Tokio

Tokio dobija dio "Diznilenda" inspirisan filmom "Ljepotica i zvijer"

Novi dio tokijskog zabavnog parka "Diznilend", koji je inspirisan filmom "Ljepotica i zvijer", biće otvoren 28. septembra, poslije višemjesečnog odlaganja prouzrokovanog pandemijom korona virusa.

Vakcina nije uslov za održavanje Olimpijskih igara u Tokiju

Vakcina nije uslov za održavanje odgođenih Ljetnih olimpijskih i paraolimpijskih igara sljedeće godine, rekao je u petak izvršni direktor Igara u Tokiju.

Providni javni toaleti u Tokiju da prolaznici vide da li je slobodno

Javni toaleti sa providnim staklenim zidovima osvijetljeni kao "prelijepi fenjeri" postavljeni su na ulice Tokija.

Serhio Rodrigez se vraća u reprezentaciju Španije na OI u Tokiju?

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sljedeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Moguće proglašenje vanredne situacije u Tokiju

TOKIO - Tokio bi mogao da proglasi vanrednu situaciju ukoliko bi došlo do daljeg pogoršanja situacije zbog virusa korona, upozorila je danas guverner japanske prijestonice Juriko Koike.

Na pomolu novo pomjeranje ili otkazivanje OI u Tokiju

Ljetne olimpijske igre u Tokiju zbog pandemije virusa korona nisu održane ove godine nego su odgođene za sljedeću, a prema posljednjim informacijama, više od 70 odsto Japanaca ne želi da glavni grad ove zemlje bude domaćin Igara.

Najviši stepen upozorenja zbog virusa korona u Tokiju

TOKIO - Stručnjaci zdravstvenih službi objavili su danas najviši stepen upozorenja na virus korona u Tokiju zbog rekordnog broja zaraženih.

Tokio: Klaster povezan sa pozorišnom predstavom

Zdravstveni eksperti u Tokiju apelovali su na više od 800 gledalaca jedne pozorišne predstave da se testiraju na virus korona, nakon što je potvrđeno da su članovi mužicke grupe koji su nastupali u toj predstavi zarazili najmanje 20 osoba.

I Tokio bilježi rekrodan porast slučajeva virusa korona

TOKIO - U Tokiju je su posljednja 24 sata prijavljena 224 nova slučaja virusa korona, što je najveći dnevni bilans od početka epidemije.

Diznilend u Tokiju otvoren nakon četiri mjeseca

Diznilend u Tokiju ponovo je otvoren danas nakon četiri meseca pauze u radu zbog pandemije.

Najčitanije