Tijelo

Iz Une izvučeno tijelo migranta

SARAJEVO - Beživotno tijelo nepoznatog muškarca, najvjerovatnije migranta, izvučeno je danas iz rijeke Une u centru Bihaća.

U Sarajevu pronađeno tijelo muškarca

​SARAJEVO - Jutros oko 04:45 časova ispred stambene zgrade u ulici Envera Šehovića u sarajevskom naselju Dolac Malta pronađeno je beživotno tijelo muškarca.

Jezero Mid se smanjuje i otkriva ostatke ljudskih tijela

LAS VEGAS - U jezeru Mid kod Las Vegasa, čiji se nivo smanjuje zbog suše, pronađeno je još ljudskih ostataka nakon što je 1. maja u buretu otkriveno jedno tijelo.

Šta se dešava sa tijelom ako potpuno izbacite masti iz ishrane

Masti igraju ključnu ulogu u mnogim tjelesnim funkcijama. Ako ih ne konzumirate, doživjećete mnoge negativne posljedice po zdravlje.

Tragedija kod Bratunca: Konj se vratio bez vlasnika, policija pronašla tijelo

BRATUNAC - Pripadnici Policijske stanice Bratunac su na makadamskom putu u mjestu Burnice pronašli tijelo mještanina Drage R. (63).

Pronađeno tijelo nestale Dubičanke

KOZARSKA DUBICA - Tijelo Ljube Jaćimović iz Kozarske Dubice čiji je nestanak prijavljen 13. aprila ove godine, pronađeno je juče u rijeci Uni u mjestu Čuklinac opština Kozarska Dubica.

Nakon požara u Sarajevu pronađeno ugljenisano tijelo

SARAJEVO - U Odobašinoj ulici na području Opštine Centar u Sarajevu sinoć oko 21:50 sati pronađeno je ugljenisano tijelo, za sada, nepoznate osobe.

Kako anksioznost utiče na naše tijelo

Većina ima neku vrstu anksioznost s vremena na vrijeme, ali hronična anksioznost može značajno da ometa kvalitet života. Iako je najpoznatija po promjenama u ponašanju, anksioznost takođe može da ima ozbiljne posljedice na fizičko zdravlje.

Kod Zaprešića nađena dva tijela: "Sumnja se da je majka ubila dijete"

ZAGREB - Danas su u Donjoj Bistri oko 12.29 u porodičnoj kući nađena dva tijela, objavila je policija. Policija je tijela našla po dojavi člana porodice.

Tijelo pronađeno u bašti banjalučkog kafića

BANJALUKA - Nakon prijave da je u bašti banjalučkog kafića pronađeno beživotno tijelo, policija je izašla na teren i toku je uviđaj, potvrđeno je "Nezavisnim".

Tijelo bebe pronađeno na deponiji u Ljubiji, smrt nasilna

PRIJEDOR - Tijelo novorođenčeta pronađeno je na deponiji za odlaganje otpada u Ljubiji, kod Prijedora, a utvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti, saopšteno je danas iz policije.

Kašičica ovog sastojka u kafi svako jutro topi masnoću u tijelu

​Ako volite ukus cimeta u slatkišima i niste alergični na njega, svakako možete da isprobate ovu metodu za topljenje viška masnoće u tijelu.

Tijelo policijskog inspektora pronađeno u jezeru

TUZLA - Beživotno tijelo 43-godišnjeg muškarca pronađeno je i izvučeno iz vode Rajskog jezera u živiničkom naselju Bašigovci. Potvrđeno je da se radi o M.B. koji je bio inspektor u MUP-u TK.

Završena obdukcija tijela pronađenog u Dunavu

Obdukcija dijelova tijela, koji su nađeni u Dunavu kod Kostolca, završena je juče.

Pronađeno tijelo u Dunavu, naložena obdukcija

POŽAREVAC - Iz Dunava kod Kostolca danas je izvučeno beživotno tijelo nepoznate osobe.

Najčitanije