Tom Henks

Knjiga priča glumca Toma Henksa uskoro u Srbiji

BEOGRAD - Ime Toma Henksa znaju svi ljubitelji "sedme umjetnosti", jer ga smatraju za jednog od majstora glume naših dana, a sada je pokazao da je neočekivcano dobar pisaca.

Režiser Džoi Rajt i Tom Henks snimaju "Vrt zvjeri"

HOLIVUD - Prema pisanju esnafskog holivudskog dnevnika "Verajeti", u završnoj fazi su pregovori režisera Džoija Rajta da režira film "Vrt zvjeri" prema istoimenom romanu Erika Larsona, a čiji bi producent bio proslavljeni glumac, oskarovac Tom Henks, koji bi igrao i glavnu ulogu.

Tom Henks o svojoj supruzi nakon 29 godina braka

Glumac Tom Henks u braku je sa glumicom Ritom Vilson punih 29 godina. U nedavnom intervjuu, na kraju razgovora sa glumcem, novinar je iskoristio priliku da prokomentariše izgled njegove supruge rekavši da i "nakon 29 godina braka i dalje izgleda izazovno".

Tom Henks najbolji glumac svih vremena

Ako smatrate da je Tom Henks najbolji glumac u istoriji, sada imate i potvrdu za to.

Tom Henks ima savjet za mlade muškarce

Tom Henks je u nedavnom intervjuu, koji je dao za Vašington post na crvenom tepihu na promociji svog novog filma "The Post", rekao da bi mladi muškaci, koji tek za počinju svoje karijere, iz bilo koje oblasti, trebalo da rade za jake žene šefove.

Razotkriven Henksov genijalni um

Serija kratkih priča "Uncommon type" slavnog holivudskog glumca Toma Henksa ugledala je svjetlost dana. Objavljena je za magazin "One Story", na oduševljenje kritike.

Najčitanije