TikTok

TikTok zvijezde zarađuju do milion dolara po postu

Sjećate se dana kada su blogeri mogli da zarade veliku količinu novca za sponzorisane postove? Kasnije se to preselilo na društvene mreže, gdje su oni koji su bili posebno popularni na platformama poput Instagrama takođe mogli da zarade velike svote, ali sada izgleda da prelazimo na novu platformu: TikTok.

Američka mornarica zabranila TikTok

Američka mornarica zabranila je svojim službenicima korištenje popularne kineske aplikcije TikTok na službenim uređajima.

TikTok premašio 1,5 milijardi "skidanja"

Društvena mreža TikTok dosegla je 1,5 milijardi downloada. Prema izvještaju Business Insidera, TikTokov rast pripisuje se velikom skoku broja korisnika iz Indije koji čine 31 odsto svekupnih downloada, dok ih iz SAD-a stiže svega 8.2 odsto.

Vlasnik TikToka predstavlja svoj prvi pametni telefon

Pametni telefon kompanije u čijem je vlasništvu društvena mreža TikTok, ByteDance, je sada dostupan. Jianguo Pro 3 je prvi pametni telefon kompanije ByteDance.

FACEBOOK JE PROŠLOST? Koje društvene mreže koriste mladi

Iako većina korisnika zna samo za one najpoznatije mreže, kada otvorite neku od "prodavnica" aplikacija za mobilne telefone, vidjećete na stotine društvenih mreža koje se svakodnevno pojavljuju, priključuju i gase.

Društvena mreža TikTok prestigla Facebook i Instagram

​Kineska aplikacija TikTok, koja omogućuje snimanje kratkih video klipova, prestigla je Facebook i Instagram i postala treća aplikacija po broju preuzimanja u svijetu.

Najčitanije