Tijelo

Poznat identitet muškarca čije je tijelo izvučeno iz Trebišnjice

TREBINJE - U Trebišnjici je u četvrtak ujutro pronađeno tijelo Save Rikala (68), rečeno je Srni u Policijskoj upravi Trebinje.

Nema tragova nasilja na tijelu muškarca pronađenom u Trebišnjici

TREBINJE - Spoljašnjim pregledom tijela muškarca starije dobi, koje je danas plutalo rijekom Trebišnjicom u Trebinju, utvrđeno je da nema tragova nasilja.

Tijelo muškarca pronađeno u Trebišnjici

TREBINJE - Tijelo starijeg muškarca pronađeno je jutros kako pluta Trebišnjicom, potvrdio je Srni načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Tijelo muškarca pronađeno u Banjaluci

BANJALUKA - Tijelo muške osobe pronađeno je juče u banjalučkom naselju Starčevica, u Ulici Koste Jarića, saznaju „Nezavisne“.

U ruševnom objektu u Mostaru pronađeno tijelo

MOSTAR - U ulici Mladena Balorde u mostarskom naselju Carina jutros je u jednom ruševnom objektu pronađeno tijelo.

Šta se zapravo dešava u tijelu kada jedemo brzo?

Ljudi koji (pre)brzo jedu, uzimaju velike zalogaje i brzo gutaju pa slina i enzimi ne stignu da “podmažu” hranu i “razbiju” je na manje dijelove prije nego što dospije u želudac. Kada brzo jedemo takođe gutamo puno vazduha što može uzrokovati gasove i nadutost.

Pronađeno tijelo žene u Savi

BRČKO - Na brčanskom izletištu u rijeci Savi pronađeno je beživotno tijelo žene.

Tijelo nestalog Željka Pandžića pronađeno u Drini

FOČA - Višegradska policija identifikovala je lice pronađeno u rijeci Drini, a riječ je o Željku Pandžiću iz Istočnog Sarajeva, čiji je nestanak prijavljen 2. oktobra, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Na autoputu kod Zagreba pronađeno mrtvo tijelo

Na autoputu kod Zagreba jutros je pronađeno mrtvo tijelo.

Tijelo djevojke pronađeno u gepeku, uhapšen njen stanodavac

Tijelo dvadesetosmogodišnje M. S. iz stana u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, za kojom je policija tragala od juče popodne, pronađeno je kasno sinoć u gepeku automobila parkiranog u Nehruovoj ulici, a njen stanodavac N. K. je priveden nakon što je uhvaćen kako se sakriva u blizini.

Najčitanije