Tesla

Studenti se useljavaju u SC "Nikola Tesla, stiže i novi direktor

BANJALUKA - Imenovanje novog direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka trebalo bi da bude u toku ove sedmice, kazao je danas Zoran Babić, još aktuelni direktor ove ustanove, ali koji, čim mu dođe nasljednik, odlazi u fotelju pomoćnika ministra.

Tesla se prodaje bolje od jaguara, uskoro i porschea

Čim se stabilizovala proizvodnja Modela 3, Tesla je počeo da prestiže po prodaji pojedine tradicionalne proizvođače automobila.

Tesla "prešišao" Jaguar u globalnoj prodaji

Nakon nekih 15 godina postojanja kompanija Tesla zvanično prodaje više automobila nego britanski veteran Jaguar.

Tesla prvi put nadmašila Mercedes prema prodaji u SAD-u

SAN FRANCISCO - Kompanija Tesla prvi put je nadmašila Mercedes-Benz po prodaji u SAD-u. U trećem kvartalu ove godine kompanija Tesla prodala je 69.925 automobila, dok je Mercedes-Benz prodao 66. 542 automobila.

Obnovljene sobe drugog paviljona SC "Nikola Tesla" i dalje prazne, direktor napušta dom?

BANJALUKA - Iako je nova akademska godina na Banjalučkom univerzitetu počela juče, a i završena je obnova drugog paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla", studenti se ipak još nisu uselili u nove sobe jer nisu namještene.

Tesla Model 3 kao nijedan drugi električni automobil

Model 3 obara prodajne rekorde iz mjeseca u mjesec.

"Tesla" šokirao "vukove" na Volstritu sa isporukom vozila

NJUJORK - Američki proizvođač električnih automobila "Tesla" isporučio je u trećem kvartalu 83.500 vozila, potukavši prognoze analitičara na Volstritu, izvještava televizija CNBC.

Elon Mask smijenjen sa mjesta predsjednika Upravnog odbora Tesle?

Krčag ide na vodu dok se ne razbije kaže naša poslovica. U Americi je stvar malo drugačija, špekulacije "prolaze" dok se ne umiješa SEC (berzansko regulatorno tijelo).

Na avion sa 22.500 neprijavljenih dolara

Državljanin Libije (39), koji je na privremenom boravku u Srbiji od 2009. godine, uputio se juče u svoju matičnu zemlju i čekirao se za let ka Istanbulu.

Tesli nedostaju šleperi za prevoz automobila, napraviće sopstvene

Kada je nakon višemjesečnog zastoja najzad dostigao planirani nivo proizvodnje Modela 3, američki proizvođač električnih automobila suočio se sa novim problemom.

Najčitanije