Toyota

Toyota prodala 10 miliona vozila Land Cruiser

​Toyota je krajem avgusta obilježila impresivan prodajni rezultat svog najstarijeg modela u gami.

Unikatna Toyota u kojoj će se voziti novi japanski car

Car Naruhito voziće se u ovom luksuznom kabrioletu tokom ceremonije krunisanja 22. oktobra.

Obnovljeni Daihatsu Sigra i Toyota Calya

​Astra Daihatsu Motor je indonežanska filijala japanske kompanije Daihatsu Motor koja proizvodi i MPV model Daihatsu Sigra. U ponudi je i njegov blizanac Toyota Calya, a oba su sada prošla kroz manje doterivanje.

Toyota radi na automobilu na solarni pogon

Japanski proizvođač automobila eksperimentiše sa hibridnim modelom Prius na solarni pogon koji bi anulirao potrebu za punjenjem električnih automobila na posebnim stanicama, a inspiraciju su našli u novim, tankim solarnim pločama za satelite.

Toyota testira Prius sa solarnim panelima

​Japanski proizvođač automobila Toyota Motor eksperimentiše s modelom Priusa na solarni pogon koji bi ukinuo potrebu za punjenjem električnih automobila na posebnim stanicama, a inspiraciju su našli u novim, tankim solarnim pločama za satelite.

Toyota i Suzuki u kapitalnom savezu

Toyota je saopštila danas da će kupiti nešto manje od pet odsto udjela u manjem proizvođaču automobila Suzukij", što predstavlja novo povezivanje u svijetu automobilske industrije, koja prolazi kroz ubrzane promjene.

Nakon Supre vraća se i Toyota MR2

Nakon uspješne reinkarnacije Supre Japanci sve češće spominju mogućnost da se na tržište vrati Toyota MR2.

Toyotina "kutija na točkovima" dobija serijsku verziju?

Koncept TJ Cruiser predstavljen je prije dvije godine i radikalno je drugačiji od automobila koje Toyota trenutno proizvodi.

Toyota APM – električno vozilo za Olimpijske igre u Tokiju

Toyota, globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, objavila je da, kao podršku Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020, razvija poseban novi proizvod.

Upoznajte najbržu Toyotu Supru

Zlatna Toyota Supra stvorena od strane tuning kuće Top Secret jedna e od najznačajnijih ikona japanske underground scene pa su mnogi od nas odrasli uz nezaboravne filmiće ‘Smokey’ Nagata.

Najčitanije