Test

Skandal na EP: Karabatić igrao pozitivan

Nastavljaju se skandalozna dešavanja na Evropskom prvenstvu u rukometu u Mađarskoj.

Kamiondžija sa gotovo tri promila alkohola sletio sa puta

BIJELJINA - Vozač kamiona je lakše povrijeđen kada je pijan vozilom sletio sa kolovoza u bijeljinskom naselju Ljeljenča, rečeno je jutros Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Kako riješiti pitanje bolovanja kada je kućni test na koronu pozitivan

BANJALUKA - Kućni testovi na virus korona i kod nas su sve više u upotrebi. Ali, postavlja se pitanje kako dobiti rješenje o bolovanju ukoliko se ne javite u ARI ambulantu zato što se osjećate dobro i nema potrebe da idete doktoru?

Napao posadu aviona, oštetio letjelicu, poslali ga na testiranje

MAJAMI - Jedan putnik ušao je juče u pilotsku kabinu aviona kompanije Amerikan Erlajs tokom ukrcavanja na letu iz Hondurasa za Majami i oštetio je letjelicu prije nego što je uhapšen.

Žena u avionu saznala da je kovid pozitivna pa u toaletu provela pet sati

REJKJAVIK - Amerikanka iz Mičigena bila je zatvorena pet sati u avionskoj toalet kabini nakon što joj je test na kovid bio pozitivan tokom leta iz Čikaga za Island.

Nova kovid mjera za ulazak u Grčku

ATINA - Od jutros u šest časova za ulazak u Grčku je neophodan negativan PCR ili antigenski test na virus korona.

Grčka relaksirala mjere tokom božićnih praznika

ATINA - Odluka Grčke da svi putnici koji žele da uđu u tu zemlju moraju da imaju negativan PCR test ne stariji od 48 sati, biće privremena i važiće samo tokom božićnih praznika, pojasnili su danas zvaničnici grčke vlade.

Omikron mutirao, teže razlikovanje na testovima

Nova verzija varijante omikron pojavila se u više zemalja svijeta te je sada zabilježena u južnoj Africi, Australiji i Kanadi.

Kolaps sistema PCR testiranja u Austriji, moguća taksa za nevakcinisane

BEČ - U Austriji, koja je u lockdownu od početka nedjelje, sistem za PCR testiranje u svim dijelovima zemlje je preopterećen i testiranima rezultati stižu sa velikim kašenjenjem.

Studija pokazala zašto neke ljude "neće kovid"

Objašnjenje zašto neki ljudi na testovima pokazuju da su negativni na virus korona, uprkos izloženosti virusu, može da leži u "imuno pamćenju, poručuju naučnici.

Najčitanije