Tik Tok

Prodaja poslovanja TikToka u SAD pred novom preprekom

Potencijalni sporazum o prodaji američkog poslovanja TikToka nailazi na nove prepreke kako se bliži rok za prodaju koji je utvrdio predsjednik SAD Donald Tramp, što tu aplikaciju za razmjenu kratkih video sadržaja dovodi u rizik od realne zabrane rada.

TikTok šokiran Trampovom naredbom, ide na sud

Kompanija TikTok je saopštila danas da je šokirana izvršnom naredbom predsjednika SAD Donalda Trampa o zabrani ove aplikacije za dijeljenje video zapisa u zemlji, i najavila da će se obratiti sudovima u SAD kako bi obezbijedila fer tretman na američkom tržištu.

Majkrosoft novi vlasnik TikToka od septembra?

REDMOND - Američki IT div Majkrosoft potvrdio je da vodi pregovore s kineskom tehnološkom kompanijom BajtDens o preuzimanju njihove aplikacije za objavljivanje kratkih video klipova TikTok u SAD-u.

Pjesma banjalučanina Hot Hot Hot globalni izazov na Tik Toku

​Muzičar iz Banjaluke Aleksandar Vidaković, koji je posljednjih nekoliko godina karijeru gradio u Slovačkoj, objavio je novi singl "Patrick Swayze (Hot Hot Hot)", koji je postao globalni izazov na društvenoj mreži Tik Tok.

Aplikacija "Tik Tok" donirala 10 miliona za borbu protiv pandemije

"Tik Tok" jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu danas, nakon što su se ranije već udružili sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, sada su najavili da će agenciji donirati 10 miliona dolara za borbu protiv pandemije.

Propusti TikTok-a: Podaci korisnika bili u opasnosti

Popularna aplikacija TikTok imala je ozbiljne ranjivosti, zbog kojih su hakeri mogli da dobiju lične podatke i manipulišu korisničkim podacima.

Najčitanije