Tesla

Pala jača kiša, Tesli otpao branik

Kad ste lider u nečemu onda ste konstantno u centru pažnje medija, ali u današnje vrijeme mnogo češće i brže zbog loših nego zbog dobrih stvari.

Preminuo Vilijam Bil Terbo najbliži rođak Nikole Tesle

NJU DŽERZI - Najbliži, do sada, živi rođak Nikole Tesle, Vilijam Bil Terbo, preminuo je 14. avgusta u svojoj kući u Nju Džerziju, u svojoj 89 godini, saznaje Tanjug iz izvora bliskih porodici.

Dizajner Volvo XC40 prešao u redove Tesle

Američki proizvođač električnih automobila Tesla doveo je na poziciju senior dizajnera čovjeka koji je odgovoran za izgled Volvo XC40 SUV-a.

Ovako bi mogao da izgleda Tesla Model S nove generacije

Tesla Model S kakav danas poznajemo je osmišljen sada već davne 2009. godine, pa je krajnje vrijeme za nešto novo.

Završetak obnove paviljona do početka akademske godine

BANJALUKA - Radovi na obnovi paviljona "jedan" i "dva" Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci trebalo bi da budu završeni do početka akademske godine u oktobru, rekao je danas ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević.

Da li je ovo izgled novog Tesle S?

Iako Tesla već planira unapređenje modela Model S i Model X za treću četvrtinu sljedeće godine, još uvijek smo dosta daleko od novih generacija tih automobila.

Da li su "gigafabrike" budućnost industrije?

NJUJORK - Kompanija Tesla je u pregovorima sa vlastima Njemačke i Holandije jer planiraju da u jednoj od te dvije zemlje izgrade svoju prvu gigafabriku na evropskom tlu. Ono što se zna jeste da Tesla pregovara sa vlastima dva grada, mada nije precizirano koja.

Teslini patenti za baterije koje teže gore

Požari električnih automobila, koje je teško ugasiti, često se pojavljuju kao jedan od razloga protiv kupovine vozila na baterijski pogon.

Mask se izvinio, vrijednost "Tesle" skočila za 5 milijardi dolara

VAŠINGTON - Vrijednost kompanije "Tesla" skočila je danas za pet milijardi dolara, nakon što je njen vlasnik Ilon Mask uputio izvinjenje za svoje ponašanje.

Teslini automobili spremni za kampovanje i lumpovanje

Dok čeka redovni sastanak s dioničarima, na kojem mu je zbog arogantnog ponašanja i problema u proizvodnji automobila položaj ozbiljno poljuljan, Elon Mask objavljuje putem društvenih mreža nove mogućnosti kojim će biti opremljeni svi njegovi modeli.

Najčitanije