istakao da je to pokazatelj da je jedan od prioriteta Vlade povećanje studentskog standarda.

Ako možete da hakujete Teslu Model 3 - vaš je!

​Pwn2Own je konferencija za hakere s jednostavnim pravilima. Osvajate ono čemu probijete zaštitu

Tesla sljedeće godine pokriva cijelu Evropu svojim super punjačima

Mreža stanica sa Tesla super punjačima je značajno porasla u proteklih nekoliko godina. Međutim, i dalje postoje zemlje u kojima ima veoma malo, ili uopšte nema stanica za punjenje električnih automobila.

Najčitanije