Teslić

Počela akcija "Kosu skrati, hrabrost vrati"

Organizacija Mladih socijaldemokrata (MSD) iz Teslića organizovala je humanu akciju za pomoć djeci i mladima oboljelim od malignih bolesti "Kosu skrati hrabrost vrati", kojoj se do sada odazvalo 11 lokalnih frizerskih salona.

Turistički vaučeri povećali porodične posjete u "Banji Vrućici"

Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" je zahvaljujući turističkim vaučerima povećao broj porodičnih posjeta za koje su obezbijeđeni i posebni aranžmani, rečeno je iz Uprave "Banja Vrućice".

Policija u Tesliću oduzela motor: Vozio bez dozvole i registracije

DOBOJ - Teslićka policija oduzela je neregistrovani motocikl jamaha od S.N, sa područja ove opštine, koji je vozio bez dozvole, a utvrđeno je i da je konzumirao alkohol, saopšila je Policijska uprava Doboj.

Uhapšen dok je pokušao da ukrade gorivo

DOBOJ - Policija iz Teslića uhapsila je D.D. iz ove opštine, koji je zatečen u pokušaju da otuđi pogonsko gorivo iz teretnih vozila parkiranih u jednom privrednom društvu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Bogdanić: Miličević pokazuje nervozu

BANJALUKA - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić istakao je da načelnik ove opštine Milan Miličevića današnjom izjavom povodom boravka potpredsjednika SNSD-a Željke Cvijanović u Tesliću pokazuje "nervozu i možda i pokajanje za ono što je trebalo da uradi a to je da ima bolju saradnju sa institucijama Republike Srpske".

Djevojčica povrijeđena u nesreći kod Teslića prebačena u Beograd

BEOGRAD - Djevojčica S.L. (4) iz Teslića, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći, relativno je stabilnog zdravstvenog stanja premještena iz Univerzitetskog kliničkog centra RS u Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "dr Vukan Čupić" na dalji tretman i liječenje.

Otkazan transport djevojčice povrijeđene kod Teslića u Beograd

BANJALUKA - Današnji medicinski transport četvorogodišnje djevojčice sa Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske iz Banjaluke za Beograd otkazan je zbog njenog nestablinog zdravstvenog stanja, rekao je Srni direktor Helikoperskog servisa Boban Kusturić.

Nakon žene i kćerke, preminuo i otac povrijeđen u nesreći kod Teslića

BANJALUKA - Zoran Livnjak (45), koji je povrijeđen prije 11 dana u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je danas na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, dok je njegova četvorogodišnja ćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

U Tesliću oduzeta još dva vozila: Nije platio 32 kazne, ostao bez kombija

DOBOJ – Policija u Tesliću i juče je imala posla oko oduzimanja automobila. Naime, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka privremeno su oduzeli putnički automobil marke reno i teretno vozilo marke fiat od osoba koji su višestruki povratnici u činjenju prekršaja.

Još jedno vozilo oduzeto, Teslićanin privremeno ostao bez hjundaija

Teslićka policija privremeno je oduzela automobil hjundai od lica sa područja ove opštine čiji su inicijali M.DŽ, koje nije posjedovalo vozačku dozvolu. Utvrđeno je daje dozvola ranije deponovana zbog sakupljenih 10 kaznenih bodova za godinu dana.

Najčitanije