Teslić

Pijani mladići lupali flaše na putu

TESLIĆ – D.S. (27), S.M. (27), Ž.J. (22) i N.R. (24), svi sa područja Teslića, uhapšeni su juče jer su iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini iznijela barsku stolicu na regionalni put Teslić-Podjezera, gdje su sjedila, galamila i lupala flaše.

Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" radnicima daje dio dobiti

​TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" i ove godine isplatiće svojim zaposlenima pet odsto od ukupne ostvarene dobiti u prošloj godini, odlučeno je na nedavno održanoj sjednici Skupštine akcionara ovog društva.

Teslić podržava kandidaturu Miličevića

TESLIĆ - Opštinski odbor SDS-a Teslić podržava kandidaturu Milana Miličevića za stranačkog predsjednika i osuđuje pritiske i kampanju protiv njega, koji dolaze iz pojedinih krugova ove stranke i drugih političkih partija.

Zapalio se autobus koji je prevozio đake u Tesliću

TESLIĆ - U opštini Teslić jutros se zapalio autobus koji je prevozio učenike, a povrijeđenih nije bilo, potvrđeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

Akcija "Niti jedan nevezan pojas" u Tesliću

TESLIĆ - Teslićka policija danas je sa radnicima lokalnog Auto-moto društva vozačima u ovoj opštini dijelila promotivni materijal u okviru preventivne akcije "Niti jedan nevezan pojas", saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Poginuo mladić iz Teslića, vozilom udario u stub, pa u drvo

TESLIĆ - Mlađi muškarac poginuo je večeras kada je usljed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub rasvjete na putu Teslić-Banja

Djevojka pijana automobilom uletjela u izlog

TESLIĆ - Nesvakidašnju saobraćajnu nezgodu u centru Tesliću izazvala je u četvrtak djevojka Sandra J., koja se bez vozačke dozvole džipom zakucala u izlog prodavnice "Bonel", u kojoj je nastala materijalna šteta.

Šteta na infrastrukturnim objektima u Tesliću 2,5 miliona KM

TESLIĆ - Prema prvim procjenama, tokom nevremena koje je u ponedjeljak, 13. maja, zahvatilo opštinu Teslić, na infrastrukturnim objektima pričinjena je materijalna šteta od 2,5 miliona KM, saopšteno je iz ove opštine.

Ukinuta odluka o vanrednoj situaciji u Tesliću

TESLIĆ - Krizni štab u Tesliću stavio je danas van snage odluku o vanrednoj situaciju u ovoj opštini, koja je zbog izlivanja svih rijeka usljed intezivnih padavina, donesena u ponedjeljak, 13. maja.

U Banji Vrućici nema štete od poplava

TESLIĆ - Banja Vrućica radi nesmetano i ni na jednom hotelu nije bilo nikakve štete prouzrokovane poplavama, te se u ovom zdravstveno-turističkom centru sve nesmetano odvija, poručuju iz Banje Vrućice.

Najčitanije