Tesla

Tesla stigao do novog uspjeha, Model 3 je nedodirljiv

Tesla i Model 3 su uspješno premostili sve porođajne muke, a kraj godine Model 3 će dočekati na tronu kao najprodavaniji.

Da li će Tesla "sahraniti" Ford

Kako se pojavi neka vijest o novom uspjehu i napretku Tesle, tako paralelno se postavlja pitanje održivosti tradiconalnog sistema poslovanja koje forsira Ford i njegovog opstanka.

Uvećan promet i prihod na aerodromu "Nikola Tesla"

BEOGRAD -- Broj putnika u novembru na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" bio je šest odsto veći, a broj polijetanja i slijetanja za pet odsto veći u odnosu na novembar 2017.

Brucošima besplatno stanovanje dva mjeseca u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Iako su okupljeni studenti ispred paviljona u Banjaluci tražili da budu oslobođeni plaćanja smještaja deset mjeseci ili dva mjeseca sa hranom, Upravni odbor SC "Nikola Tesla" istakao je u petak da su donijeli odluku da brucoši budu dva mjeseca oslobođeni plaćanja smještaja, ali bez hrane.

Brucoši traže da im se vrati po 125 KM

BANJALUKA - Tražimo da se brucošima, za njih 87 koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a nisu useljeni početkom nove akademske godine, izvrši povrat novaca u visini od 125 KM, kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata SC, i dodao da će taj zahtjev sutra uputiti Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Teslin kamionet će dostizati 100 km/h za manje od četiri sekunde

Teslin prvi kamionet neće biti običan "pik-ap", biće to "sportista" među lakim komercijalnim vozilima.

Počinje useljavanje studenta u drugi paviljon SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Useljavanje studenta u drugi paviljon SC "Nikola Tesla" u Banjaluci počeće danas u 15 časova, potvrdio je za "Nezavisne" Dragoslav Topić, v. d. direktor Studentskog doma.

Betmen ima "Betmobil", a šta bi vozio Supermen da nije novinar?

Strip superheroji često imaju spektakularna prevozna sredstva, svakako je najpoznatiji Betmenov "Betmobil", ali šta bi vozio Supermen?

Grabar-Kitarović: Hrvatska - to su Modrić, ali i Tesla, Rimac i Marko Polo

BERLIN - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na kongresu je privrednika u Berlinu izjavila da je Hrvatska lijepa zemlja, koja ima problema, poput birokratije i privrednih problema, ali da je treba posmatrati samo kroz prirodne ljepote, već i kroz talentovane ljude.

Na beogradskom aerodromu podignuta najveća srpska zastava

BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas je podignuta najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna.

Najčitanije