Tesla

Cilj ostvaren – 300.000 Tesli je na putevima

Kompanija Tesla se i dalje bori da postane masovni proizvođač automobila, ali je kompanija nedavno ispunila jedan od svojih ciljeva iz plana iz 2012. godine i dostigla 300.000 proizvedenih vozila.

Zašto Mask iz svemira poručuje da ne paničimo?

Kompanija SpaceX lansirala svoju raketu Falcon Heavy, najveću dosad, u svemir, a koja je sa sobom ponijela automobil boje trule višnje Tesla Roadster Elona Maska.

Tesla nije prvi automobil u svemiru

Elon Mask poslao je automobil Tesla u Svemir, o čemu se već danima piše jer je to prvi putnički auto koji je napustio zemlju, ali ne auto uopšte.

Itan Houk će tumačiti ulogu Nikole Tesle

Itan Houk glumiće Nikolu Teslu u novom filmu “Tesla” koji je predstavljen na filmskom marketu u Berlinu.

Ključ za Model 3 je u Njemačkoj

Odavno je jasno da se Tesla muči sa ogromnim kašnjenjem u proizvodnji Modela 3, a i sama kompanija je priznala da je problem u "uskom grlu" u proizvodnji baterija.

Tesla u 2017. izgubila 2,2 milijarde dolara

Kompanija Tesla je saopštila da je u 2017. godini zabeležila gubitak od čak 2,2 milijarde dolara, što je čak skoro 800 miliona više u odnosu na 2016.

Teorije zavjere: "Mask je ubio čovjeka i prikrio zločin slanjem Tesle u svemir"

Izvršni direktor "Tesle" i osnivač firme "SpejsX" Elon Mask objavio je prije dva dana na Instagramu posljednju fotografiju "Starmena", lutke u automobilu "Tesla roadster" koju je ponijela u svemir raketa "Falkon hevi" lansirana u utorak.

Elon Mask tvrdi da bi njegova raketa mogla ići i do Plutona

Nakon više od 40 svemirskih misija rakete Falcon 9, privatna američka kompanija SpaceX juče je ostvarila novu prekretnicu lansiranjem Falcon Heavyja, najsnažnije rakete na svijetu, za koju njen vlasnik Elon Mask kaže da bi mogla ići do Marsa, pa čak i Plutona.

SpaceX uspješno testirao Falcon Heavy raketu

FLORIDA - SpaceX je prenosio uživo testno lansiranje Falcon Heavy rakete sa lansirnog kompleksa 39A u Kenedi Spejs Centru na Floridi.

Elon Mask šalje Teslu u svemir

Najsnažnija raketa na svijetu, Falcon Heavy, biće lansirana danas u 17:30 časova po centralnoevropskom vremenu iz Kennedy Space Centra na Floridi, prenose svjetski mediji.

Reklame

Najčitanije