Tom Kruz

Tom Kruz pretjerao s botoxom?

Nije tajna da mnoge holivudske zvijezde, u pokušaju da očuvaju mladolik izgled, pribjegavaju estetskim zahvatima, a među njima se, sudeći po fotkama, našao i Tom Kruz.

Zelenski primio holivudsku zvijezdu: Tom Kruz u Ukrajini

KIJEV- Ukrajinski čelnik ne pokušava samo da šarmira američkog predsjednika Donalda Trampa - on se takođe, okrenuo glumcu Tomu Kruzu, prenosi AP.

Tom Kruz se od svake svoje žene razveo kad su one imale 33 godine

Holivudski zavodnik Tom Kruz ženio se čak tri puta, ali nijedna bračna zajednica nije potrajala "dok ih smrt ne rastavi". Ono što je veoma interesantno jeste da se on od svake supruge razveo kada su one imale 33 godine.

Tom Kruz u vezi sa Elizabet Mos?

Elizabet Mos, zvijezda serije "Sluškinjina priča", pokušava da se suzdrži i zaštiti svoj privatni život od sablasnih tabloida koji se miješaju u svaki kutak tog prostora, ali kako vrijeme prolazi, ne može a da ne oda tajnu svoje nove ljubavi za koju je, prema riječima izvora, veoma zagrejana!

Tom Kruz zabranio Nikol Kidman da prisustvuje vjenčanju njihovog sina

Holivudski glumac Tom Kruz (56) zabranio je svojoj bivšoj ženi i koleginici Nikol Kidman (51) da prisustvuje vjenčanju njihovog usvojenog sina Konora (24), prenose svjetski mediji.

Tom Kruz neće glumiti u nastavku filma "Jack Reacher" jer je prenizak

Tom Kruz se neće pojaviti u novoj obradi filma jer je prenizak za ulogu. Ovu odluku je donio tvorac filma Li Čajld navodeći da bi glavna uloga trebala biti visoka oko 190 centimetara.

Tom Kruz ne želi da viđa kćerku zbog vjere?

Tom Kruz odlučio je da ne želi viđati svoju kćerku Suri zbog činjenice da nije scijentolog, prenosi "Evoke".

Šesti film 'Nemoguća misija' za dva dana zaradio 61 milion dolara

Šesti film serijala 'Nemoguća misija', u kome Tom Kruz i dalje izvodi neke od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, dobro je počeo. Za samo dva dana prikazivanja uspio je da zaradi 61 milion dolara.

Tom Kruz povrijeđen na snimanju "Nemoguće misije"

Poznati holivudski glumac Tom Kruz je za potrebe svog novog filma "Nemoguća misija: Raspad sistema" već slomio nogu, a kako bi snimio najopasniji dio filma, izveo je zloglasni "halo" skok iz aviona.

Tom Kruz u novom filmu radio nevjerovatne stvari

Glumac Tom Kruz je za potrebe snimanja novog filma Nemoguća misija (Mission: Impossible – Fallout) padobranom izveo opasan halo skok sa visine od 7,6 kilometara.

Najčitanije