Teslić

Za ubistvo na zboru 13 godina robije: Izbo sugrađanina pod šatorom

DOBOJ - Dejan Marković (24) iz Teslića osuđen je pravosnažno u Vrhovnom sudu Republike Srpske na 13 godina zatvora zbog ubistva Milana Ilinčića (38) iz Teslića kojeg je pijan izbo čakijom.

Potvrđena optužnica protiv načelnika Teslića

TESLIĆ - Sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Tesliću potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva u Doboju protiv načelnika teslićke opštine Milana Miličevića koja ga tereti za zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja.

Vrhunska usluga u novootvorenom "Specijalističkom centru Banja Vrućica"

TESLIĆ - Zdravstvena ustanova "Specijalistički centar Banja Vrućica" svečano je danas otvorena u Ulici svetog Save u Tesliću, čime su građani ove opštine dobili širok spektar zdravstvenih usluga na jednom mjestu.

Marko Krunić objavio video-spot za pjesmu "Tišina"

Mladi muzičar Marko Krunić iz Teslića, koji se potpisuje umjetničkim imenom Svoje, objavio je singl i video-spot za pjesmu "Tišina". Ovaj umjetnik ima samo 15 godina, a kako kaže, inspiracija za ovu numeru bio je strah od novog početka koji ga je tada čekao.

Mladić iz Teslića poginuo sijekući šumu

TESLIĆ - Mladić čiji su inicijali R.Đ. (33) iz Teslića, smrtno je stradao radeći u šumi na sječi drveta u Gornjim Vijačanima opština Prnjavor.

SDS traži da se raspusti teslićki parlament

TESLIĆ - Konferencija lokalne samouprave SDS-a (KOLOS) traži da se bez odgađanja na dnevni red Narodne skupštine Republike Srpske uvrsti tačka raspuštanja lokalnog parlamenta u Tesliću i da se poštuje Zakon o lokalnoj samoupravi.

Pješak stradao u saobraćajnoj nesreći

TESLIĆ - Na magistralnom putu M-4, u mjestu Donji Ružević, područje opštine Teslić, sinoć oko 20.50 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo pješak S.J. iz Teslića.

Automobilom usmrtio pješaka kod Teslića

DOBOJ - Lice čiji su inicijali S.J. /68/ poginulo je nakon što ga je večeras udarilo putnički vozilo "džeta" na magistralnom putu Teslić-Kotor Varoš u teslićkom naselju Donji Ružević, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Teška saobraćajka na putu Doboj-Teslić, obustavljen saobraćaj

BANJALUKA - Na dionici magistralnog puta Doboj-Teslić u mjestu Donji Ružević saobraćaj je obustavljen zbog teže saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pronađeno tijelo Stojana Petkovića

TESLIĆ – Policija je u Tesliću pronašla tijelo nestalog Stojana Petkovića (79).

Najčitanije