Tijelo

Policija po ulicama sakuplja tijela žrtava virusa korona

LA PAZ - U proteklih pet dana, specijalna policijska jedinica uklonila je 420 ljudskih leševa sa ulica, iz automobila i napuštenih stanova iz bolivijske prijestonice La Paza i najvećeg grada u toj zemlji Santa Kruza, izvijestio je AP.

Pronađena dva tijela u lokvi krvi ispred vikendice u Vranjskoj Banji

BEOGRAD - U Vranjskoj Banji, u naselju Ćosiki, ispred porodične vikendice policiji je prijavljeno da su pronađena dva tijela u lokvi krvi.

Koordinaciono tijelo za Trgovsku goru obratiće se Tegeltiji

SARAJEVO - Članovi Koordinacionog tijela BiH za problematiku odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva na lokaciji Trgovska gora danas su na video-konferenciji izrazili zabrinutost zbog činjenice da je Hrvatska preduzela niz aktivnosti u vezi izgradnje odlagališta na toj lokaciji i donijeli zaključak da se obrate predsjedavajućem Savjeta ministara Zoranu Tegeltiji.

Po čemu su dijelovi tijela dobili nazive?

Da li ste se ikada zapitali koja je poveznica između određenih naziva i stvari koje ti nazivi određuju? Između ostalog, imamo puno dijelova tijela s neobičnim nazivima, a evo kako su ih dobili.

Tragedija kod Bugojna: Mladić se utopio u jezeru

Tijelo mladića pronađeno je danas u jezeru Zanesovići kod Bugojna, potvrđeno je u MUP-u Srednjebosanskog kantona.

Tijelo žene pronađeno u Sani kod gradskog mosta

PRIJEDOR - Tijelo žene pronađeno je danas u rijeci Sani nedaleko od gradskog mosta u Prijedoru, potvrdila je Srni portparol gradske Policijske uprave Zvezdana Alendarević.

Nađeno tijelo muškarca koji je sa suprugom stradao u poplavama

BEOGRAD - Tijelo muškarca čiji su inicijali R.B. (81), koji je zajedno sa suprugom nestao u poplavama u Studenici, pronađeno je tri kilometra nizvodno od porodične kuće u blizini Manastira Nikoljača, prenosi RTS.

Tijelo osamnaestogodišnjaka pronađeno u jezeru

SLAVONSKI BROD - Tijelo osamnaestogodišnjaka pronađeno je poslije višečasovne potrage u vještačkom jezeru u Oriovcu kod Slavonskog Broda.

Tijelo nestale Brčanke pronađeno na području Sremske Mitrovice

BRČKO - Tijelo Vedrane Damjanović (33) iz Brčkog, koja je nestala u novembru prošle godine, pronađeno je na području Sremske Mitrovice u Srbiji.

Pronađeno tijelo na obali Drine

ZVORNIK - Tijelo nepoznate muške osobe pronađeno je jutros na obali rijeke Drine u Donjem Šepku, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Najčitanije