Teslić

U Tesliću podijeljeno 3.000 zaštitnih maski, obezbijeđeno još 14.000

TESLIĆ - U Tesliću je do sada podijeljeno oko 3.000 zaštitnih maski, dok je za naredni period obezbijeđeno još 14.000 maski koje će se dijeliti u kontinuitetu, saopšteno je iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Od sutra dostava namirnica starim i bolesnim u Tesliću

​TESLIĆ - Opštinska uprava Teslić od sutra pokreće akciju pod nazivom "Mi smo tu za vas", u okviru koje će biti omogućena kućna dostava osnovnih životnih namirnica starijim i nemoćnim osobama, te licima sa invaliditetom, trudnicama i svima u stanju potrebe, koje su bez podrške porodice, prijatelja, komšija.

Pokušao da ukrade auto pa udario u vlasnikovu kuću

TESLIĆ - Pripadnici Policijske stanice Teslić identifikovali su danas osobu inicijala A.K. sa područja opštine Teslić za koju postoji sumnja da je oko 1.30 časova pokušala da ukrade automobil marke BMW, koji je bio parkiran ispred porodične kuće na području opštine Teslić, a u kome su se nalazili ključevi.

Osumnjičen za krađu 130 paketa piva

TESLIĆ - Umjesto na stolovima pivopija, skoro 130 paketa raznih vrsta piva našlo se u kući, podrumu i pomoćnim objektima Nemanje D. (20) iz Teslića, koji je od kraja novembra do proteklog vikenda ojadio trgovinu i diskont pića iz kojih je osim piva ukrao i skupa žestoka, te bezalkoholna i energetska pića.

Uhapšen pijani vozač u Tesliću

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je lice čiji su inicijali P.J. iz Doboja koji je vozio sa 1,65 promila alkohola u krvi.

Teslićki stočari oživljavaju blatnički sir

TESLIĆ - Teoretska i praktična obuka te studijsko putovanje trebalo bi da budu dovoljni da 20 stočara ubuduće proizvodi jedinstveni blatnički sir, čiji recept se uz poneku tajnu ljubomorno čuva.

"Čorba od kanarinca" po mjeri publike u Banjaluci i Tesliću

Predstava beogradskog Zvezdara teatra "Čorba od kanarinca" ovih dana je na turneji po BiH. U okviru nje večeras će imati priliku da je pogleda publika u Pozorištu Prijedor, a već je oduševila pune sale Gradskog pozorišta "Jazavac" u Banjaluci i Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" u Tesliću.

Slovenac pratio navigaciju u BiH pa završio u blatu

DOBOJ - Državljanin Slovenije je, slijedeći satelitsku navigaciju, zalutao na lokalitetu Smolin kod Teslića i automobilom audi zapao u šumsko blato, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Krađa struje u Tesliću i Derventi

DOBOJ - Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je na kući postavljen električni kabl prije kontrolnog brojila, a dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju izjasnio se da slučaj ima obilježje krađe električne energije, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Državljanin Hrvatske prijavljen da nije platio hotel u Tesliću

DOBOJ - Državljanin Hrvatske prijavljen je da je napustio hotel u Tesliću, a da nije izmirio svoje obaveze, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije