Torcida

"Torcida" prijetila Srbima klanjem uz podršku Zagrepčana

Navijači Hajduka, pripadnici grupe "Torcida", skandirali su tokom fudbalske utakmice sa "Lokomotivom" u Zagrebu prijeteće slogane Srbima, uz ubilačke poruke.

Riječka odbornica iz HDZ izvinjava se zbog izjava o Srbima

RIJEKA - Ivona Milinović, gradska odbornica iz redova HDZ-a u Rijeci, izvinila se zbog izjava o Srbima tokom gostovanja u podcastu "Projekt Velebit" desničara Marka Jurića i osudila, kako je rekla, šovinističko ponašanje navijačke grupe "Torcida".

Napadač na Srbe je torcidaš koji je uletio na teren Poljuda?

Za pet huligana sa područja Splita je utvrđena sumnja da su učestvovali u napadu na Srbe u Uzdolju kod Knina.

Srbe kod Knina napali pripadnici Torcide

Nakon što je policija jutros saopštila da je uhapsila osam osoba koje se dovode u vezu s napadom na Srbe u Uzdolju, počinju da se otkrivaju i detalji oko toga ko su oni.

Torcida osnivača Indexa uporedila sa Arkanom

​Nakon teksta na hrvatskom portalu Index, u kome je navijačka grupa splitskog Hajduka, "Torcida", opisana kao grupa koju uglavnom čine desničari i ustašofili, u toku noći je u Splitu osvanuo transparent "Matija Babić = Arkan" kojim se osnivač tog portala Matija Babić izjednačava sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Ozbiljan problem Dalmacije - opasni kult Torcide

ZAGREB - Da li Torcidu, grupu navijača hrvatskog kluba Hajduk, čine desničari i ustašofili ili ćutljiva većina opkoljena bučnim i agresivnim ekstremistima, postavlja pitanje hrvatski portal Indeks, ocijenjujući da je "Kult Torcide" u Dalmaciji kontaminirao javne prostore, politiku, kafiće.

"Torcida" opet slavila zloglasne ustaške koljače

Navijači splitskog "Hajduka" danas su na utakmici u Zaprešiću na ogradi stadiona istakli transparent "Maksovi mesari", koji veliča zloglasnog ustaškog koljača iz Drugog svjetskog rata Vjekoslava Maksa Luburića.

Novi incident Torcide: Na tribini transparent 'Maksovi mesari'

Nakon što je nedavno na jednoj splitskoj ogradi osvanuo grafit koji veliča ustaški pokret, isti se sadržaj pojavio i na utakmici 1. HNL.

Tuča Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Uoči utakmice u sklopu prvenstva Hrvatske u malom fudbalu kojoj su u petak igrali Malonogometni klub 035 iz Slavonskog Broda i Malonogometni klub Futsal Dinamo iz Zagreba, u petak oko 18.40 sati u Slavonskom Brodu se sukobilo oko 130 pripadnika navijačkih grupa.

Revolucija u susjedstvu: Tuče "Torcide" i "Bed blu bojsa" u kavezu

Tuča navijača u kavezu - sudeći po pisanju portala Index.hr, ovo nije nevjerovatan scenario u Hrvatskoj.

Najčitanije