Test

U kupovinu samo s terminom i negativnim testom

MINHEN - U njemačkoj pokrajini Bavarskoj od danas je moguće ići u mnoge radnje samo uz zakazani termin i negativan test.

Njemačka namjerava da ukine obavezan test za vakcinisane

BERLIN - Ministarstvo zdravlja Njemačke priprema novu preporuku, koja predviđa ukidanje obavezno testiranje za vakcinisane.

Austrijski mediji: Učestali falsifikovani testovi na koronu sa Balkana

BEČ - Austrijske vlasti vrše oštre kontrole na ulazu u zemlju i sve češće nailaze na falsifikovane negativne PCR ili antigenske testove, koji su potrebni za putovanje u Austriju.

Jeftinije testiranje na koronu u FBiH od 1. aprila

SARAJEVO - U Federaciji BiH od 1. aprila će biti jeftinije testiranje na virus korona.

Iz Srbije na ljetovanje u Grčku uz bilo koju vakcinu, PCR ili brzi test

BEOGRAD - Građani Srbije će ove godine moći na ljetovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najvjerovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis.

NASA testirala motor najmoćnije raketu na svijetu

NASA je u četvrtak uspješno testirala glavni motor najmoćnije rakete na svijetu - Space Launch System (SLS).

Slovenija pooštrila pravila za ulazak radnika migranata

LJUBLJANA - Pooštrena pravila za ulazak u Sloveniju danas su stupila na snagu za nekoliko grupa lica, među kojima su i ona koja svakodnevno putuju na posao u druge članice Evropske unije ili države šengenskog područja.

Bisera Turković navodno pokušala ući u Njemačku sa falsifikovanim PCR testom?

SARAJEVO - Bisera Turković, ministar spoljnih poslova BiH, pokušala je navodno ući u Njemačku sa falsifikovanim PCR testom, prenose mediji.

Slovenija organizuje besplatne testove na granici s Italijom

LJUBLJANA - Slovenačka vlada je danas odlučila da odobri besplatno testiranje na kovid-19 na graničnim prelazima s Italijom, a u pitanju su brzi antigen testovi koji će biti dostupni putnicima koji zbog posla prelaze granicu, zatim, studentima i vlasnicima nekretnina u inostranstvu.

Na aerodromu u Beogradu uhapšeno 20 Turaka s lažnim PCR testovima

BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu u nedjelju i danas uhapšeno je 20 državljana Turske koji su htjeli da se ukrcaju na svoje letove ka matičnoj zemlji s falsifikovanim PCR testovima.

Najčitanije