Tomislavgrad

Prvi slučaj zaraze u Tomislavgradu

MOSTAR - U protekla 24 časa u Bolnici u Mostaru testirano je 17 uzoraka sa područja Livanjskog kantona na prisustvo virusa korona od kojih je jedan bio pozitivan, i to iz Tomislavgrada.

Muškarac iz Tomislavgrada nije zaražen virusom korona

MOSTAR - Muškarac iz Tomislavgrada, koji je u ponedjeljak primljen na Kliniku za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar pod sumnjom na zarazu virusom korona, nije zaražen tim virusom.

Muškarac iz Tomislavgrada prebačen u Mostar, sumnja na virus korona

TOMISLAVGRAD - Krizni štab Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) potvrdio je sumnje na pojavu virusa korona u Tomislavgradu.

Vlasnik kafane osumnjičen da je pretukao taksistu jer je vozio konobaricu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona uhapsili su 47-godišnjeg B. R. iz Tomislavgrada zbog sumnje da je fizički napao taksistu dok je obavljao usluge prevoza.

Pretučen taksista u Tomislavgradu

TOSMISLAVGRAD - Pripadnici MUP-a Hercegbosanskog kantona (HBK) pronašli su i uhapsili B.R. (47) iz Tomislavgrada zbog sumnje da je fizički napao taksistu dok je obavljao usluge prevoza.

Ljekari se bore za život dvojice mladića

TOMISLAVGRAD - Dva mladića teško su povrijeđena prilikom slijetanja automobila sa magistralnog puta Tomislavgrad - Posušje i za njihove živote bore se ljekari u mostarskoj bolnici.

Kod Tomislavgrada obnovljena stilizovana zastava sa ustaškim simbolom

TOMISLAVGRAD - Hrvatska zastava sa stilizovanom šahovnicom iscrtana na magistralnom putu u Šujici pored Tomislavgrada, obnovljena je na inicijativu građana.

Q groznicom zaraženo 275 ovaca kod Tomislavgrada

TOMISLAVGRAD - U selu Rašćanima kod Tomislavgrada pojavila se Q groznica, a prema informacijama Veterinarske stanice Tomislavgrad do sada je kod 275 ovaca iz tri različita stada dijagnostifikovana ta bolest.

Zemljotres na području Tomislavgrada

SARAJEVO - Zemljotres jačine 3,4 stepena po Rihteru pogodio je područje Tomislavgrada, objavljeno je na sajtu Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U direktnom sudaru kod Tomislavgrada povrijeđeno više osoba

​TOMISLAVGRAD - Više osoba povrijeđeno je u direktnom sudaru koji se dogodio jutros oko 7.30 sati na magistralnom putnom pravcu Tomislavgrad - Šujica pored tomislavgradskog naselja Mokronoga.

Najčitanije