Tesla

Roman o Tesli preveden na arapski

BEOGRAD - Roman "Tesla, portret među maskama" Vladimira Pištala, preveden je na arapski jezik i objavljen kod uglednog izdavača "Nun pablišing" u Kairu, saopštila je izdavačka kuća "Agora".

Đoković: Hvala ti, veliki Tesla

Možda je završio učešće na US Openu, ali ne i boravak u Njujorku.

"Ako je Tesla Hrvat, onda je Ban Jelačić srpski vojskovođa"

BEOGRAD - Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević rekao je da, ako je Nikola Tesla "hrvatski izumitelj", kao što tvrde u Zagrebu, onda je u Ban Jelačić srpski vojskovođa hrvatskog porijekla, jer je rođen u Novom Sadu.

Tesla istražuje potencijalne lokacije za svoje postrojenje u Njemačkoj

Tesla trenutno traži potencijalnu lokaciju za svoje postrojenje u Evropi, a kako se navodi, to traganje ih je dovelo do oblasti u Sjevernoj Rajni – Vestfaliji u Njemačkoj.

Pogledajte kako su ukrali Teslu u samo nekoliko sekundi

Sve je bilo gotovo za manje od pola minute.

Ugradila ključ Tesle u ruku kako bi auto otključavala mahanjem

​Biohaker iz Texasa ugradila je ključ automobila u ruku u procesu koji je trajao gotovo godinu dana.

Tesla će od sada praviti preko 100.000 automobila kvartalno

Da bi ispunila plan proizvodnje prema kome u 2019. treba da napravi 360.000-400.000 vozila, američka kompanija treba da u drugoj polovini godine izradi 200.000 električnih automobila.

Tesla na ogromnom gubitku i pored rekordne isporuke

SAN FRANCISKO - Američka kompanija "Tesla" pretrpjela je gubitak od 408 miliona dolara u drugom kvartalu, uprkos tome što je isporučila rekordan broj električnih vozila.

Novi rekord Tesle: Prešao 900.000 km

Vlasnik Modela S koji je postavio ovaj rekrod prethodno je već prešao Teslom Roadster 620.000 km.

Zaposleni kod Ilona Maska progovorili o radnim uslovima

U posljednjih nekoliko godina kompanija ekscentričnog milijardera Ilona Maska suočena je sa sve većim brojem sudskih tužbi zbog neopravdanih otkaza, kršenja prava radnika, seksualnog uznemiravanja na radnom mjestu i rasne diskriminacije, a brojni sadašnji i bivši radnici tvrde kako su upravo zbog korišćenja bolovanja ili porodiljskog odsustva snosili sankcije ili dobili otkaz.

Najčitanije