Teslić

Završena misa kod Teslića, Kitarovićevoj uručena zahvalnica

TESLIĆ - Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić poručio je u mjestu Komušina kod Teslića da čovjek ne smije ostati u grijehu i da mora vratiti osjećaj za vjeru u vremenu kada je izgubljen osjećaj za sveto.

Grabar-Kitarović stigla u BiH, prisustvovala misi kod Teslića

TESLIĆ - Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić poručio je večeras u mjestu Komušina kod Teslića da čovjek ne smije ostati u grijehu i da mora vratiti osjećaj za vjeru u vremenu kada je izgubljen osjećaj za sveto.

Otrovalo se 12 ljudi u teslićkom ugostiteljskom objektu

DOBOJ, TESLIĆ - U dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka" hospitalizovano je 12 pacijenata sa područja Teslića sa simptomima trovanja hranom.

"Banja Vrućica" u izgradnju moderne bolnice ulaže 10 miliona KM

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" uskoro počinje izgradnju moderne bolnice, a predviđeno je da u njoj budu angažovani vrhunski medicinski stručnjaci iz Srpske, ali i inostranstva.

Slavlje u "Banji Vrućici": Spektakularan koncert i vatromet

TESLIĆ - Spektakularnim koncertom Trubačkog orkestra Dejana Petrovića, te benda Perice Jaćimovića, ali i veličanstvenim vatrometom, Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" počeo je obilježavanje velikog jubileja - stotinu godina od osnivanja.

ZTC "Banja Vrućica" nizom manifestacija slavi vijek uspješnog poslovanja

​TESLIĆ - Nizom manifestacija Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" će u narednim sedmicama proslaviti punih 100 godina uspješnog poslovanja.

Žalio se na vožnju, pa poprskan suzavcem i udaren pištoljem u glavu

TESLIĆ - Dvojica Teslićana juče su se fizički obračunali zbog loše vožnje, a vozač kojem su upućene primjedbe, potegao je suzavac i gasni pištolj.

"Banja Vrućica" obogatila ponudu pravom italijanskom picom

TESLIĆ - Svoju prepoznatljivu gastronomsku ponudu Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" dodatno je obogatio pravim italijanskim picama, spremljenim po originalnoj recepturi, sa pečatom pica-majstora iz Padove.

Markočević: Trpimo pritisak načelnika

TESLIĆ - Predrag Markočević, potpredsjednik Skupštine opštine Teslić, rekao je da ova lokalna skupština doživljava neprimjerene pritiske od strane Milana Miličevića, načelnika Teslića, koji na sve načine pokušava da eliminiše trenutnu skupštinsku većinu s ciljem da "pokrije" finansijske obaveze koje su stvorene na teret budžeta.

Teslićki odbornici (ne) ostaju u foteljama

BANJALUKA, TESLIĆ - Milan Miličević, načelnik opštine Teslić, najavio je da će od istražnih organa Republike Srpske tražiti sprovođenje istrage zbog nepoštovanja Zakona o upravi i lokalnoj samoupravi Republike Srpske i opstrukcije kada je riječ o raspuštanju Skupštine opštine Teslić.

Najčitanije