Toyota

Nagrađeni najbolji Toyotini trgovci u Evropi

Ichiban na japanskom znači "broj jedan", a Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz Evrope koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka.

Auta na struju udružuju Toyotu i Subaru

Dva japanska proizvođača postigli su dogovor da zajednički razviju mehaničku platformu za putnička vozila i SUV modele na struju.

Toyota Prius od sada i sa pogonom na svim točkovima

Pratnja Land Rover Defender modela po neutabanim stazama kroz nepristupalne terene je nešto što niko neće raditi sa modelom Toyota Prius AWD-e.

Stigla Toyota Proace City

Potpuno novi Toyota Proace City imao je svjetsku premijeru na Salonu privrednih vozila 2019. u Birminghamu.

Ovaj Mercedes ispod haube krije motor iz Toyote Supre

Japan je poznat po snažnoj tjuning sceni, a iz zemlje izlazećeg sunca uvijek dolaze najluđe i prerade. Tako je i u ovom slučaju.

Neto dobit Toyote manja za četvrtinu

Japanski automobilski div Toyota u srijedu je objavio da je poslovnu godinu 2018/2019. zaključio s neto dobiti manjom za četvrtinu uprkos rekordnim prihodima, što pripisuju investicionim gubitcima.

Zarada Toyote u padu uprkos rekordnoj prodaji vozila

TOKIO - Japanski proizvođač automobila Toyota saopštio je danas da je neto profit u padu za četvrtinu uprkos rekordnoj prodaji, ali da se u drugom dijelu godine očekuje poboljšanje situacije.

VAZ 2104 sa motorom Toyote Supre i Audi A8 direktno odmjerili snage

Kako bi pokazali mogućnosti modifikovanog vozila ruski zaljubljenici u automobile organizovali nadmetanje s njemačkim sedanom.

Novi japanski car ostao vjeran Toyoti

Toyota Century već decenijama opslužuje najviše japanske zvaničnike kao jedan od najkonzervativnijih i najudobnijih automobila današnjice. Naruhito će joj ostati vjeran, ali uz jednu novost.

Toyota napravila svoju verziju Nirburgringa

Njemački Nirburgring Nordšlajfe nije obična trkaća staza na koju dolaze entuzijasti iz cijelog svijeta.

Najčitanije