Tijelo

Četvoro ruskih državljana pronađeno mrtvo u hotelskoj sauni u Albaniji

TIRANA - Četvoro ruskih državljana pronađeno je mrtvo u hotelskoj sauni u primorskom mjestu Ćeret.

Čajevi koji otklanjaju upale u tijelu

Mnoge hronične bolesti povezane su sa upalom, poput dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti, Alchajmerove bolesti, karcinoma i artritisa, objašnjava Ale Zozos, registrovani nutricionista.

Šta se dešava ako naglo prestanemo da pijemo kafu, a šta ako pretjeramo

Mnogima je nemoguće zamisliti početak dana bez kafe jer razbuđuje, poboljšava koncentraciju i raspoloženje, i povećava izdržljivost.

Mrtav muškarac pronađen u automobilu u Živinicama

TUZLA - Mrtav muškarac pronađen je večeras u automobilu u Živinicama, u blizini jedne benzinske pumpe, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Na Biokovu pronađena mrtva Poljakinja

ZAGREB - Hrvatska gorska služba spasavanja (HGSS) Makarska pronašla je na Biokovu mrtvu pedesetogodišnju Poljakinju.

Kod Zagreba pronađeno tijelo vojnika, četvrto u nešto više od mjesec dana

ZAGREB - Na području Zagrebačke županije je pronađen smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske, a kako je izvijestilo Ministarstvo odbrane, smrtno je stradao izvan službe.

Tijelo starca pronađeno u koritu kanala

PRIJEDOR - Tijelo osamdesetogodišnjaka pronađeno je danas u koritu kanala Berak u naselju Raškovac u Prijedoru, saopštila je Policijska uprava u ovom gradu.

Pronađena dva mrtva muškarca na Maksimiru

ZAGREB - Zagrebačka policija saopštila je da su u petak veče u skladištu na području Maksimira pronađena tijela dvojice muškaraca.

Tijelo pronađeno na Igmanu pripada muškarcu za kojim se tragalo

SARAJEVO - Tijelo koje je danas pronađeno na planini Igman pripada muškarcu čiji su inicijali S.H. (26), za kojim se tragalo, potvrđeno je Srni u Gorskoj službi spasavanja Ilidža.

Kakve bi posljedice po zdravlje ljudi imalo putovanje na Mars

Sljedeći veliki iskorak u istraživanju svemira bi trebalo da bude ljudska misija na Mars, a NASA očekuje da će čovjek prvi put sletjeti na Crvenu planetu za nešto više od deset godina. Ali svemir je vrlo neprijateljsko okruženje za čovjeka, počev od izostanka gravitacije, preko štetnog zračenja do nepostojanja izmjene dana i noći, te se postavlja pitanje kakve posljedice će na astronaute ostaviti ovaj izlet na Mars.

Najčitanije