Tom Kruz

Glumci koji su uticali na scenario uništili filmove

Glumci po dobijanju angažmana na određenom filmu dobijaju i scenarije kojih treba da se drže tokom snimanja. Ipak, najveće zvijezde Holivuda često odlučuju da uloge iznesu na način na koji oni misle da je najbolji, suprotno željama reditelja. Ovakvi potezi su često narušavali kvalitet filmova.

Tom Kruz želi da snima film samo u Veneciji

Zbog pandemije korona virusa snimanje filma "Mission Impossible 7" bilo je obustavljeno. Kako navode mediji Tom Kruz želi da snima film samo u Veneciji.

Tom Kruz u karantinu zbog virusa korona?

Holivudski glumac Tom Kruz i ekipa filma "Nemoguća misija" koji se snima u Veneciji, smješteni su u karantin zbog virusa kprona koji se širi Italijom.

Tom Kruz pretjerao s botoxom?

Nije tajna da mnoge holivudske zvijezde, u pokušaju da očuvaju mladolik izgled, pribjegavaju estetskim zahvatima, a među njima se, sudeći po fotkama, našao i Tom Kruz.

Zelenski primio holivudsku zvijezdu: Tom Kruz u Ukrajini

KIJEV- Ukrajinski čelnik ne pokušava samo da šarmira američkog predsjednika Donalda Trampa - on se takođe, okrenuo glumcu Tomu Kruzu, prenosi AP.

Tom Kruz se od svake svoje žene razveo kad su one imale 33 godine

Holivudski zavodnik Tom Kruz ženio se čak tri puta, ali nijedna bračna zajednica nije potrajala "dok ih smrt ne rastavi". Ono što je veoma interesantno jeste da se on od svake supruge razveo kada su one imale 33 godine.

Tom Kruz u vezi sa Elizabet Mos?

Elizabet Mos, zvijezda serije "Sluškinjina priča", pokušava da se suzdrži i zaštiti svoj privatni život od sablasnih tabloida koji se miješaju u svaki kutak tog prostora, ali kako vrijeme prolazi, ne može a da ne oda tajnu svoje nove ljubavi za koju je, prema riječima izvora, veoma zagrejana!

Tom Kruz zabranio Nikol Kidman da prisustvuje vjenčanju njihovog sina

Holivudski glumac Tom Kruz (56) zabranio je svojoj bivšoj ženi i koleginici Nikol Kidman (51) da prisustvuje vjenčanju njihovog usvojenog sina Konora (24), prenose svjetski mediji.

Tom Kruz neće glumiti u nastavku filma "Jack Reacher" jer je prenizak

Tom Kruz se neće pojaviti u novoj obradi filma jer je prenizak za ulogu. Ovu odluku je donio tvorac filma Li Čajld navodeći da bi glavna uloga trebala biti visoka oko 190 centimetara.

Tom Kruz ne želi da viđa kćerku zbog vjere?

Tom Kruz odlučio je da ne želi viđati svoju kćerku Suri zbog činjenice da nije scijentolog, prenosi "Evoke".

Najčitanije