Tjentište

"Nektar OK fest": Pozitivne emocije i vrhunska atmosfera preplavili Tjentište

Pozitivna atmosfera, izvanredna muzika i nevjerovatan naboj pozitivne energije ponovo su se uselili u dolinu Sutjeske, gdje je "Nektar OK fest" napravio još jedno veče za pamćenje.

Rundek za "Nezavisne": Dugovi prema životu na ovoj planeti su došli na naplatu

Svestrani umjetnik i jedan od najpoznatijih i najpriznatijih muzičara regiona Darko Rundek već četiri decenije podjednako uspješno kotira na sceni, a ovog ljeta povratak festivala slaviće sa svojom publikom na "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji se održava od 13. do 15. avgusta.

Đule za "Nezavisne": Umesto distance, očekujte emotivnu konstantu

Posle skoro dva meseca provedena između četiri zida, pomisao na to da ćemo ponovo biti koncertno aktivni čini nas srećnim. Zadovoljstvo nam je da drugi put nastupamo na 'OK festu' na Tjentištu, rekao je Zvonimir Đukić Đule iz grupe "Van Gogh" povodom nastupa na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa" na Tjentištu.

Vatra sa privatnog imanja zapalila šumu smrče

FOČA - Radnici fočanskog Šumskog gazdinstva "Maglić" ulažu velike napore da stave pod kontrolu šumski požar u rejonu sela Prijeđel, na putu Foča - Tjentište.

"Nektar OK fest" na Tjentištu od 17. do 19. jula

Sedmo izdanje muzičkog festivala "Nektar OK fest" biće održano na Tjentištu od 17. do 19. jula, saopštili su danas organizatori.

Normalizovan saobraćaj na Tjentištu

BANJALUKA - Na magistralnom putu Foča-Gacko u mjestu Tjentište saobraćaj je normalizovan nakon završenog policijskog uviđaja saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustavljen saobraćaj na Tjentištu

BANJALUKA - Na Tjentištu, na magistralnom putu Foča-Gacko, zbog saobraćajne nezgode potpuno obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpskoj.

Belgijanac se izgubio na Tjentištu, pronađen putem GPS-a

​FOČA – Belgijski državljanin izgubio se jutros u Nacionalnom parku Sutjeska, ali je brzom reakcijom fočanske policije pronađen putem GPS koordianta njegovog telefona.

Francuski karavan pežo vozila vjeran Tjentištu

FOČA - Više od 800 mladih Francuza, učesnika "Vožnje Evropom", stiglo je večeras na Tjentište sa 260 vozila "pežo 205".

Sa 250 pežo vozila na Tjentište stiže 840 Francuza

Neobični karavan iz Francuske pod nazivom "Vožnja Evropom", koji ove godine čini 840 učesnika u 250 vozila marke "pežo 205", posjetiće sutra Nacionalni park "Sutjeska".

Najčitanije