Tesla

Tesla je i zvanično ušao na tursko tržište

Američka marka dodala je Tursku na spisak zemalja u kojima prodaje svoje automobile.

Ðokoviću orden Nikole Tesle: "On je novi srpski genije"

FILADELFIJA - Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković odlikovan je ordenom Nikole Tesle, saopšteno je iz Tesline naučne fondacije iz SAD, koju čine američki Srbi, Amerikanci i obožavaoci srpskog genija iz čitavog svijeta.

Isporučen Tesla Model 3 sa jednom kočnicom

Prema The Driveu, jedna mušterija je 19. decembra dobila svoj novi Model 3, samo da bi saznala da mu nedostaje jedna kočiona pločica.

Kako napuniti Teslu ako živite na drugom spratu

Kako "elektrifikacija" auto-industrije uzima maha, sve više se ukazuje na problem infrastrukture za punjenje miliona automobila na struju koji uskoro stižu na puteve.

Mask: Teslini proizvodi mogu se plaćaju dožkoinom

NJUJORK - Neki proizvodi kompanije Tesla mogu da se kupe, odnosno plate digitalnom valutom dožkoin, objavio je danas na svom Twitter nalogu Ilon Mask, glavni izvršni direktor ovog proizvođača električnih automobila.

Tesla S Plaid - maksimalna brzina 282 km/h

​Kada je Tesla lansirao Model S Plaid, najavio je impresivnu maksimalnu brzinu od 322 km/h, ali to neće biti moguće.

Tesla duplirao prodaju automobila u 2021.

Američki proizvođač isporučio je širom svijeta preko 930 hiljada vozila.

Tesla duplirao prodaju automobila u 2021.

Tesla je u rekordnoj 2021. godini prodao više automobila nego što ih je proizveo, pokazuju podaci koje je objavila ta kompanija.

Tesla isporučio 936.172 električna vozila u 2021. godini

NJUJORK - Kompanija "Tesla" je objavila u nedjelju da je isporučila 308.600 električnih vozila u četvrtom kvartalu 2021. godine, nadmašivši prethodni kvartalni rekord, kao i očekivanja analitičara.

"Tesla" opoziva blizu pola miliona vozila

"Tesla" opoziva više od 475.000 električnih automobila tipa model tri" i model S zbog problema sa prtljažnikom i kamerom koja snima okolinu iza vozila, što povećava rizik od sudara, saopštila je američka agencija za bezbjednost u saobraćaju.

Najčitanije