Teslić

Milan Miličević za "Nezavisne": Treba biti oprezan sa DNS-om

Kompletan politički život smo podredili rovovskoj borbi političkih partija, s jedne strane SNSD, a sa druge SDS. Mislim da je to pogrešan pristup, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS-a.

Maskirani i naoružani razbojnik opljačkao pumpu u Tesliću

TESLIĆ - Sinoć je na benzinskoj pumpi u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, nepoznata maskirana osoba uz prijetnju vatrenim oružjem od radnika uzela novac od pazara, nakon čega je pobjegla trčeći, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

"Mladić s drveta" ponovo osumnjičen za krađu

TESLIĆ - Eldin Horić (35) iz Teslića, koji je prije tri godine s omčom oko vrata na drvetu sjedio 22 sata, ponovo je uhapšen i predat Okružnom javnom tužilaštvu Doboj jer je nastavio s teškim krađama.

Na trotoaru nađeno beživotno tijelo

TESLIĆ - Na trotoaru u Karađorđevoj ulici u Tesliću juče je nađeno tijelo osobe, čiji su inicijali B.S., iz Teslića, koja je bez znakova života prevezena u Dom zdravlja Teslić, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Predsjednica RS položila kamen temeljac za fiskulturnu salu u Tesliću

TESLIĆ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović položila je danas kamen temeljac za izgradnju fiskulturne sale Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" u Tesliću, koja se finansira donatorskim sredstvima Vlade Srbije u iznosu od oko 300.000 evra.

Teslićki lopov ukrao pomoć djeci čiji su roditelji i sestra poginuli

TESLIĆ - Stari znanac teslićke policije Eldin Horić (35) toliko se zanio u svom razbojničkom pohodu po ovom gradu da mu nije bio problem da iz prostorija SPKD "Prosvjeta" odnese 500 KM, koliko je tokom humanitarne akcije sakupljeno za pomoć dječaku i djevojčici čiji su roditelji i sestra polovinom avgusta nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na području ove opštine.

Zatečen kako krade žmigavac, sumnja se da je ukrao i humanitarnu pomoć

Policijska stanica Teslić Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je 7. oktobra Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica inicijala E.H. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo jedno krivično djelo "Krađa" i četiri krivična djela "Teška krađa".

Počela akcija "Kosu skrati, hrabrost vrati"

Organizacija Mladih socijaldemokrata (MSD) iz Teslića organizovala je humanu akciju za pomoć djeci i mladima oboljelim od malignih bolesti "Kosu skrati hrabrost vrati", kojoj se do sada odazvalo 11 lokalnih frizerskih salona.

Turistički vaučeri povećali porodične posjete u "Banji Vrućici"

Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" je zahvaljujući turističkim vaučerima povećao broj porodičnih posjeta za koje su obezbijeđeni i posebni aranžmani, rečeno je iz Uprave "Banja Vrućice".

Policija u Tesliću oduzela motor: Vozio bez dozvole i registracije

DOBOJ - Teslićka policija oduzela je neregistrovani motocikl jamaha od S.N, sa područja ove opštine, koji je vozio bez dozvole, a utvrđeno je i da je konzumirao alkohol, saopšila je Policijska uprava Doboj.

Najčitanije