Testisi

Izreka da muškarci misle donjom glavom dobila novo značenje

Ona vesela izreka da muškarci misle donjom glavom dobila je novo značenje. Nova je studija pokazala da ima puno sličnosti u građi muškog mozga i testisa, piše portal Science Alert.

Pet uzroka bolova u testisima

Čak i ako imate dovoljno sreće da vas nikada nisu udarili između nogu, postoji više načina da osjetite bol ovog, izuzetno osjetljivog dijela tijela.

Karcinom testisa izlječiv i u metastazi

​BANJALUKA - Karcinom testista, čak i u slučajevima kada je prisutna metastaza, je u preko 90 odsto slučajeva izlječiv i veoma je bitno raditi na konstantnom podizanju svijesti i prevenciji ove bolesti, kazala je u petak Radmila Rašeta, specijalista onkolog u Klinici za onkologiju Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Simptomi raka testisa koje ne treba ignorisati

Kako za svako oboljenje, tako je i za rak testisa važno rano otkrivanje što je ključno za uspješno liječenje. Brojna istraživanja dokazala su da je rak testisa uglavnom zloćudan te da je stopa preživljavanja tokom pet godina bila otprilike 99%.

Ogromni testisi zagorčali život mladom Kenijcu

Misteriozni poremećaj povećanih testisa zagorčao je život Forensu Oviti Opiju (21) iz kenijskog grada Kibigorija.

Muškarci ubrizgavaju botoks u testise

Botoks je godinama pravi hit među ženama, ali izgleda i da sve više muškaraca voli da se "druži" sa botoksom i odlaze na botoks tretman za, vjerovali ili ne - testise!

Najčitanije