Toalet

Zašto ne biste smjeli nositi mobilni telefon u toalet

Naprezanje očiju dok pretražujete internet nad ekranom mobilnog telefona u nekim situacijama može biti pogubno i za vašu stražnjicu, tvrdi doktorka Sara Jarvis, iz Velike Britanije.

Moderni toalet u Banjaluci posjećen 773 puta

BANJALUKA - Prvi javni samočisteći toalet u Banjaluci, postavljen na parkingu nekadašnje stare autobuske stanice, od kraja jula, kada je postavljen, koristilo je 773 građana, podaci su Odjeljenja za komunalne poslove.

Trampov lik na četki za WC šolju

Kompanija ručnih proizvoda Etsy, čija je misija da ostvari pozitivan uticaj na društvo, ekonomiju i okolinu, u ponudi ima novi artikal - četku za WC šolju sa likom američkog predsjednika Donalda Trampa, čija je cijena 23,50 dolara.

Sajam novih toaleta u Pekingu

Milijarder i filantrop Bil Gejts s teglom ljudskog izmeta pored sebe na podijumu, otvorio je sajam novih toaleta u Pekingu (Reinvented Toilet).

Tramp ismijan na Twitteru zbog "toalet papira"

Dok se Donald Tramp u četvrtak ukrcavao na "Air Force One", kamere su snimile pomalo neugodan detalj na njegovoj cipeli.

Evo koliko vremena muškarci provode u WC-u da bi bili u tišini

Nerijetko se može čuti da se ljudi žale kako nemaju dovoljno vremena za sebe. Ipak, čini se da to nije slučaj s muškarcima jer su pronašli rješenje - oni, naime, provedu čak sedam sati skrivajući se u kupaonici samo da bi bili u miru i tišini.

Spas od tri sastojka za mirisan toalet

Da ne biste svaki put morale četkom i jakim sredstvima da ribate wc šolju, predlažemo da isprobate šumeće tablete. Napravićete ih lako i biće vam velika pomoć u održavanju higijene toaleta.

Zašto je Kim tokom posjete Singapuru imao pokretni toalet?

SINGAPUR - Sjevernokorejski službenici osigurali su sve aspekte i područja oko svog lidera Kima Džong Una u Singapuru. Kim se vozio u limuzini koja je otporna na metke i okružena tjelohraniteljima.

Na isti broj radnika duplo manje toalet-papira

SARAJEVO - Služba za zajedničke poslove institucija BiH raspisala je novi javni natječaj za kupovinu higijenskog materijala za potrebe državnih institucija u periodu 12 mjeseci, za šta je planirano oko 644.000 KM.

Zašto toalet-papir nije dobro rješenje za brisanje

Postoje dva razloga zbog kojih klasičan toalet-papir nije najbolji izbor za brisanje anusa, tvrde doktori.

Najčitanije