Teslić

Još traje potraga za Brankom Babić iz Teslića, porodica moli za pomoć

TESLIĆ - Branka Babić (63) iz Teslića nestala je 24. decembra prošle godine i porodica još uvijek traga za njom.

Osumnjičen da je pijan i bez vozačke usmrtio pješaka

TESLIĆ - Slaviša Č. iz Teslića poginuo je nakon što ga je udario mercedes kojim je upravljao Goran C.iz tog mjesta, koji je kako saznajemo vozio pijan i bez vozačke dozvole.

Uhapšen pijani biciklista

DOBOJ - Policija je u Tesliću uhapsila biciklistu čiji su inicijali M.B. iz ove opštine kod koga je utvrđeno 2,88 promila alkohola u organizmu.

Poginuo pješak kojeg je udario mercedes

DOBOJ - Lice čiji su inicijali S.Č. iz Teslića poginulo je nakon što ga je udarilo vozilo mercedes kojim je upravljao pijan vozač čiji su inicijali G.C. sa područja ove opštine.

Teslićanin vrijeđao učiteljicu na času

TESLIĆ - Protiv Saliha K. iz Teslića policija je podnijela izvještaj zbog sumnje da je, pred učenicima, vrijeđao i psovao učiteljicu Osnovne škole u mjestu Kamenica u opštini Teslić.

U razmaku od tri sata gorjeli kuća, garaža, auto i traktor

KOTOR VAROŠ, TESLIĆ - U dva požara koji su se u roku od tri sata desili u Kotor Varošu i Tesliću, gorjela je kuća, kao i garaža u kojoj su bili automobil, traktor i razne mašine i alati.

Teslićanka vozila auto sa skoro 3,50 promila alkohola u krvi

TESLIĆ - Tridesetšestogodišnja Nataša R. uhapšena je u Tesliću nakon što je vozila sa 3,34 g/kg alkohola u krvi.

Učestvovao u nezgodi pa mu oduzeli auto

TESLIĆ - Policajci iz Teslića juče su od G.T. iz ove opštine, koji je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, oduzeli putnički automobil pasat, saopšteno je iz PU Doboj.

Optuženom za premlaćivanje i pljačku starice u Tesliću ponovo sude

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu kojom je Alen Talo iz Tešnja, oslobođen optužbi za razbojništvo nad staricom K.A. iz Teslića kojoj je upao usred noći u kuću i pretukao je opljačkao sa saučesnicima koji nisu još otkriveni, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Policija u ugostiteljskom objektu zatekla 202 osobe

TESLIĆ - Policija u Tesliću je tokom racije u ugostiteljskom objektu zatekla 202 osobe, a po preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske dozvoljen je bio boravak maksimalno 86 osoba istovremeno, saopšteno je iz ove uprave.

Najčitanije