Tom Kruz

Tom Kruz pretjerao sa botoksom? Glumac otečen, komentari ne prestaju

Glumac Tom Kruz u nedavno se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku, a njegovo prisustvo nije prošlo nezapaženo.

Tom Kruz zajedno sa sinom, iznenađenje za javnost

Glumac je sa Konorom (26), koji živi na Floridi, pratio utakmicu između "Gigants"-a i "LA Dodgers"- a.

Svemirski turisti iz orbite imali poruku za Toma Kruza

Svemirski turisti koji već 48 sati kruže oko Zemlje u svemirskom brodu "Spejs eksa" razgovarali su iz orbite sa slavnim glumcem Tomom Kruzom, zvonom su dali znak za zatvaranje berze i odgovarali na pitanja djece koja se liječe od raka u bolnici "Sent Džud" u Memfisu.

Tom Kruz opet podivljao: Otkazi pljušte, glumac van sebe od bijesa

Tom Kruz očito nikako ne može da se pomiri sa ljudima koji se ne pridržavaju epidemioloških mjera na snimanju. Naime, u toku je rad na filmu "Nemoguća misija 7", a holivudska zvijezda je ponovo bjesnila.

Tom Kruz snima sedmu "Nemoguću misiju" u Rimu

Američki glumac Tom Kruz počeo je u Rimu snimanje sedmog nastavka filma "Nemoguća misija", u režiji Kristofera Mekkarija, saopštila je danas skupština grada Rima.

Glumci koji su uticali na scenario uništili filmove

Glumci po dobijanju angažmana na određenom filmu dobijaju i scenarije kojih treba da se drže tokom snimanja. Ipak, najveće zvijezde Holivuda često odlučuju da uloge iznesu na način na koji oni misle da je najbolji, suprotno željama reditelja. Ovakvi potezi su često narušavali kvalitet filmova.

Tom Kruz želi da snima film samo u Veneciji

Zbog pandemije korona virusa snimanje filma "Mission Impossible 7" bilo je obustavljeno. Kako navode mediji Tom Kruz želi da snima film samo u Veneciji.

Tom Kruz u karantinu zbog virusa korona?

Holivudski glumac Tom Kruz i ekipa filma "Nemoguća misija" koji se snima u Veneciji, smješteni su u karantin zbog virusa kprona koji se širi Italijom.

Tom Kruz pretjerao s botoxom?

Nije tajna da mnoge holivudske zvijezde, u pokušaju da očuvaju mladolik izgled, pribjegavaju estetskim zahvatima, a među njima se, sudeći po fotkama, našao i Tom Kruz.

Zelenski primio holivudsku zvijezdu: Tom Kruz u Ukrajini

KIJEV- Ukrajinski čelnik ne pokušava samo da šarmira američkog predsjednika Donalda Trampa - on se takođe, okrenuo glumcu Tomu Kruzu, prenosi AP.

Najčitanije