Test

H&M testira uslugu iznajmljivanja odjeće

STOKHOLM - Švedska modna kompanija H&M počela je s testiranjem usluge iznajmljivanja odjeće jer se modna industrija nalazi na udaru sve žešćih kritika zbog otpada i zagađenja koje pravi u procesu proizvodnje.

Test krvi koji otkriva 13 vrsta raka

​Japanska kompanija „Tošiba“ razvila je test krvi koji za samo nekoliko sati može da otkrije nekoliko vrsta karcinoma sa visokim procentom tačnosti.

Riješite kratki test i saznajte da li je vaš partner za vas

Vrlo je važno da ste uz tu osobu najbolji vi, da iz vas ne izvlači vaše mračne strane, da se međusobno podržavate u odlukama, ali i da imate vlastite interese koje radite odvojeno, za sebe

Test otkriva šta vam je najbitnije - porodica, novac ili seks

Obične, svakodnevne aktivnosti mogu da pokažu šta vam je najvažnije i šta vas pokreće u životu.

Njujork tajms: Uređaji za alkotest nisu pouzdani

NJUJORK - Milion Amerikanaca godišnje biva uhapšeno zbog vožnje u pijanom stanju, a većina zaustavljanja započinje na isti način: treptanjem plavih lampica u retrovizoru, zatim testovima koji uključuju stajanje na jednoj nozi ili recitovanjem abecede.

Test krvi detektuje rak dojke pet godina prije pojave simptoma

LONDON - Novi test krvi može da detektuje rak dojke pet godina prije pojave prvih kliničkih simptoma bolesti, kažu naučnici.

Žive svinje koriste umjesto lutaka u kreš testovima

Sedam mladih svinja ubijeno je u simulacijama velike brzine za ovogodišnje istraživanje u Kini. Životinje su pretrpjele smrtne povrede uključujući razderotine kože i unutrašnje modrice. Ovaj događaj izazvao je veliki bijes grupa za prava životinja.

Pasta za zube može poslužiti kao test za trudnoću?

Ako vam se nekada dogodilo da niste stigli da kupite test i provjerite da li ste trudne, možete to uraditi uz pomoć paste za zube!

Instagram blog 'Test your fitness' priredio jedinstven sportski izazov

​Instagram blog @test_your_fitness je za ljubitelje sporta ovog vikenda priredio zanimljiv izazov pod nazivom "Da li je CrossFit zaista najbolji sport?".

Odbio alko-test, vrijeđao policajce pa uhapšen

SRBAC - S.B. iz Srpca uhapšen je sinoć u 19.30 u mjestu Povelič, u ovoj opštini, nakon što je odbio da se podvrgne alko-testu

Najčitanije