Tigar

Na "piku" prodaje bengalskog tigra

BIHAĆ - Nesvakidašnji oglas pojavio se na najvećem internet sajtu za oglašavanje u BiH "olx.ba", (nekadašnji PIK).

Umorna tigrica odspavala u krevetu

Tigrica koja je pobjegla iz parka prirode tokom poplava u indijskoj državi Asam pronađena je kako se odmara u krevetu u kući jednog lokalnog stanovnika.

Četiri tigra ubila trenera u cirkusu

RIM - Četiri tigra u cirkusu Orfej teško su povrijedili svog trenera tokom probe za predstavu u južnoj Italiji, a koji je kasnije podlegao povredama.

NATO vojska u srpskim čizmama

PIROT - Kompanija "Tigar" ugovorila je proizvodnju i isporuku zaštitnih vatrogasnih čizama namijenjenih jedinicama za vanredne situacije NATO-a, izjavio je generalni direktor "Tigra" Vladimir Ilić.

Evakuisana fabrika Tigar Tajers zbog dojave o bombi

PIROT - Fabrika autoguma Tigar tajers u Pirotu, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije Mišelin, jutros je evakuisana zbog anonimne dojave o navodno postavljenoj bombi, saopštila je ova kompanija.

Ubijeno 11 tigrova zbog rituala

U Indiji je uhapšeno 19 osoba u oblasti Mađa Pradeš zbog ubistva 11 tigrova od 2018. godine.

Ruski seljak ubio sibirskog tigra koji mu je upao u štalu

MOSKVA - U blizini Habarovskom na dalekom istoku Rusije jedan seljak ubio je sibirskog tigra, nakon što je životinja ušla u štalu i napala njegovu kravu, objavile su vlasti te zemlje.

Tigar usmrtio čuvara

TOKIO - Rijetki bijeli tigar usmrtio je čuvara u zatvorenom prostoru zoološkog vrta u Japanu, saopštili su zvaničnici.

Dvojica uhapšena zbog ubistva Tigra

ISTOČNO SARAJEVO - Zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Siniše Miličevića zvanog Tigar, koji je prošle sedmice izrešetan u Istočnom Sarajevu, uhapšena su dva lica, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Pobjegli dva lava, dva tigra i jaguar

Policija je ubila jednog medvjeda i traga za dva lava, dva tigra i jaguarom koji su pobjegli iz svojih kaveza u zoološkom vrtu na zapadu Njemačke.

Najčitanije