Tigar

Posljednji snimak tasmanijske zvijeri

Tasmanijski tigar ili tilacin nestao je sredinom 20. vijeka i malo se živih ljudi može pohvaliti da ga je lično vidjelo. Međutim, snimak koji je nedavno objavio Nacionalni arhiv za kinematografiju i zvuk Australije omogućava nam da vidimo posljednjeg člana ove fascinantne vrste.

Osam divljih životinja zaraženo virusom korona u Zoološkom vrtu

Poslije tigrice iz Zoološkog vrta Bronks Zoo u Njujorku, koja je zaražena virusom korona, još sedam divljih životinja iz ovog vrta je pozitivno na testiranju, objavilo je Društvo za zaštitu divljih životinja.

Osam divljih životinja zaraženo koronom u zoološkom vrtu

Poslije tigrice iz Zoološkog vrta Bronks Zoo u Njujorku, koja je zaražena virusom korona, još sedam divljih životinja iz ovog vrta je pozitivno na testiranju, objavilo je Društvo za zaštitu divljih životinja.

"Keltski tigar" na koljenima, očekuje pad BDP od 10,5 odsto

Irska ove godine očekuje pad bruto domaćeg proizvod od 10,5 odsto, ali i brzi oporavak od šest procenata sljedeće godine, objavilo je danas Ministarstvo finansija te zemlje, koja je poznata i pod nadimkom "keltski tigar" zbog svojevremeno dvocifrenog privrednog rasta.

Tigar se pojavio na nadmorskoj visini od 2500 metara u Nepalu

Državna uprava za šume u Nepalu u ponedjeljak je objavila da je na nadmorskoj visini od 2500 metara uočen tigar, napominjući da se radi o rijetkoj pojavi koja je istovremeno izazvala uzbuđenje i zabrinutost.

U zoološkom vrtu u Meksiku na svijet došao tigrić Kovid

Nakon mladih roditelja iz indijskog Raipura o kojima smo pisali koji su svojim tek rođenim blizancima, djevojčici i dječaku, odlučili nadjenuti imena Korona i Kovid, i vlasnici privatnog zoološkog vrta u istočnom Meksiku svoju su prinovu, tigra od nepunih mjesec dana odlučili nazvati - Kovid.

Prvi tigar u svijetu zaražen virusom korona

Jedan tigar u zoološkom vrtu u Njujorku pozitivan je na korona virus korona, što je prvi potvrđeni slučaj zaraze Kovid-19 neke životinje u SAD i tigra u cijelom svijetu, saopštili su zvanični izvori.

Mačka stvarno mrzi tigra: Pogledajte kako ga je istukla

Mačka stvarno mrzi tigra, naslov je videa koji je od subote do danas sakupio je više od 4 milijuna pogleda na YouTube-u.

Poljska pokušava da spasi tigrove zaglavljene u kavezima

VARŠAVA - Zoološki vrt na zapadu Poljske pokušava da spasi devet tigrova iz Italije koji su danima zaglavljeni u malim kavezima u kamionu na granici sa Bjelorusijom.

Na "piku" prodaje bengalskog tigra

BIHAĆ - Nesvakidašnji oglas pojavio se na najvećem internet sajtu za oglašavanje u BiH "olx.ba", (nekadašnji PIK).

Najčitanije