Torba

Detalj zbog kojeg će jeftina torba izgledati 10 puta skuplje

​Prema pisanju stranice 'Who What Wear', posljednjih nekoliko sezona najbolje i najbrže prodaju se torbe koje imaju jednu zajedničku karakteristiku.

U centru Kalesije pronađena torba sa 150.000 KM

KALESIJA - U četvrtak oko podne ispred kalesijskog hotela "Košuta", pronađena je torba u kojoj se nalazilo oko 75.000 evra. Torba je vraćana vlasniku sa punim iznosom novca.

Basket Bag simbol ljetne mode

Pojavile su se odjednom i čini se da nemaju namjeru da siđu sa modnog trona u svijetu propratnih detalja. Malo ko bi pretpostavio da će tašna koja izgleda poput korpe postati ultimativni modni aksesoar, ali postala je!

Ženi sa ramena otrgnuo torbu u kojoj je bilo 300.000 KM

BIJELJINA - Bijeljinska policija je rasvjetlila tešku krađu koja se desila 28. marta kada je radnica jednog preduzeća prijavila da joj je ukradena torba u kojoj se nalazilo 300.000 KM.

Savršena ljetna Gucci torba od 1.700 dolara

​U pravo vrijeme za ljeto, Gucci brend je predstavio sasvim novu varijaciju svoje slavne štepane kožne torbe.

Ormarići olakšali školske torbe

​TREBINJE - Osnovna škola "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju, u sklopu programa Republičkog pedagoškog zavoda RS koji se odnosi na smanjenje težine đačkih torbi, nabavila je školske ormariće za učenike od drugog do petog razreda, za šta je škola izdvojila 2.500 KM.

Torba otkriva nešto o vama

Kako najčešće nosite torbu? U ruci, preko ramena, na leđima? Možda mislite da to ništa ne govori o vama, ali Peti Vud, stručnjak za govor tijela, tvrdi suprotno.

Pucali mu na vozilo pa ukrali torbu s novcem

MOSTAR – N.P.(31) iz Mostara prijavio je u četvrtak PU Konjic da su mu dvije nepoznate osobe, kad se zaustavio na odmaralištu pored tunela Ivan sedlo, pucale na vozilo i ukrale torbu s novcem i osobnim stvarima, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Torbe koje će ukrasti pažnju svake žene

Na vremenske uslove nemamo uticaj, ali zato proljeće već sada možemo unijeti u svoje ormare, prije svega odabirom boja. Jedna od najpopularnijih proljećnih boja definitivno je žuta.

Prijedorčanin osumnjičen za krađu torbe sa oko 11.000 KM

PRIJEDOR - Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali J.K. (23) iz Prijedora osumnjičeno za krađu torbe u kojoj je bilo 5.000 evra i 1.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Najčitanije