Testament

Saša Popović sastavio testament

Saša Popović navodno je odlučio da uz pomoć advokata sastavi testament u kojem je naznačio kome ostavlja svu svoju imovinu.

Testament princa Filipa ostaće tajna 90 godina

Testament princa Filipa, vojvode od Edinburga, ostaće tajna najmanje 90 godina radi zaštite "dostojanstva i položaja" kraljice, odlučio je sud.

Otvaranje testamenta mitropolita Amfilohija čeka blagoslov Joanikija

PODGORICA - Nedavno preminuli mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ostavio je pisanu oporuku koja će biti pročitana u prisustvu vladike zahumsko-hercegovačkog Joanikija, koji je trenutno u samoizolaciji zbog virusa korona, rekao je advokat SPC Dalibor Kavarić.

Ženi ostavio ventilator da je hladi u paklu

Testament nije nešto čemu bi trebali da se smijemo, ali ponekad neki neobični ili sitničavi zahtjevi koje u njih unose neki ljudi, zaista mogu da izmame osmijeh na lice.

Masonski testament ili uputstvo za život nakon nuklearnog rata

Već skoro 40 godina Amerikanci se spore oko misterioznog spomenika na čijim je kamenim blokovima ispisano deset zapovijesti, koje neki smatraju manifestom novog svjetskog poretka, neki "Đavolovim zapovijestima", a treći uputstvom za život nakon nukleanog rata.

Testamenti odlaze u zaborav, jer lako padnu na sudu

BANJALUKA, MODRIČA - Građani se sve manje odlučuju na pisanje testamenata, jer kako tvrde advokati i notari širom Republike Srpske, koliko se testamenata sačini, toliko ih bude i poništeno, najčešće zbog povrede prava nužnih nasljednika.

Najčitanije