Tijelo

Pronađeno tijelo muškarca u kući u Kalesiji

TUZLA - Tijelo šezdesetogodišnjeg muškarca H.H. pronađeno je u kući u kalesijskom naselju Vukovije Gornje, rečeno je danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Tijelo muškarca pronađeno u kamionu u Banjaluci

BANJALUKA - Beživotno tijelo muškarca pronađeno je danas u popodnevnim česovima u kamionu u Ulici Ilije Garašanina na parking prostoru carine, saznaju „Nezavisne“.

Pronađeno tijelo u rijeci Bosni

DOBOJ - U koritu rijeke Bosne, u mjestu Grapska Donja, kod Doboja, pronađeno je beživotno tijelo osobe inicijala H.H., čiji nestanak su Policijskoj stanici Doboj 2, 15. februara, prijavili građani.

Državljanin BiH priveden zbog smrti djevojke u Zagrebu

ZAGREB - Radoje R., 30-godišnji državljanin BiH s prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je zbog smrti maloljetne djevojke čije je tijelo pronađeno u subotu ujutro u zagrebačkom naselju Sopot. Tijelo 16-godišnje djevojke nađeno je pred podrumom jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih.

Tijelo maloljetnice umotano u tepih pronađeno u Zagrebu

ZAGREB - Policija je utvrdila je identitet devojke čije je beživotno tijelo umotano u tepih pronađeno u novozagrebačkom naselju Sopot na ulazu u podrum zgrade.

Pronađeno beživotno tijelo muškarca, policija traga za njegovim sinom

BRČKO- Tijelo Slaviše Jovičevića (63) pronađeno je u srijedu u njegovoj kući u Novom naselju u Brezovom Polju kod Brčkog, a on je ubijen hicima iz automatske puške.

Pronađeno tijelo u Savi

SARAJEVO - Pripadnici jedinica za spašavanje na vodi i pod vodom Federalne uprave civilne zastite (FUCZ) u rijeci Savi, deset metara od obale, pronašli su beživotno tijelo.

Leš muškarca umotan u najlone pronađen u Beogradu

BEOGRAD - Muški leš pronađen je jutros oko 9 sati u parku na Savskom vencu u Beogradu.

Pronađeno tijelo, sumnja se da je smrt nastala zbog predoziranja

NOVI PAZAR - Tijelo muškarca pronađeno je oko 16.00 sati u širem centru Novog Pazara, prenosi portal Indeksonline.

Detoks tijela i uma: Kako se oporaviti od praznika

Odmaknite nakratko prste od kutije s kolačima i daljinskog upravljača i napravite lagani praznični detoks tijela i uma. Ako ste srećnici koji imaju nekoliko slobodnih dana, relaksirajte se koliko možete i napunite baterije, tako da orni uđete u novu godinu.

Najčitanije