Teslić

"Bogdanić dobar izbor za kandidata za načelnika opštine"

TESLIĆ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da je Dragan Bogdanić dobar izbor za kandidata ove stranke za načelnika opštine Teslić i pozvao građane da ga podrže na predstojećim izborima.

Dragan Bogdanić kandidat SNSD-a za načelnika Teslića

TESLIĆ - Dragan Bogdanić je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić, odlučeno je danas na sjednici Opštinskog odbora ove stranke.

Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Tesliću, počeo sastanak SNSD-a

TESLIĆ - U Tesliću je počeo sastanak lokalnog odbora SNSD-a, kojem prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović i član Izvršnog komiteta stranke Zoran Tegeltija.

U nesreći kod Teslića poginula beba, roditelji i brat povrijeđeni

TESLIĆ - Dvije sjedalice za djecu zatekli su policijski inspektori u mercedesu u kojem je stradao dječak J.T., star sedamnaest mjeseci, a koji je vozio njegov otac Sanel T. (31) s područja Teslića, na kojeg je, sve su prilike, pri velikoj brzini u krivini naletio audi A6, kojim je upravljao Drago J. (70).

U Tesliću uhapšen pijani vozač, u Brodu pješak

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je vozača R.R. sa područja ove opštine kod kojeg je utvrđeno da ima 2,54 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Identifikovane osobe osumnjičene za provale u Tesliću

TESLIĆA - Protiv osoba čiji su inicijali B.B., N.I., S.I. i jednog maloljetnog lica, svi sa područja opštine Teslić, Policijska stanica Teslić u četvrtak je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj zbog osnova sumnje da su izvršili dva krivična djela teška krađa, saopšteno je iz PU Doboj.

Maloljetnik osumnjičen da je ukrao računar iz škole

Teslićka policija dostavila je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv maloljetnog lica iz Teslića, zbog osnova sumnje da je provalilo u osnovnu školu na području ove opštine i ukralo prenosni računar, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Odbornici SDS-a napustili sjednicu Skupštine Teslića

TESLIĆ - Odbornici SDS-a napustili su danas sjednicu Skupštine opštine Teslić tokom rasprave o izvještaju o radu za prošlu godinu lokalnog Doma zdravlja i najavili neučestvovanje u daljem radu lokalnog parlamenta.

Braneći gazdu pas ugrizao komšiju

TESLIĆ - Pas Teslićanina, kojeg je napao komšija, osvetio se napadaču ugrizavši ga za nogu.

Obijena tri podruma u Tesliću, ukradeni bicikli

TESLIĆ - U tri podruma u Tesliuću provaljeno je trokom noći sa subote na nedjelju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije