Tesla

Prvu evropsku fabriku "Tesla" otvara u Berlinu

Izvršni direktor “Tesle” Ilon Mask rekao je da će prva njegova fabrika na evropskom tlu da bude otvorena u Berlinu, pošto poznati proizvođač automobila planira veliko širenje na globalnom nivou.

Tesla električni pikap će premijerno biti predstavljen 21. novembra

Izvršni direktor i osnivač kompanije Tesla, Ilon Mask, već neko vrijeme najavljuje potpuno električni pikap. Po svemu sudeći, čekanju će uskoro doći kraj.

"Otklonjene sve primjedbe na rad SC Nikola Tesla"

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Ranka Perić Romić rekla je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da su propusti u radu Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka računovodstvene prirode i da su otklonjene skoro sve primjedbe revizora.

Studentskom centru "Nikola Tesla" negativno revizorsko mišljenje

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske dala je negativno mišljenje Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci, nakon sprovedene finansijske revizije za prošlu godinu.

Tesla Y stiže prije roka

Američki proizvođač saopštio je da će početi proizvodnju novog modela nešto ranije nego što je planirano.

Ovako Tesla testira bezbjednost svojih automobila

Američki proizvođač električnih automobila Tesla otkrio je svoju laboratoriju za testiranje bezbjednosti vozila.

Tesli odobren početak proizvodnje u Kini

ŠANGAJ - Kompanija "Tesla" je dodata na listu kineske vlade sertifikovanih proizvođača automobila, saopštilo je danas Ministarstvo industrije, pošto je tom proizvođaču električnih vozila izdalo sertifikat neophodan za pokretanje proizvodnje u zemlji.

SC "Nikola Tesla": Vrtić za djecu studenata naredne godine

BANJALUKA - Po uzoru na pojedine evropske studentske centre i domove, u sklopu sanacije trećeg paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci planira se pravljenje mini-vrtića, kako bi se studentima koji borave u domu, a koji su bračni parovi ili imaju djecu, omogućilo da tokom predavanja mališane ostave tu.

Tesla patentirala vodeno grijanje sjedišta

Sistemi za grijanje sjedišta obično bolje zvuče na papiru, nego u stvarnosti. Troše mnogo energije i poslije nekoliko minuta upotrebe obično prestaju da budu prijatni za osobe koje sjede na sjedištima. Ako je suditi po patentnoj prijavi koja je predata u februaru, a sada je i objavljena, Tesla ima rješenje za to.

Tesla u borbi protiv kriminalaca

Izgleda da su Teslini automobili postali omiljena meta kriminalcima koji vole ključevima ili nekim drugim predmetom oštetiti lak na automobilu.

Najčitanije