Tom Henks

Tom Henks upao na vjenčanje dvije žene

Slavni oskarovac ponovno je uspio da iznenadi javnost i fanove, nakon što se nepozvan pojavio na vjenčanju istopolnog para u Santa Monici.

Tom Henks u novom SF ostvarenju

Objavljen je trejler za novi SF "Finch", u kome glavnu ulogu tumači Tom Henks.

Tom Henks i Rita Vilson zvanično postali državljani Grčke

Američki glumački par Tom Henks i Rita Vilson zvanično su postali državljani Grčke, saopštio je na svom Instagram nalogu grčki premijer Kirjakos Micotakis.

Tom Henks o borbi s kovidom-19: "Kao da su mi kosti bile od krekera"

Holivudski glumac Tom Henks gostovao je u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert", u kojoj je govorio o svom iskustvu i borbi sa koronavirusom, te istakao da je imao osjećaj kao da su mu kosti od krekera.

Tom Henks i Rita Vilson dali krv za razvoj vakcine protiv korone

Nakon oporavka od virusa korona glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson donirali su krv kao pomoć u razvoju vakcine protiv ovog virusa, pošto su otkrili da imaju antitijela.

Tom Henks pisao dječaku imena Korona koji je zlostavljan proteklih dana

Američki glumac Tom Henks poslao je pismo i pisaću mašinu dječaku imena Korona iz Australije kojeg su proteklih dana mnogi zlostavljali zbog njegovog imena.

Rita Vilson o koroni: Bila sam umorna, nisam mogla da hodam

Glumci Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson tokom boravka u Australiji oboljeli su od virusa korona. Oni su proveli nekoliko dana u bolnici u Kvinsu, a zatim i neko vrijeme u izolaciji u iznajmljenoj kući u Australiji, nakon čega su se vratili u Ameriku.

Žena Toma Henksa progovorila o liječenju od virusa korona

Rita Vilson, američka glumica i supruga slavnog oskarovca Toma Henksa, juče se putem videopoziva uključila u emisiju “CBS This Morning” voditeljke Gejle King u kojoj je prenijela vlastito iskustvo s hlorokinom – kontroverznim lijekom koji se inače koristi u borbi protiv malarije, a za kojeg brojni tvrde da pomaže u borbi protiv vladajućeg virusa korona.

Tom Henks i njegova supruga otpušteni iz bolnice

Glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson otpušteni su iz bolnice u Australiji pet dana nakon što im je dijagnostikovan korona virus, prenosi AP australijske medije.

Tom Henks i njegova supruga zaraženi virusom korona

​Američki glumac i oskarovac Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, pozitivni su na virus korona, objavio je Henks u srijedu na društvenim mrežama.

Najčitanije