Tjentište

Edo Maajka za "Nezavisne": Tjentište je nada u nove naraštaje

Drugi dan osmog "Nektar OK festa" na Tjentištu, u srcu Nacionalnog parka "Sutjeska", obilježila je plejada vrhunskih muzičara, a jedan od najupečatljivijih nastupa imao je Edo Maajka, koji je repovao na bini u kampu.

Apokaliptika moćnim nastupom obilježila prvo veče Nektar OK Festa

Apokaliptika je publici na Nektar OK Festu na Tjentištu priuštila muzički spektakl kakav se rijetko viđa.

Apokaliptika: Sve je lijepo, srećni smo na Tjentištu

Za sad sve izgleda veoma lijepo i srećni smo što smo ovdje, jedva čekamo kontakt s publikom, rekao je Eika Topinen, jedan od osnivača Apokaliptike, koja nastupa na Nektar OK Festu.

Na Tjentištu počeo osmi Nektar OK Fest

Osmi Nektar OK Fest zvanično je počeo na jednoj od zasigurno najljepših destinacija u regionu pres-konferencijom, kojoj su prisustvovali organizatori i partneri festivala.

Maja Cvetković "Nezavisne": Bitno da se festivali razvijaju i sačuvaju dobru atmosferu

Jako sam vezana za moj instrument. To je moja najveća radost i hvala mu za sve lepe trenutke koje mi je u životu omogućio. Sve je od njega poteklo i to ništa drugo ne može da mi zameni.

Edo Maajka za "Nezavisne": Učimo djecu da ne valja biti izvan krda

Džaba ti je digitalno doba ako se bojiš osude okoline, šta će reći u školi ili u gradu na činjenicu što si drukčiji i drukčije razmišljaš, sad to vide na statusu odmah, svi.

Davor Gobac za "Nezavisne": Rokenrol će postojat' dokle će postojat' svijeta

Davor Gobac frontmen je legendarnog "Psihomodo popa", zagrebačkog benda koji zbog autentičnog muzičkog izričaja već decenijama suvereno vlada regionalnom rok scenom, a nastup ovog benda najavljen je za 17. jul na Main stageu osmog "Nektar OK festa".

Neno Belan za "Nezavisne": Napravićemo slavlje na "OK festu"

Neno Belan izdanak je splitske rok škole iz osamdesetih godina prošlog vijeka, koji će sa svojim bendom "Fiumens" nastupiti na predstojećem "OK festu". Festival se održava na Tjentištu u Nacionalnom parku "Sutjeska" od 15. do 17. jula, a Belan tokom svog nastupa obećava presjek svoje bogate karijere.

"Nektar OK fest": Pozitivne emocije i vrhunska atmosfera preplavili Tjentište

Pozitivna atmosfera, izvanredna muzika i nevjerovatan naboj pozitivne energije ponovo su se uselili u dolinu Sutjeske, gdje je "Nektar OK fest" napravio još jedno veče za pamćenje.

Rundek za "Nezavisne": Dugovi prema životu na ovoj planeti su došli na naplatu

Svestrani umjetnik i jedan od najpoznatijih i najpriznatijih muzičara regiona Darko Rundek već četiri decenije podjednako uspješno kotira na sceni, a ovog ljeta povratak festivala slaviće sa svojom publikom na "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji se održava od 13. do 15. avgusta.

Đule za "Nezavisne": Umesto distance, očekujte emotivnu konstantu

Posle skoro dva meseca provedena između četiri zida, pomisao na to da ćemo ponovo biti koncertno aktivni čini nas srećnim. Zadovoljstvo nam je da drugi put nastupamo na 'OK festu' na Tjentištu, rekao je Zvonimir Đukić Đule iz grupe "Van Gogh" povodom nastupa na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa" na Tjentištu.

Vatra sa privatnog imanja zapalila šumu smrče

FOČA - Radnici fočanskog Šumskog gazdinstva "Maglić" ulažu velike napore da stave pod kontrolu šumski požar u rejonu sela Prijeđel, na putu Foča - Tjentište.

"Nektar OK fest" na Tjentištu od 17. do 19. jula

Sedmo izdanje muzičkog festivala "Nektar OK fest" biće održano na Tjentištu od 17. do 19. jula, saopštili su danas organizatori.

Normalizovan saobraćaj na Tjentištu

BANJALUKA - Na magistralnom putu Foča-Gacko u mjestu Tjentište saobraćaj je normalizovan nakon završenog policijskog uviđaja saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustavljen saobraćaj na Tjentištu

BANJALUKA - Na Tjentištu, na magistralnom putu Foča-Gacko, zbog saobraćajne nezgode potpuno obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpskoj.

Najčitanije