Teslić

Osumnjičen da je konobaricu gađao flašom pa napao policajce

TESLIĆ - Teslićanin A.P. uhapšen je zbog sumnje da je pijan vrijeđao i flašom gađao konobaricu ta napao policajce.

"Funkcionisati bez većine teško, ali moguće"

BANJALUKA - Na sastanku opozicionih stranaka na Jahorini govoriće se o mogućim kandidatima na narednim opštim izborima, u opciji je više imena, ali među nama vlada jedinstvo, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nakon sastanka s Milanom Miličevićem, načelnikom Teslića.

U Tesliću oduzeta droga

TESLIĆ - Kod osobe M.M. iz Tešnja u srijedu je pronađeno i oduzeto je 8,2 grama opojne droge spid i 4,6 marihuane, kao i predmeti koji mogu poslužiti za konzumiranje opojne droge, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ukrao kamere jer su mu smetale da zamkom hvata srne

TESLIĆ - Nedeljko G. (54) iz Teslića osumnjičen je da je ukrao dvije kamere nakon što ih je na lokalnom lovištu primijetio tokom obilaska sajle, koju je postavio za hvatanje i ubijanje srneće divljači, potvrdili su sagovornici "Nezavisnih".

Fizički napad u Tesliću, oštećena i brava vozila

DOBOJ - Lice iz Teslića čiji su inicijali D.T. prijavljeno je policiji da je verbalno prijetilo, a zatim i fizički nasrnulo na D.Đ. i tom prilikom otkinulo bravu sa njegovog automobila tojota.

Osumnjičen za dvije krađe i tri pokušaja krađa

TESLIĆ - Osoba inicijala A.T. iz Tešnja osumnjičena je da je izvršila dva krivična djela “Teška krađa” i tri krivična djela “Teška krađa” u pokušaju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Požar u Tesliću, izgorjeli šuma i nisko rastinje

DOBOJ - Više dunuma borove šume i niskog rastinja izgorjelo je u požaru u teslićkim naseljima Rastuša i Radešići, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Teslićanin krao struju

TESLIĆ - Osoba S.P. iz Teslića trošila je električnu energiju mimo električnog brojila, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske

Uslovi za trening nisu baš sjajni, ali rukometaši "Teslića" ostvaruju veoma dobre rezultate. Do sada nisu imali dovoljno dobru opremu, ni adekvatnu pomoć u radu, pa je na njihovu adresu kompanija Mozzart poslala dvije garniture novih dresova za sve igrače.

Milan Miličević za "Nezavisne": Treba biti oprezan sa DNS-om

Kompletan politički život smo podredili rovovskoj borbi političkih partija, s jedne strane SNSD, a sa druge SDS. Mislim da je to pogrešan pristup, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS-a.

Najčitanije