Tesla

Teslin SUV se upisao u Ginisovu knjigu rekorda

Povukavši ogromni Boeing, atraktivni Teslin SUV osvojio je laskavu titulu.

Tesline baterije snabdijevaju cijeli grad u Belgiji

Veliki sistem baterija, koji služi za sprečavanje poremećaja i nedostataka u snabdijevanju strujom, kao i za stabilizaciju elektroenergetskog sistema, pušten je u rad ove nedjelje u belgijskom gradiću Terhils.

Baterije iz slupanog Tesle zapalile se nakon 6 dana

Udes Modela X koji se dogodio u martu u Kaliforniji i dalje je pod istragom, a vatrogasci koji su učestvovali u gašenju požara na vozilu iznijeli su svoj iskustva sa zapaljenim pogonskim baterijama električnog automobila.

Od jula Tesla Model 3 sa dva motora i AWD

Direktor Tesle Ilon Mask potvrdio je da će u julu početi proizvodnje Modela 3 sa dva motora i pogonom na sva četiri točka (AWD).

Tesla krivi Bosch za najveći opoziv do sada

Kompanija Tesla okrivila je dobavljača dijelova za Model S, kompaniju Bosch, da je isporučila komponente koje rđaju u dodiru sa solju kojom se posipaju putevi.

Nikola tuži Teslu zbog krađe

Manje poznata električna start-up Nikola Motor Company odlučila je da tuži Teslu zbog krađe intelektualnog vlasništva.

Britanac uključio auto-pilot i napustio vozačko sjedište

Britanac Baveš Patel (39) kažnjen je sa 18 mjeseci zabrane vožnje jer je napustio vozačko sjedište dok se njegov automobil kretao.

"Bloomberg" tvrdi da Tesla nije daleko od bankrota

Direktor Tesle Ilon Mask našalio se 1. aprila da je kompanija pred bankrotom. To se nije dogodilo, ali ako je vjerovati informacijama "Bloomberga" nije ni daleko od toga.

Tesla ostao bez šefa autopilot programa

Jedan od lidera u sektoru električnih automobila kompanija Tesla ostala je bez bitnog člana menadžmenta.

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Avion "erbas A320" kompanije "Turkish airlines", koji je saobraćao na relaciji Frankfurt - Istanbul, vanredno je danas sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je iz aerodroma.

Najčitanije