Tijana Ajfon

Tijana Ajfon nakon izlaska iz pritvora: Ja sam kolateralna šteta

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon izašla je iz pritvora, gdje je boravila skoro trideset dana pod optužbama da je organizovala orgije i da se bavi prostitucijom.

Advokat: Tijana će nastaviti sa svojim biznisom kad izađe iz pritvora

Miloš Stevanović advokat koji zastupa starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijanu Ajfon, koja je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, otkrio je za medije da bi starleta eventualno mogla da se nađe na slobodi.

Otac Tijane Ajfon: Šta god da je, ne odričem je se

Tijana Ajfon je uhapšena prošle nedjelje u policijskoj akciji "Kristal" zbog sumnje da je u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine počinjeno više krivičnih dela. Većina uhapšenih je puštena na slobodu, dok su za njih pet određene mjere zabrane.

Tijana Ajfon negirala krivicu

SARAJEVO - Tijana Maksimović (28) iz Rume, poznata kao starleta Tijana Ajfon, koja je uhapšena prošle sedmice u akciji "Kristal" u Suvom Polju kod Bijeljine negirala je krivicu da je učetvovala u organizovanju prostitucije.

Poslije hapšenja Tijane Ajfon djevojke masovno brišu slike s njom

Tijani Maksimović juče je, 30. maja, sud u BiH odredio jednomesečni pritvor, nakon što je sa 35 osoba uhapšena u vikendici.

Komšije Tijane Ajfon i njene majke vaspitačice: Ona je sramota za naše selo

Vijest da je Tijana Ajfon prije tri dana uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju odjeknula je Srbijom.

Tijana Ajfon i Tomić organizovali žurku u vikendici?

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH zatražilo je pritvor od 30 dana za Tijanu Maksimović (28) iz Rume, poznatu kao starleta Tijana Ajfon, koja je u srijedu u Suvom Polju, kod Bijeljine, sa još šest osoba uhapšena u akciji "Kristal".

Tijana Ajfon će biti testirana na virus korona

Starleta Tijana maksimović, poznatjia kao Tijana Ajfon, kao i ostali državljani Srbije uhapšeni u srijedu u akciji "Kristal" moraće da prođu trijažu i zdravstvenu provjeru, odnosno biće testirani na virus korona.

Predložen pritvor za Tijanu Ajfon i još šest uhapšenih kod Bijeljine

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputiće Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora od 30 dana za sedam osumnjičenih koji su prije dva dana uhapšeni u akciji "Kristal", u okolini Bijeljine.

Tijana Ajfon sa ekipom predata Tužilaštvu BiH

​SARAJEVO – Tijana Maksimović (28) iz Rume, poznata kao starleta Tijana Ajfon, koja uhapšena u srijedu u Suvom Polju kod Bijeljine u akciji Kristal zajedno sa još pet uhapšenih predata je u nadležnost Tužilaštva BiH, a grupa se sumnjiči za organizovani kriminal i prostituciju.

Najčitanije