Test

Test polovnog auta: Chevrolet Spark - gradski "sparKtanac"

Na najnovijem testu sajta Polovni automobili našao se maleni Chevy Spark iz 2007. Godine.

Ruski dobrovoljci koji su primili vakcinu nisu prijavili komplikacije

MOSKVA - Dobrovoljci koji su prije dvije nedjelje primili vakcinu protiv virusa korona u vojnoj bolnici Burdenko, osjećaju se dobro i nisu prijavili nikakve neželjene efekte, saopšteno je danas iz ruskog ministarstva odbrane.

Plenković pokazao test na koronu

U toku sučeljavanja između šefova SDP-a i HDZ-a, Davora Bernardića i Andreja Plenkovića, na televiziji najaktuelnija tema je virus korona.

Putin: Svi moji testovi na COVID-19 negativni

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na virus korona i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni.

Zoran Tegeltija testiran na COVID-19

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija testiran je na COVID-19, a rezultat testa je negativan, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Sjeverna Makedonija otvorila granice bez PCR testova

SKOPLJE - Sjeverna Makedonija danas otvara sve svoje granične prelaze bez obaveznog PCR testa i samoizolacije ili državne izolacije od 14 dana.

Pozitivna i Jelena Đoković

Odmah po dolasku u Beograd Novak i Jelena Đoković su otišli na testiranje na korona virus, a pored Novakovog, pozitivan je i Jelenin test.

Sutra odluka o meču Đoković - Džumhur u Sarajevu

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur u posljednjih nekoliko dana nije bio u kontaktu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, koji je potvrdio da je zaražen virusom korona.

Obustavljeno kliničko testiranje hidroksihlorokina

VAŠINGTON - Američki Nacionalni Institut za zdravlje saopštio je danas da obustavlja klinička ispitivanja za procjenu bezbjednosti i efikasnosti lijeka hidroksihlorokina za liječenje oboljelih od kovid-19.

Počelo testiranje ruske vakcine na dobrovoljcima

MOSKVA - Univerzitet Sečenov u Moskvi počeo je klinička ispitivanja vakcine protiv virusa korona i prvih 18 dobrovoljaca primilo je eksperimentalnu vakcinu, izjavio je danas Vadim Tarasov, direktor Univerzitetskog instituta, izvestio je TAS.

Najčitanije